Genç tesettür yardım edinnn :)

tunikler çok iyi oluyor giy çık :) siyah etek kot ceket ve beyaz conversde hoş oluyor.. alvina kayraya felan da bakma öğrenciysen fazla gelir hem bence sırf marka diye pahalı zaten başka yerlerde de çok güzel şeyler buluyorum ben :)

İlla kapalı markalara bakmak zorunda değilsin.Şahsen hiç beğenmiyorum(benim fikrim) butikler var ama onlarda pahalı.koton,mango,hm,batik, zara bu markalarda da var uygun giyebileceğin kıyafetler.

evet aslında cok yerde cok şey var ama beğenemıyorum ve daha bı oturtamadım gıyımı oyuzden cok kafam karısıyor ve pahalı olyor cdden ucuk bıraz fıyatlar .s

Canım mesela açıkken renkli pantolunun varsa simdi onun üzerine siyah ya da beyaz bi tunik alabilirsin pantolonun rengindede sal.. Zaten giyim zamanla oturur takma kafana

Fatihte çok güzel ürünler var ama ben genellikle avmden giyiniyorum artık birçok avmde kapalilar için uygun kıyafetler var

Canım ben de sana Fatih tarafını tavsiye ederim; onun dışında Mahmutpaşa, Eminönü ve Üsküdar taraflarında da uygun yerler var. İnternetten alacaksan da Modanisa.com, Modameyra.com, Tozlu.com, Sefamerve.com, Etesettur.com var. Mahmutpaşada pazarlık yapılıyor ama internette de yapılıyor: Buna pazarlık değil kupon kodu kullanmak deniyor. Bunun için indirimkodu.com, indirimvekuponu.com, kupon-kodu.com, indirim-kodu.com gibi yerleri kullan ve sineğin yağını çıkar. Başka sorun olursa çekinme sor, forumdaki arkadaşlar tecrübelerini paylaşsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…