genç yaşta ev sahibi olanlar??

İstanbul'da ev fiyatlarının 3,4 yıl sonra düşeceğini düşünenlerdenim bende.
Arkadaşlar bu kentsel dönüşüm bütün ev sahiplerini şımarttı.
Avrupa Yakası'nı bilmiyorum ama Anadolu Yakası'nda Kadıköy'e yakın Fikirtepe muhit olarak kötü bir yerdi. Kentsel dönüşüm başlayınca, Kadıköy'e yakın diğer semtlerde ev fiyatları iki katına çıktı. Şuan Kadıköy civarında 1.500 tlden aşağı ev yok ve o evlerde de köpek bağlasan durmaz hesabı..

Fenerbahçe tarafı, Bostancı, Göztepe'de bazı evler boşaltıldı. Bu muhitlerde de ev kiraları 1500- 2000. Hatta daha fazla olan evlerde var. İnsanlar Kartal, Maltepe taraflarına yöneldi. En son ev ararken emlakçı Anadolu'daki kentsel dönüşüm bittikçe, insanlar yeni binalara yönelecekler ve birçok muhitte kiralık ve satılık ev fiyatları düşecek demişti.

Ben ev ararken, sadece 1 tane bulabildim. Onuda 1 ay bekledim, kiracı çıksın diye. Kiralık ev arayan çok ama artık İstanbul'da ev yok. Satılık ev arayan da çok ama insanlarda birikim yok ve ev fiyatları düşecek diye insanlar krediden korkuyor. Biraz sabretmek lazım diye düşünüyorum.

coco_cambo canım hazır kira derdiniz yokken, bence peşinatı değil, direk ev parasını biriktirmeye odaklanın. Eğer kv sorun etmiyorsa, bu sizin için muhteşem bir avantaj. Siz biriktirene kadar hem ev fiyatları düşecek, hem de bankaya faiz ödememiş olacaksınız. Belki tamamını biriktiremezsiniz ama en azından değeri düşecek bir ev almamış olursunuz.

Her ay elinizde kalanı borcunuz varmış gibi kenara koyarak baslayabilirsiniz. Bir miktar belirleyip altina inmemek şartıyla.
Peşinatı biriktirip, birikim ve elinizde kalana göre krediye basvurabilirsiniz.
Bitmiş bir ev alıp, kiraya verip oradanda bir miktar katkı saglayabilirsiniz kredinize, halihazırda oturduğunuz evde devam edebilirsiniz bir süre.
Ilerde de tasınirsınız.
Kolaylıklar dilerim.

hayırlı olsun canım..kesınlıkle haklısın hersey gençken yapılıyor..bız malesef ıstanbulda oturdugumuz ıcın ıstanbuldan ev almamız lazım..ıstanbulda evler bolgesıne gore uçmuş durumda..darısı basıma ınsallah

İNŞALLAH alabilirsiniz
bizde bu ay aldık 77 bin kredi çektik bizi zorlıcak ama napalım annemden de altın borç aldık
3 sene daralcaz sonra ödememiz düşücek kolaylaştırırırz inş
4 senelik evliyim 23 yaşındayım 1.5 yaşında da kızım var genç yaşta ev sahibi oldun gerçekten
allah herkese nasip etsin.

Ben babam ve annemden kalan hakkım ile toplam 70 bin lira hemen eve girip peşinat verdim . 5 yıllık kredi çektim ayda 1500 lira. Düzenli işim yoktu Allah yardım ediyor . Yasım 31 elhamdülillah. Şimdi 20 ay bitti 40 ay kaldı Allah büyük yardım ediyor hamd olsun

darısı sizin başınıza inşallahh
büyük şehirin artıları olduğu gibi eksi yönleride var maalesef...

bence altın alın. her ay almaya özen gösterin. belli bir peşinat elde ettiğinizde de kredi çekebilirsiniz.

Yok daha neler.Muz yemememek,yatırımına nasıl bir fayda sağlayacak.Bence şu an tek düşünmen gereken şey bebeklerin.Onların ve kendi sağlığın için hele de yemeğinden kısmayı aklının ucundan bile geçirme.Allah onlara sağlık versin.Öyle doğum masrafıyla bitmiyor onların ihtiyacı.Şu an kira vermiyorsun.Har vurup harman savur demiyorum ama,bi ev alacağım diye de gençliğini heveslerini erteleme.Bugün aman masraf olmasın diye eşinle ymemeğe çıkmazsan,yarın eşinle evliliğin monotonluğa döner.Bugün eşin sana muz aldığında para harcama diye tepki verirsen,yarın nasılsa masraf oluyor kızıyor diye sana ne bir jesti olur,ne bir hediyesi,ne özel günlerin anlamı.
Bir insanın sağlığı huzuru yerinde olsun.Gerisi de zamanla olur.Anne baban kirada oturmuş olabilir.Dünyada herkes ev sahibi değil.Çoğu kişinin anası babası kendi kirada.Yeterki sağlıklaır yerinde olsun.

altın düşüşte ama hiç yok fiyatına düştüğünüde görmedim altın hiçbir zaman çok kaybettirmez altın alın bence.

ooof anadolu yakası cakal pıyasası olmuş.1 yasındayken geldık anadolu yakasına..o yuzden kdıkoy uskudar beykoz cevresındekı kıraları az cok bılırım...ben de bugun burda okudum 2 3 seneye ev fıyatları dusecek dıye..o zmana kadar az da olsa bırıkım yaparım dıye dusunuyorum.

enpara hesabım var.uzun vadeli bırıkım dusundugumden altın hesabı acmaya karar verdım suan okuduklarımdan sonra...kv sımdı sorun etmıyor ama bı kızı var.onun da o evde hakkı var gbı..o yuzden kımseye guvenemıyorum hele su zamanda.

Sağol canım :) darısı başına zaten sitelere bakıyoruz biz de. İnşallah gönlümüze ve kesemize göre buluruz bir ev

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…