- 2 Aralık 2013
- 2.460
- 2.493
- 448
- Konu Sahibi coco_cambo
-
coco-cambo evden önce araba almanızı şiddetle tavsiye ederim
Hem daha rahat ödersiniz,hem bebişler doğunca rahat edersiniz,hem satınca değeri kaybolmuyor hatta 2-3-4 bin fazlaya da satabilirsiniz. En önemlisi bebişler 2-3 yaşına gelince satıp bu sefer ev alırsınız
beykent gurpınar cok guzel.metrobus yanı asırı ucmus 500bın e bıle var
araba masrafeşimde tam tersı dıyor.kapıda beklese bıle masraf.aslında ıkı cocukla arabasız olmaz ama sımdı ona hıc bulasmayayım dıyorum
2 yıl sonra evimizin kredisi bitiyor kendi emeklerimizle genç yaşta ev sahibi olacağımız için gerçkten çok mutluyum. .
Öyleki bitirir bitirmez bi ev dahamı alsak diyorum. .
Her ne kadar begenmediğim bir semtte ev alsamda çok karlı çıktığımızı belirtmek isterim . . 105 milyara aldığım ev 2 yıl sonra 170 milyar oluverdi. . :)
eşimle maaşlarımızın toplamı 2000 tl iken ev kredisine girdik 1000 lirasını krediye geri kalan 1000 lirayıda hem ev için hemde elden borçlarımızı kapatmakla harcadık. . şuan 15-20 milyar borcumuz kaldı. .
Anladımki borç olmayınca birikim yapılmıyor. . Yediğimizden giydiğimizden kıstık halada kısıyoruz. . inşallah 2 yıl sonra maaşlarımız olduğu giibi cebimizde kalıcak
valla kızlar bu birikim yapma işi güzel bi iş
insan yaptıkça yapası geliyor, hele hele sıkışık zamanda o paraya başvurma durumu var ya harika bir duygu
rahmetli anneannem ben göreve başladığımda benden her ay harçlık istemişti
ben de çocukları var benden neden istiyor ki diye hiç sorgulamadım
bana emeği çoktu, o yüzden zerre aklıma gelmedi
arada da yetiyor mu diye sorardım
her ay onu maaşa bağladım
bugünün 150-200 TL si gibi bir para
maaşı alır almaz hemen onun hesabına aktarırdım
yıllar sonra anladım ki o parayı meğer benim için biriktirmiş
sonra evlenirken o parayı altın olarak çıkarıp bana verdi
nasıl işime yaramıştı
meğer bütün torunlarına aynını yapmış
bazısı veremem demiş, bazısı benim gibi vermiş
ama birbirimizden haberimiz yok(bu arada maaşı yoktu, sadece oturduğu bir dairesi vardı)
eskiler yokluk biliyor ve akarken hep destiyi doldurma çabasında
israftan çok korkuyorlar
onları dinlemek lazım
allah rahmet eylesin ondan çok şey öğrendim
valla kızlar bu birikim yapma işi güzel bi iş
insan yaptıkça yapası geliyor, hele hele sıkışık zamanda o paraya başvurma durumu var ya harika bir duygu
rahmetli anneannem ben göreve başladığımda benden her ay harçlık istemişti
ben de çocukları var benden neden istiyor ki diye hiç sorgulamadım
bana emeği çoktu, o yüzden zerre aklıma gelmedi
arada da yetiyor mu diye sorardım
her ay onu maaşa bağladım
bugünün 150-200 TL si gibi bir para
maaşı alır almaz hemen onun hesabına aktarırdım
yıllar sonra anladım ki o parayı meğer benim için biriktirmiş
sonra evlenirken o parayı altın olarak çıkarıp bana verdi
nasıl işime yaramıştı
meğer bütün torunlarına aynını yapmış
bazısı veremem demiş, bazısı benim gibi vermiş
ama birbirimizden haberimiz yok(bu arada maaşı yoktu, sadece oturduğu bir dairesi vardı)
eskiler yokluk biliyor ve akarken hep destiyi doldurma çabasında
israftan çok korkuyorlar
onları dinlemek lazım
allah rahmet eylesin ondan çok şey öğrendim
Istanbul artik cok pahali. Ev fiyatlari ucmus
aynen oyle ya.ama bız ucralardan dusunuyoruz.beylıkduzu tamamen degerlenıyor cunkı.3 sene once 70 mılyarlık 3+1 daıre suan 240 bın tl ! dusunebılıyormusun
Evet, artik insanlar evlere yatirim yapiyorm. Kredi oldugu icin ev fiyatlari da artti. Artik pek kiraci kalmadigi icin de böyle uctu. Ama esim4 bir kac yil sonra ev fiyatlarinin dusecegini ve kredilerin bazi insanlarin elinde patlayacagini söylüyor. Biz de bekliyoruz. Istedigimiz evler de baya pahali. Bakalim nasip. Rabbim hayirlisini verisn insallah..
peşinat verdiniz mi bir de istanbulda mı aldınız evi :)
Evet, artik insanlar evlere yatirim yapiyorm. Kredi oldugu icin ev fiyatlari da artti. Artik pek kiraci kalmadigi icin de böyle uctu. Ama esim4 bir kac yil sonra ev fiyatlarinin dusecegini ve kredilerin bazi insanlarin elinde patlayacagini söylüyor. Biz de bekliyoruz. Istedigimiz evler de baya pahali. Bakalim nasip. Rabbim hayirlisini verisn insallah..
eşiniz emlak sektöründe mi
esimin arkadaslari var bu isleri yapan. Yani insaat sektöründe olan yatirimcilar. Ve herkes ona beklemesi gerektigini söylüyor. Böyle seylerden anliyor ben bilmiyorum. Ama bir kac yıl bekleyecegiz bu yuzden. Cunku burdaki evler yani istedigim evler cok cok pahali..aaa gercekten mı?neden boyle bır ıhtımal var...
valla canım metrobuse yakın yerler ucmus 350 bın dedıler 3+1 e !!!
gurpınar cok guzel...orasıda 20 25 dk mesafede.orda 220 bın 280 bın arası bulabıldık..
Hayir emlak sektorunde degil.
esimin arkadaslari var bu isleri yapan. Yani insaat sektöründe olan yatirimcilar. Ve herkes ona beklemesi gerektigini söylüyor. Böyle seylerden anliyor ben bilmiyorum. Ama bir kac yıl bekleyecegiz bu yuzden. Cunku burdaki evler yani istedigim evler cok cok pahali..
evet canım ben de bu şekilde duyumlar aldımBu tarz bir şeyi bir iki yıldır ben de duyuyorum. Emlak patlamaya hazır bir balon gibi diyorlar. 1-2 arkadaşım elindeki parayı bekletiyor.
Bu tarz bir şeyi bir iki yıldır ben de duyuyorum. Emlak patlamaya hazır bir balon gibi diyorlar. 1-2 arkadaşım elindeki parayı bekletiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?