Genc yasta ölüm

Dumanikara

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2013
1.942
1.521
133
35
Arkadaşlar cok üzgünüm

Sevdiğim bir arkadaşım meme kanserinden henüz 36 yaşında vefat etti. Cok hızlı ılerleyen bir kanserdi 8 ayda yedi bitirdi kizcagizi.

Ama üzüldüğüm konu en cok da 3 evladı oldu. En büyüğü henüz 10 yaşında erkek, 6 yaşında bir kız çocuğu en küçüğü de daha 17 aylık.

Baba öğretmen , anna anne uzak da yaşıyor. Babaanne hala daha cenaze gününde bile çocukları kucakalayip sarıp sarmalamadı. Kimse karınlarını bile doyurmadı. Öylece kaldırımda oturdu çocuklar.

Baska sehirde yaşıyorlar yoksa asla yalnız bırakmazdım çocukları yuregim surekli onlarda .

Birinin bana çocuktur her duruma alışır , cabuk unutur demesine ihtiyacim var sanırım.

Icinizde annesini erken yaşta kaybedip saglikli büyüyen , ici acimadan neşe icinde büyüyen var mi.

Bu arada kizcagiz kanser olduğunu öğrenmeden yolda yürürken kafasına agir tabela düşmüş . Ondan kurtulmuş bir hafta sonra kanser olduğunu öğrenmiş. 8 ayda belki çocukları yokluğuna alisti. Rabbim onu oyle aldı yanina bilemiyorum.

Bitanesini yanina alsan dicem ayirmakda dogru degil bilmiyorjm bi kocasini arayip bi yardim etmek icin el mi acsaniz ona belki ihtiyaci var buyuk sorunlu buyucek digerleri normal ama en onemlisi belki suan buyugunle ilgilenmek cunku herseyi anlayan odur..

Bitanesini yanina alsan dicem ayirmakda dogru degil bilmiyorjm bi kocasini arayip bi yardim etmek icin el mi acsaniz ona belki ihtiyaci var buyuk sorunlu buyucek digerleri normal ama en onemlisi belki suan buyugunle ilgilenmek cunku herseyi anlayan odur..

Almak kolay değil çocukların yetişmesi gerektiği yer babalarının yani bence. Yoksa yanima alsam sarılsam koklasam öpsem asla gocunmam cok da guzel ilgilenirim. Esime söyledim hatta bıraksalar iki büyüğü alir bakarım. En küçük zaten hatırlamaz anneyi. En büyük cocuk da bir naif bir akıllı ,

Arkadaşlar cok üzgünüm

Sevdiğim bir arkadaşım meme kanserinden henüz 36 yaşında vefat etti. Cok hızlı ılerleyen bir kanserdi 8 ayda yedi bitirdi kizcagizi.

Ama üzüldüğüm konu en cok da 3 evladı oldu. En büyüğü henüz 10 yaşında erkek, 6 yaşında bir kız çocuğu en küçüğü de daha 17 aylık.

Baba öğretmen , anna anne uzak da yaşıyor. Babaanne hala daha cenaze gününde bile çocukları kucakalayip sarıp sarmalamadı. Kimse karınlarını bile doyurmadı. Öylece kaldırımda oturdu çocuklar.

Baska sehirde yaşıyorlar yoksa asla yalnız bırakmazdım çocukları yuregim surekli onlarda .

Birinin bana çocuktur her duruma alışır , cabuk unutur demesine ihtiyacim var sanırım.

Icinizde annesini erken yaşta kaybedip saglikli büyüyen , ici acimadan neşe icinde büyüyen var mi.

Bu arada kizcagiz kanser olduğunu öğrenmeden yolda yürürken kafasına agir tabela düşmüş . Ondan kurtulmuş bir hafta sonra kanser olduğunu öğrenmiş. 8 ayda belki çocukları yokluğuna alisti. Rabbim onu oyle aldı yanina bilemiyorum.
Ayyy çok üzüldüm çocuklar kaldırımda oturdu dediniz ya içim acıdı gözümde canlandı :(

Bende çocuk yaşta babamı kaybettim ve karşıma çıkan her insanda o şevkati arayıp hayatımı ucuruma sürükledim unutmuyorsun sadece alışıyorsun acı veren alışkanlık

Annelerinin yeri cennet mekan olsun.. kuzularinda bahtlari acik olsun,Allah onlari iyi insanlarla karsilastirsin her daim..
Eger durumlari iyi degilse darussafaka gibi kurumlarda okutulsalar gelecekleri acisindan daha yararli olur dusuncesindeyim
*Darussafaka gibi kurumlarin sartlarini bilmiyorum tabii bi arastirmak gerek
** Eger uvey anneleri olacaksa Allah korkusu olan bir kadina denk gelirler umarim

Annelerinin yeri cennet mekan olsun.. kuzularinda bahtlari acik olsun,Allah onlari iyi insanlarla karsilastirsin her daim..
Eger durumlari iyi degilse darussafaka gibi kurumlarda okutulsalar gelecekleri acisindan daha yararli olur dusuncesindeyim
*Darussafaka gibi kurumlarin sartlarini bilmiyorum tabii bi arastirmak gerek
** Eger uvey anneleri olacaksa Allah korkusu olan bir kadina denk gelirler umarim

Amin insallah babaları öğretmen durumları ne olur bilmem cunku bebege bakıcı gerekecek , idare ederler sanirim.

Keşke yanima alabilsem ama cok zor olur bunu başarmak .

Arkadaşlar cok üzgünüm

Allahım o yavrucaklara güzel kapılar açsın inşallah çok üzüldüm başınız sağolsun.

Amin insallah babaları öğretmen durumları ne olur bilmem cunku bebege bakıcı gerekecek , idare ederler sanirim.

Keşke yanima alabilsem ama cok zor olur bunu başarmak .
Devlet 2 cocuga kadar bakiyor..3.cocuk luks sayiliyor ve maasa ek yapilmiyor diye biliyorum..
Yaninizada alamazsiniz , baba bakamiyorum derse eger devlet korumasina girer ve bürokrasiden en az 2-3 yiliniz heba olur zaten..
Babaya soyle bir teklifte bulunun (tabii esinizle bu konuyu konusun), sizin bulundugunuz il/ilce vs tayinini istesin..hem maddi hem manevi yardimda bulundugunuzda en azindan gozunuzun onunde olurlar..maddiyati cocuklara harcadigini veya bizzat sizin denetiminizde maddi yardiminiz mumkun olur.. manevi acidan onlarin anne sevgisi gibi sefkatli birilerine ihtiyaclari var,17 aylik bebek icinde belki etrafinizda deneyimli bakicilar veya kreste is gorur..baba bunlara vakit ayiramaz gibime geliyo..
Yollari acik olsun cocuklarin,sizin gibi kalbi temz ,vicdanli insanlarla karsilastirsin

Rabbim o çocukları korusun... Sabır versin.. mekanı cennet olsun annelerinin... Zor... Çok zor...

Back
X