gencecık kızların ınternette hos olmayan vıdeoları

kızlar onlar sizin bizim gibi insanlar değilki şaşırmayın bu yolla para kazanıyolar ve aileleri şikayetçi değildir zaten, bi videoyu annesi çekiyor diye biliyorum sigara yararlıdır videosunu

nebıleyım ınsan evladının rezıl olmasına nasıl katlanırkı bu nasıl vıcdan:s kedıler bıle yagmurda yavruları ıslanmasın dıye kac defa sahıt oldum boyunlarından tutup goturuyorlar bıryere ıslanmayacagı bıryere:S allah akıl fıkır vıcdan versın

mağlesef hayvanlar insanlardan daha insan artık hiçbi kediyi veya köpeği yavrusunu bırakıp giderken gördünmü ama maşşallah kadınlar doğurup doğurup oraya buraya atıyor ölsün diye zaten normal olsalar böyle video çekebilirlermi alan memnun satan memnun rezillik işte

internette denk gelmıstım gecenlerde esımde dedi uzuluyorum acıyorum bunlara ama hanımlar 17 yasındakı bır kız heptende bebek degıl karsı cınsın ne amacla yaklastıgını gormekte aciz olmasa gerek ,bırazda geclık kanı kaynar derler ya ona kapılıyorlar seneler sonra elde var sıfır gıden hayatlarından gıdıyor haberlerı yok

kızların bitanesi dansçı direk dansı yapıyor şaşırmamak lazım bildimiz ev kızı değil zaten

Ya ben anlamadım hangı vıdeo hangı kızlar bunlar bırı benı aydınlatabılır mı acaba

O videolar çıkaşlı yıl geçti siz yeni farketmişsiniz sadece. Hatta aynı kızların yaptığı başka videolarda var bi tanesinde striptiz yapan en varoş görünümlü uzun saçlı kızın annesi gözüküyor, o pek rahatsız değil gibi durumdan, gülüyor filan sigara istemek için yanlarına geldiğinde, aynı kız zaten bir klüpte direk dansçısı olarak çalışıyor, o öbür uzun saçlı sinem kobala benzeyen kız diğerleriyle arkadaşlık etmeyi bırakmış Twitter hesabından söylediğine göre, öbür kısa saçlı erkek suratlı kızında babası internetteki videoyu gördükten sonra kızın saçlarını kazıtmış, hatta videoları babasına gösteren ve saçları kazılı halini internette yayınlayan yine striptizci olan kızmış.

Yapma amaçları da muhtemelen ilgi toplamak, belki o şekilde ünlü olmak ya da sadece eğlenmek bilemiyorum.

Son düzenleme:
tutimimi
Sağolsun bılgılendırdı sımdı ızledım
ya bence komık bır durum , dunya o kadar populer kulture bulandı ki gencler kısa yoldan unlu olmaya,para kazanmaya calısıyorlar.
Bunun ıcınde onlara göre her yol mubah ..

tandorii

evet videonun eski olduğu belli şimdi de çok normal bir hayatı yok zaten uzun saçlının ötekiler hakkında bi fikrim yok ama o kız eşcinsel tweetir hesabındaki duvar kağıdından belli

iman eksikliğidir insanları bu hale getiren. küçüklükten Allah sevgisi ile,iman ile,dua ile ,muhabbet ve ilgi ile, sünnet ile,edep ile,saygı ile,haya ile yetiştirilen çocukların ne kadar aklı başında gençler olduklarını bizzat görüyorum.
Allah affetsin,doğru yolu göstersin ,şu zamanda çocuk yetiştirmek çok zor.Allah hepimizi evlatlarını iman ile yetiştirenlerden etsin inş

aynı vıdeodanmı bahsedıyoruz bılmıyorum ama geçen facede gördum 3 tane kız bırı tutuyor kamereyı 2sı geçiyor saçma sapan konuşuyorlar şımarık hareketlerle hallerıne üzüldüm bı ınsan ne yaşarda bu duruma gelir bız böyle yetişmedikye ıyıkıdde yetışmedık

Sadece o yeterli değil ailenin sahiplenmesi çok güvenmemesi arkadaş çevresini iyi bilmesi de gerekli burası müslüman bir ülke ama çoğunluğu değil çünki çoğunluğu müslümanlığı kılıf olarak kullanan bir ülke. Senin gördüğünün tersine de ben gördüm anne baba hacı olup grup sekslere kadar katılan kızlarını felan filan...

benim merak ettiğim bu sahsiyetsizlerin aileleri ne alemdeler?rahatlıkla izliyorlarmı kızlarının bu hallerini? iğrendim ya

videoya meraktan bi baktım ama kızların tipleri gördükten sonra açmadım bile,kapattım direkt. Hamile demişsiniz bi de o kızlar 18 yaşından küçük mü ya :O Annesinin de maşallah mezhep ne genişmiş,gelip sigara istiyor öyle mi? Böylelerinin dinden imandan haberi mi yok acaba, olur mu böyle bişey. Ben de 18 yaşındayım,erkek arkadaşın olur edebinle yaşarsın da böyle bişey hele ki annesinin bunlara göz yumması rezil bi durum bence. bunun aile yapısıyla da alakası var kızlar yüz buluyo da yapıyolar belli ki. Allah ıslah eylesin,akıl fikir versin.hakikaten üzüldüm. en vahimi de bunu izleyen sapık ruhlu insanlar. üzülecekleri yerde tatmin olmaya çalışıyorlar.

ben de izledim o videoyu. bir de kızlar kendi gerçek isim soyisimleriyle yüklemişler internete o videoları. videonun iğrençliğini, rezilliğini geçtim. bu kızlar 10 yıl sonra belki de unutmak isteyecekler o görüntüleri kendileri de pişman olacaklar ama ya internet?! internet o kadar tehlikeli ki yarın birgün birisi tesadüfen ya da iş başvurusunda o kızlardan birinin adını internete yazdığında o videolarla, ekşisözlükteki o yorumlarla karşılaşacaklar. biz unutsak da google unutmayacak. cv'lerinde ömürboyu taşıyacaklar bunu.

ve o videoları izleyince hissettiğim şey: başkası adına utanmak oldu. Net.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…