gencecık kızların ınternette hos olmayan vıdeoları

Herkes yaşamak istediği hayatı kendine yakıştırdığı şekilde yaşıyor.
Üzülecek bişey yok onlar mutlu.
Büyüdüklerinde pişman olacaklarını sanmıyorum..

tevhid dininden vitrin müslümanlığa geçilmiş , kimlik dininde islam yazıldığı unutulmuş, yazık...Allah affetsin

Hareketleri konuşmaları falan bir tuhaf... Ailelerinin bunlarla pek ilgilendiğini sanmıyorum...

Allah akıl versin inşallah yaptıklarını marifet sanıyorlar birde bunlara cevap vemişler daha beter bişekilde.
bunların aileleri nasıl tepki göstermez o odada o şekildelerken aileleri nerde?
Gerçi bi kaç sene önce bir dişçi dükkanında bir kızın ergen bir kızın annesini dövdüğüne şahit oldum
Dişçiye getirip derdirdine derman araması sebepte.Engel oldum Allah'ım ne verirse hayırlısını versin evladında inşallah.

ben zamane gençlerinin halini hiç beğenmiyorum zatenaileler çok mu şımartıyor baş mı edemiyor bilmiyorum çözemedim
Allah şaşırtmasın yanıltmasın hepimizin evladı var

Dün gece bu mesaja bakıp araştırdım o videoyu, hatta videoları. Kızların 3-5 tane var videoları. Ağlaya ağlaya izledim hepsini. Canım yandı. O yaşta genç kızlar...

Sonra facebook ve twitter adreslerini buldum o fotoğraflar bilmem neler... Kızlardan biri gece kulüplerinde (ya da striptiz kulüp olabilir) dansçılık yapıyor. İnanılmaz kötü hayatları var.

İçim yandı içim... O yaşta o kızlar nasıl o hale geldiler, aileleri nerede, akrabaları nerede, hiç mi sahip çıkacak kimseleri yok.. Ah be çocuklar ah!...

izledim de bi anlam veremedim, bu nasıl bi saçmalıktır? boşuna ratingi arttırdık durduk yerde. bu kızların amacı ne onu çözemedim biri bana anlatsın yahu?? ve ne alaka o kadar izlenmişler??

Ay bi de cevap videolarını izledim
Afedersiniz seksten tiksindim
Türkiye nereye gidiyor yaaaa
Gerçekten çok üzüldüm şu an
Biz onların yaşındayken kitaptan defterden kaldırmıyorduk başımızı
Ben lisedeyken erkek arkadaşımın elini bile tutamıyordum utancımdan
Bir de bu yeni nesilin haline bak
Böyle kıza böyle erkek..

kızlar neden vermez yazınca çıkıyor
Çete başı buse, ama herkes İreme hasta
Allahım beyin hücrelerimi yedi zombillllerrrrrrr

biz niye farketmiyoruz böyle videoları acaba siz de meraklısınız ki çıkıyor karşınıza artık hangi sitelerde dolaşıyorsanız :)

Şu uç tane sarışın kizmi? Birinin kolunda dövme var, gul...* ??
bunlar türkde değildir müslümanda,
verdikleri için, vermeyenlerle büyük bir takıntıları var,

ehh sizde vermeseydiniz diyeceğim, alakası yok, çünkü bu tür videolar hepsi şimdiki gencler için yapılmış tuzaklar olmalı.
ayrica ermeni, Irak, iranlılar demiyorum Zadece bir örnek, bunlar bizden bile daha iyi türkce biliyorlar.

bu videoya eminim sahtekarlar tarafından yapılmıştır. O uç sal.kda Zadece süslemeye çalışmış..

Okadar cok saçma olmuşki, ne dediklerini zor takip ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…