gencecık kızların ınternette hos olmayan vıdeoları

Aman Allahım bu ne :s

ben de görmemiştim ama izledim az önce bi kaç videolarını.. yazık diyorum çok yazık..

ilk mesaja bakarak google a 'kızlar neden v' yazdım çıktı valla

kızlar ben çok cahil mi kaldım ne videosu bu? ben mi hiç görmedim....biri yazabilirmi dolaylı olarak, ??

google a kizlar neden yazinca çikiyor canim
ben bi tane video gordum ba$kasida mi varkii
igrenç demeye bile degmez bo$ve rhiç bakma
hemcinsi oldugum için utandim
ve ya$lari çok kuçuk
yorumlardan birinde hapçi bunlar demi$ler (

kız evladım olsun çok istiyordum böyle şeyleri görünce diyorumki iyikide oğlum olmuş.allahım sen akılfikir ver bunlara.ailelerine yazık

canım ne alakası var bunun kızla erkekle.bir erkek çocuğu abuk yerlerini gösterse ya da bir kızı gizli çekse bunu yaysa al sana kötü yollu erkek.namus sadece kadın için değil ki.

çocuklarımızı sevgiye doyurmalıyız,içlerinde boşluk oluşmamalı.hem ana baba sevgisini hem Allah sevgisini vermeliyiz onlara.Allah çarpar,taş eder,cehenneme atar değil.Allah bizi sever ve iyliğimizi ister onun için bazı sınırlar koyar demeliyiz.herşeye sevgiyle bakmasını sağlamaya çalışmalıyız ve ilk görevimiz de sağlıklı toplumlar için mutlu ve sevgi dolu bir ortamda yetişmiş çocuklar.

çocukluğu mutsuz ve sevgiye aç olarak yetişmiş insanda sorunlar illa ki oluyor.

İnanmıyorum ya. Şimdi burdan görüp baktım. İyice saçma şeyler olmaya başladı bu memlekette,dünyada.

Yurtdışındaki kızlar olsa tamam dersin de Türk olunca olmuyor ya. Utandım resmen. Reziller

Ve eminim ki bunlar bu aptal hareketleri sağlam kafayla yapmıyor. Birşey içtikleri kesin

Twitter'da kızıma bakın diye küçük bi'kız fotoğrafı paylaşmış ve benziyolar. Hamile videosundan sonra umarım o kız onun çocuğu değildir

Gunaydin kizlar hala izliyormusunuz o videolari dunden beri o videolari ekliyenler dunden beri iyi para kazanmistir artik tik basi.İzlemeyin arkadaslar onlarin ekmegine ya surmeyin.

gunaydin kizlar hala izliyormusunuz o videolari dunden beri o videolari ekliyenler dunden beri iyi para kazanmistir artik tik basi.izlemeyin arkadaslar onlarin ekmegine ya surmeyin.

yok ben ızlemıyorum resımlerıne baktım sadece ama bırsuru arkadas cevrelerıde var yanı nasıl ınsan ıcıne cıkıyorlarkı kımsemı uyarmıyor anlamadım:s

Daha önce görmemişim şimdi baktım biraz, yazık!
Ne genç kızların erkek arkadaşı olmasına karşıyım nede birlikte aynı evi paylaşmalarına. Hayat o kişiye aitse onu istediği gibi yaşama hakkı da ona aittir.
Ama burada söz konusu olanlar çocuk.. Onlara yaptırılan şeylerse iğrenç..
Hiç bir yorum yapamıyorum Sadece çocuklarınızı sevin diyorum çok sevin ki ilerde keşke diyecek hatalar yapmalarının önüne geçsin sevginiz.
İzleyemedim bile çok üzüldüm.

Giydikleri kıyafetler..kullandıkları argo sözcükler...saç baş makyajları...
Kime neye bu çirkin özenti anlayamıyorum.Kafam basmıyor.
Toplum olarak ilerleyelim derken yerin dibine batmışız da haberimiz yok.
Hep diyorum gene diyeceğim.
Doğurmakla anne baba olunmuyor.
Marifet o doğurduğun bireyi insani vasıflara bürüyüp düzgün karakteri vermekte.
Marifet arkasını kollamak sahip çıkmakta.
Hadi sen bu kızı doğurdun peki ya sonrası.....?
Şu geldiği noktadan memnun musun?
Öyle ya ...
Her çocuk cevherdir.Marifet o cevheri işleyip topluma kazandırabilmektir.
Bu üç kızın anasından babasından utanıyorum...

haberim yoktu konu açılınca izledim
ve şok oldum tabiki
o kıyafetler,o küfürler,o kelimeler vs vs
yalnız şu dikkatimi çekti çook zengin olsun ama moruk olmasın diyorlar yaparken ölür
dmeekki bunları zengin bir koca bulmak için mi yapiyorlar anlamadım ki
birde şu aileleri,amcası,dayısı be biliyim kuzenleri falan izlemiştir bunu kafam basmıyor
birde evliyim derler yinede ver demediler mi şaştımmm
rabbim hidayet versin akıl fikir versin
ama toplumumuz hiç iyi yerlere gitmiyor
tvde çıkan her ahlaksızlığa medya aracılığı ile alkış tutarsak
eee çocuklarında sonu bu olur ve bunlar normal gibi yaşarlar

Kızım olmasını çok istiyorum , ama çokta korkuyorum.
Allah inşallah hayırlı evlat versin ve iyi anne baba olabilmemiz için güç.
Gittikçe bozuluyor gençlik.

Birara bizim burdaki eczanede doğum kontrol hapı patlaması olmuş.
Lisedeki kızlar alıyorlarmış hep.
Düşünün artık gerisini.

Konu başlığını okuyunca yabancı klipler veya harlem shake tarzı şaka videolarından bahsediliyordur sanmıştım, keşke öyle olsaymış.. Buradan ilk kez duydum bu kızları, bir sürü videoları var, her birini de şok olarak izledim. Kimlere özeniyorlar, kimi örnek alıyorlar? Hele bir videonun ismi 'sahte çiçişler' ŞOK OLDUM..

Ve yaşları kaç allah aşkına? 16 17 gösteriyor maksimum.. Yazık ya. Hiç böyle bir videoyla karşılaşacağımı beklemiyordum

Rabbim ıslah etsin, çok üzülüyorum ya. Yazık gerçekten de çok yazık. Burdaki bazı yorumlar hoşuma hiç gitmedi ama. Anne babada suç bulanlar var. Kesinlikle büyük konuşmayın. Ben ne efendi, dininde, dürüst, namuslu anne-babalar gördüm, baş edilmeyince ne yapabilirsin ki? Evlat bu atsan atılmaz satsan satılmaz!

v..ez ne ki merak ettim...bende bilmiyorum..sahte cicislermi yazicaz

Son düzenleme:
Tüh! Altta yazılan her şeyi hak ediyorlar
geçen eşim bana bir video gösterdi komikmiş diye gören olmuştur bir perküsyon ustası kadın kalçalarına vurarak müzik yapıyor..iğrenç demiştim kadın bedeninin ucuzlaşmasına karşıyım diye kızdım.. dedi ki,kadınlar kendileri yapıyor bunu,para için bedenlerini kullanıyorlar dedi..kimse başlarına silah dayamadı dedi.... bozuldum bir şey diyemedim haklıydı çünkü..

Şimdi bunu görünce iyice midem bulandı meğer daha neler varmış tüh! yazıklar olsun....

ayyy bunlar ne korkunç yaa

korkunç ötesi.

yazık analarına babalarına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…