- Konu Sahibi ikincisans88
-
Bence saclarını kazitmişlarsa sükretsinlerki gebertmemiş..Aynı yaşlarda olduğumuzu tahmin ediyorum o kızlarla.
Kınamak bence hiç birimizin haddine değil.
Allah'ım böyle hatalardan korusun hepimizi.
Ayrıca kızlardan birisi diğerinin ailesine bu videoyu göndermiş babası kızın saçlarını kazıtmış erkek gibi.
Ben ailede gördüm problemi böyle bir olayı bu şekilde cezalandırmak kızı depresyona sokacak daha fazla hata yapmaya sürükleyecek.
Yani uzun lafın kısası böyle problemlerin kaynağı aile ve çevre.
Aynı yaşlarda olduğumuzu tahmin ediyorum o kızlarla.
Ayrıca kızlardan birisi diğerinin ailesine bu videoyu göndermiş babası kızın saçlarını kazıtmış erkek gibi.
Ben ailede gördüm problemi böyle bir olayı bu şekilde cezalandırmak kızı depresyona sokacak daha fazla hata yapmaya sürükleyecek.
Bence saclarını kazitmişlarsa sükretsinlerki gebertmemiş..
her hatayıda ve suclamayida ailede bulmak kurtuluş değil, her ne yaparsan, kendin istediğin ve yaptığın içindir.
Saçlarını mı kazıtmış
Saçlarını kazıtınca kızı uslandırmış olmalı (!).
O videoyu dün izledim... Bir kız çocuğu bunu nasıl rahatça yapabilir o iğrenç yorumları kendine nasıl laik tutabilir... Aileyi suclamayin kim isterki evladı yüzünü kizartsin başını yere eysin.... Bir insanın içinde varsa değil saçını kazitmak gebertsende ifla olmaz.... Allah evlatlarimizi korusun....
yok o fotoğraf eski bir fotoğrafmış. ameliyat olacağı zaman kesilmiş saçları.
yorumlar derken videonun altindaki yorumlari kasteddim sizi deil :)
bende Zadece sucu hemen ailede bulmamamiz gerektiğini söylüyorum,Gebertmekle sövmekle hatayı düzeltemezsiniz. Olgun bir insan olarak bunu bilmeniz gerekir. Ben hatayı ailede bulmadım kaynak oradan gelir, beslenir orada büyür dedim. Aynı zamanda çevrede etkilidir. Hiçbir insan böyle doğmaz böyle olur
Kesin tabikideeee (!)
Büyük ihtimalle sizde bana yazdınız. Daha deminde dediğim gibi ben hatayı ailede bulmadım kaynak oradan gelir, beslenir orada büyür dedim. Aynı zamanda çevrede etkilidir. Hiçbir insan böyle doğmaz böyle olur
bende Zadece sucu hemen ailede bulmamamiz gerektiğini söylüyorum,
ailesinin kuralarını ciddiye almayan bu tipler, sınırı acmişken,
ozaman yine bunların yaşlarında olan kızlar, ailelerinde her tür şiddetleri görürken, yasaklar, dengesiz bir aile icinde büyüyen bazı gencler neden bu çirkinlikleri yapmıyor?
demekki, içindede olacaki, isteyerek ve bilerek yapacaksın.
ben bunların yaşında iken, aklım iki karışdı o vermede, vurmada, Anlanmi ne demek istediğimi? Hata bazı aileler, baş edemiyor?
Ne demişler, kızını dövmeyen, dizini döver.
Sen söyle öyleyse, bu tür kızları nasıl durdura bilirsin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?