Gençliğim:(

Valla burada bütün hamile kadinlar çalışmıyor yani ev hanımı olanlar var. Ve ya evlenince isten cıkmış olanlar falan bu bir eksiklik mi anlamadim
Bende ilk cocuguma hamileyim bende evdeyim. Zaten kara kış napcam?
Hep uykum geliyor bunuda cok kisiden duydum niye acaba ben yiyip icip yatiyorum ve kitap okuyorum. Bi diziye başladım dün. Ona bakiyorum yani insan birazda kendini mutlu etmeli. Hem küçük çocuğunuz var onu alip bi yerlere de gidebilirsiniz siz kendinizi eve kapatıyor olabilir misiniz? Yapmayin ev işi mesela ne olcak? Onu yapcaginiza baska biseler yapin hende hep ev isi yapsam bunalirim yani hic yapmiyorum

Bende hamileyim. 2 buçuk yaşına girecek kızım var. Salı günleri anne çocuk jimnastik okuluna gidiyoruz. Haftada 3 gün oyun grubu var , yaşı küçük olduğu için 1 saat o 1 saatte bende cafede kave kitap keyfindeyim. Sonra birlikte eğlence merkezine kuaföre dansa fln gideriz. Evdeyken ana okulu gibi türlü kağıtlar masamız mini mini sandalyelerimiz var , her gün ders etkinlik yapıyoruz kendinizce hayali tiyatro oyun kostüm hazırlıyoruz. Dolu dolu geçiyor. Ama ben genede sadece kendime zaman ayırmak istiyorum bu konuda eşim yardımcı saolsun ikinci dil için çalışıyorum arkadaslarımla buluşuyorum o arada baba bakıyor bende nefes alıyorum. Ama pazar günü aile günü oluyor o güne kişisel bişey koymuyorum. Demem o ki sen ne istediğine karar ver ona göre zaman geçircek olaylar bulursun.
Çok güzel bende kendime ait bişey yapmak istiyorum işte ama hamileyim :(

Gunde 20 saat calisiyorum acaba hamile kalsam benim de evde oturucak vaktim olur mu 😂😂
Bir aydir evime bile o kadar az gittim ki ev hasreti cekiyorum deli gibi
Saka bir yana , tadini cikarin , uretmek sadece para karsiliginda bir iste calismakla olmaz
Hic olmadi gidin bir stk'da calisin , sosyal yardim projelerinde gonullu olun , o kadar cok yapacak is var ki
Ben kisa bir sure calismayip evde vakit gecirdim , calisirkenki halimden daha yogundum tonla proje vardi , arayin bulun , uretmenin en guzel yani ihtiyaci olanlara yardimci olmaktir bence

Çocuğu okula bırakıyorum öğleden sonra bos boş evde duruyorum...çünkü hamileyim ..ise de almazlar beni böyle zaten zor geçiyor :KK43:..çocuk okuldayken temizlik yemek zaten rutin ama ruhum doymuyor çalışmak üretmek dışarda vakit geçirmek istuyirum ama elim kolum bağlı ..part time is baktım yok hicbiyerde olsada hamileyim almazlar beni biliyorum ..netten bulunduğum şehirde part time iş ilanları diye bakıyorum başka türlü nasıl araştırılır bilmiyorum ..ama iş yok bu da bı gercek...peki bulana kdar yada bu ev sürecinde ne yapabilirim kızlar..gerçekten aklımı oynaticam çok mutsuzum evde .. arkadaş ortamı gün çay kahve değil derdim sevmiyorumda böyle şeyleri..biseye kosturayim bi ise yarayim istiyorum..şuan tek tek aktivitem çocuğu okula götürüp getirmekve ayda bir hastaneye bebeğe bakmaya gitmek...hamile kalmadan önce belediye kursuna gidiyodum sonra araba problemi oldu yürüme mesafeside değil bırakmak zorund akaldim...gençliğim böyle geçiyor çok çok üzücü degilmi bu:KK43:
İnternetten acin bebeginiz cocugunuz icin biseyler orun hem vakit gecer hem biseyler uretmis olursunuz hemde insanin evladinin kendi ordugu seyleri giymesi cok guzel bi duygu patikle baslayin bebeginize battaniye buyuk cocugunuza yelek kazak hirka vs zaten sök ör vakit nasil geciyo anlmazsiniz

İnternetten acin bebeginiz cocugunuz icin biseyler orun hem vakit gecer hem biseyler uretmis olursunuz hemde insanin evladinin kendi ordugu seyleri giymesi cok guzel bi duygu patikle baslayin bebeginize battaniye buyuk cocugunuza yelek kazak hirka vs zaten sök ör vakit nasil geciyo anlmazsiniz
Örgüden anlamıyorum ve hoşlanmıyorum pek fazla

Back
X