Üniversiteden sonra n’aptınız ?Aile evinden ayrılın Azcık göz ucuyla eski mesajlarınıza baktım fiziki ve psikolojik şiddet var mutsuzsunuz burda hep yazıyoruz başlangıç olarak yatılı bakıcılıkla başlayıp hızlı para biriktirip yeni başlangıçlar yapılabilir die. Bulunduğunuz şehirde iş imkanı yoksa başka şehirleri araştırın guvenılır profesyonel şirketler araştırıp ilk o şekilde başlayabilirsiniz yada tam suan yaz sezonu lojman sunan oteller var sezonda çalışıp biriktirip sonrası ıcın yine bi adım atabılırsınızMerhaba arkadaşlar ben daha öncede konu açmıştım şuan çok üzgün hissettim ve yazma ihtiyacı duydum.Ben küçük yaştan itibaren çok travma yaşadım ailevi ve sağlık olarak diğer kızlar gibi hiç giyinemedim makyaj yapıp gezemedim ailem izin vermezdi . Üniversiteyi bile çok zor okudum hiç üniversite hayatı yasamadim çok canım yanıyor ne gezebildim ne giyinebildim küçüklükten beri hep ozenirdim arkadaşlarim hep makyaj yapar istedikleri gibi giyinip gezerdi ben hep izledim az önce eski arkadaşımın sayfasına baktım çok bakımlıydi lisede şimdi evlenmiş hala bakımlı ve gezip tozuyor.Ben ise 28 yaşındayım ama ne gezdim ne giyindim ne eğlendim bir anda yaşlandım.Neye yaşıyorum kilütfen kırıcı yorum yapmayin zaten psikolojim berbat
İş aradım her yerde ama bulamadım bulsam bile kirama yetmezdi verdikleri paraÜniversiteden sonra n’aptınız ?
Yorumu duzenledım yeniden bidaha bakarsınızİş aradım her yerde ama bulamadım bulsam bile kirama yetmezdi verdikleri para
Çok teşekkür ederim yatılı bakicilik araştıracağım karşı çıkarlar ama yinede mantıklıÜniversiteden sonra n’aptınız ?Aile evinden ayrılın Azcık göz ucuyla eski mesajlarınıza baktım fiziki ve psikolojik şiddet var mutsuzsunuz burda hep yazıyoruz başlangıç olarak yatılı bakıcılıkla başlayıp hızlı para biriktirip yeni başlangıçlar yapılabilir die. Bulunduğunuz şehirde iş imkanı yoksa başka şehirleri araştırın guvenılır profesyonel şirketler araştırıp ilk o şekilde başlayabilirsiniz yada tam suan yaz sezonu lojman sunan oteller var sezonda çalışıp biriktirip sonrası ıcın yine bi adım atabılırsınız
İzin almayacaksınız gidip hayatınıza bakacaksınız . Elbıseniz için karşınızda duran aile sizi başka şehre yatılı çalışmaya yollar mı ? Ailenizden uzaklaşın die bunu tavsiye ettimÇok teşekkür ederim yatılı bakicilik araştıracağım karşı çıkarlar ama yinede mantıklı
Evet hayatımi mahvettiler ruj bile suremezdim hep baskı yapardilarİzin almayacaksınız gidip hayatınıza bakacaksınız . Elbıseniz için karşınızda duran aile sizi başka şehre yatılı çalışmaya yollar mı ? Ailenizden uzaklaşın die bunu tavsiye ettim
Merhaba arkadaşlar ben daha öncede konu açmıştım şuan çok üzgün hissettim ve yazma ihtiyacı duydum.Ben küçük yaştan itibaren çok travma yaşadım ailevi ve sağlık olarak diğer kızlar gibi hiç giyinemedim makyaj yapıp gezemedim ailem izin vermezdi . Üniversiteyi bile çok zor okudum hiç üniversite hayatı yasamadim çok canım yanıyor ne gezebildim ne giyinebildim küçüklükten beri hep ozenirdim arkadaşlarim hep makyaj yapar istedikleri gibi giyinip gezerdi ben hep izledim az önce eski arkadaşımın sayfasına baktım çok bakımlıydi lisede şimdi evlenmiş hala bakımlı ve gezip tozuyor.Ben ise 28 yaşındayım ama ne gezdim ne giyindim ne eğlendim bir anda yaşlandım.Neye yaşıyorum kilütfen kırıcı yorum yapmayin zaten psikolojim berbat
Kendınız için siz adım atmazsanız sizin için kimse yeniden başlamazEvet hayatımi mahvettiler ruj bile suremezdim hep baskı yapardilar
Teşekkür ederim yorum için .Evet benim için de geç başladı çünkü küçük yaştan beri hep o makyajlı güzel giyimli ablalardan olmak isterdim bu yaşıma kadar olamadımBu hislerinin adı var aslında. “FOMO”
(Fear of Missing Out)
yani herkes hayatı yaşarken sen dışarıda kalmışsın gibi hissetmek. Ama gerçek şu ki, kimse sosyal medyada ağladığı geceleri, yalnız hissettiği anları paylaşmıyor. Biz sadece parlayan taraflarını görüyoruz, acılarını değil.
Birde hayat bazen geç başlar ,önemli olan bundan sonrası için ne yapacağın , yeterki yerinde sayma iş bul birikim yapınca o ortamdan ayrıl , aynı şeyi yaparak farklı sonuçlar mümkün değil maalesef
Çok teşekkür ederimNe okudunuz? Aileniz hala baskı yapıyor mu? Bulunduğunuz şehire göre aslında marka değeri olan watsons gibi yerlere başvurun çalışmaya başlayın bir yerden sonra yükselirsiniz. Bu gibi durumlarda ailelerin eline para geçen kadına karşı ılımlı olmaya başladığını hep gördüm.
Benim annem de ilkokul mezunuyken, liseyi dışarıdan bitirdi. Üniversite sınavını kazandı, okudu. Aynı zamanda da çalışıp bize baktı.
Üstelik babam da yoktu. Dedemlerle yaşıyorduk. Dedem bize çok fazla eziyetler etti. Anneme şiddet bile uyguladı. Ama annem hiç pes etmedi. Eline para geçmeye başlayınca onun bile “dul” kadın diye tabir ettiği, anneme eskisi gibi hiçbir şey diyemediğine gözümle şahit oldum. O zaman hayatta ekonomik özgürlük kazanmanın ne kadar önemli olduğunu anladım. O yüzden lütfen yaşayamadıklarınıza değil, hala hayat devam ederken yaşayabileceklerinize odaklanın. Kendi yolunuzu çizin. Başkaları ile kendinizi mukayese etmeniz size hiçbir şey kazandırmaz. Aksine çok şey götürür. Hala çok gençsiniz. Güzel ömrünüz olsun
Canım gençligimi yaşamadım demek için çok gençsin. Bence hemen toparlanıp kendine gel ve derhal gençliğinin tadını çıkarmaya baslaMerhaba arkadaşlar ben daha öncede konu açmıştım şuan çok üzgün hissettim ve yazma ihtiyacı duydum.Ben küçük yaştan itibaren çok travma yaşadım ailevi ve sağlık olarak diğer kızlar gibi hiç giyinemedim makyaj yapıp gezemedim ailem izin vermezdi . Üniversiteyi bile çok zor okudum hiç üniversite hayatı yasamadim çok canım yanıyor ne gezebildim ne giyinebildim küçüklükten beri hep ozenirdim arkadaşlarim hep makyaj yapar istedikleri gibi giyinip gezerdi ben hep izledim az önce eski arkadaşımın sayfasına baktım çok bakımlıydi lisede şimdi evlenmiş hala bakımlı ve gezip tozuyor.Ben ise 28 yaşındayım ama ne gezdim ne giyindim ne eğlendim bir anda yaşlandım.Neye yaşıyorum kilütfen kırıcı yorum yapmayin zaten psikolojim berbat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?