- Konu Sahibi Umuthepvarr
-
Yazdiklarimi okuyup anlamak yerine siz kafanizdskileri empoze etmeye calisiyorsunuz neyin uzatmasini yapiyorsunuz ben fikrimi soyledim aksini soyluyorsan bana degil karsi tarafa soyle ben niyet okumadim ama sen yazilanlari hic okumamissin belli sanaiyi sabahlarBen de farklı bir şey demiyorum, ortada öyle soru yok. Olmadığı halde konuya dini açıyı getiren sizsiniz. Teşhir diyerek niyet okuması yapan da sizsiniz. Bu durum ifade edilmeye çalışılınca rahatsız ve tahammülsüz olunduğundan yakınan da sizsiniz.
Yazdiklarimi okuyup anlamak yerine siz kafanizdskileri empoze etmeye calisiyorsunuz neyin uzatmasini yapiyorsunuz ben fikrimi soyledim aksini soyluyorsan bana degil karsi tarafa soyle ben niyet okumadim ama sen yazilanlari hic okumamissin belli sanaiyi sabahlar
Bu sekilde denize giren insanlar var hanımefendi o yuzden bu sekilde eleştirmeniz cok ayıp. Beğenmiyor olabilirsiniz ama utanç verici olarak nitelendirmesiniz. Ortada bir rezalet barsa sizin tutumunuzAsıl bu haşema mıdır nedir, ne idüğü belirsiz şey utanç verici. Bununla denize gireceğime leğene su doldurur içine otururum. Bununla denize girsen nolacak allasen.Rezalet.
Muhalefet olmaya mı geldiniz? Bana göre cahil olan konu sahibi değil. Ailede çocuğunu korumak için kıyafetine karışamaz hemde bu şekilde baskıyla, herkesin aklı var kendi kararlarını verebiliyor. Bu nedenle ne giyip giymeyeceğime -Ben- karar veririm düşüncesindeyim. Evet yıl 2014, binlerce yıldır insanlık var ama hala bakan kişiye eğitim vermekyerine, milletin giyimine karışılıyor. Yeterince anlatabildim mi?Allahtan bahsetmissin Allahin ona bu sekilde dneize girmesine musde etmediginide biliyor olmalisiniz yilin 2014 oldugunu da yazmadan gecememissin ailesinin kizini korumaduygusunu anliyacagina 18 yasindaki cahilin isyanina hak veriyorsunuz
Evet evet konu sahibi degil bu yazilari buraya yazan ondan cok daha cahil vah yazikMuhalefet olmaya mı geldiniz? Bana göre cahil olan konu sahibi değil. Ailede çocuğunu korumak için kıyafetine karışamaz hemde bu şekilde baskıyla, herkesin aklı var kendi kararlarını verebiliyor. Bu nedenle ne giyip giymeyeceğime -Ben- karar veririm düşüncesindeyim. Evet yıl 2014, binlerce yıldır insanlık var ama hala bakan kişiye eğitim vermekyerine, milletin giyimine karışılıyor. Yeterince anlatabildim mi?
Ablalarım yılda 1 kez 1 veya 2 gün denize gidiyoruz ama inanın denizi o kadar çok sevmeme rağmen hevesim kaçıyor neden derseniz denize girerken ne giyeceğim promlem oluyor 18 yaşındayım şu yasıma kadar ne bikini ne de mayo giyebildim bundan önceki snelerde şort ve askılıyla girerdim ama bu yıl onada izin vermiyor ailem internetten açıklar için haşemalara bakayım dedim şunu çok beğendim
Eki Görüntüle 1205511
ama buna da izin vermediler bıktım artık ben bıktım bi ağız tadıyla tatil yapamıyorum
Senin babanin ateist olmasindan bizene ne cok rahatsiz oldunuz dinden yavKonunun islamla ne alakası var
Benim babam ateist. Tamam mayo bikini falan giyerim
İş güç sahibi de koca kadın oldum hala dışarı çıkarken mini falan giysem arkamdan bir bakıyor tuhaf, kaşınıyor, ımhm kısa olmamış mı falan diyor
Ödü kopuyor başıma bir iş gelicek diye ama karışamıyor, niçin çünkü paramı o vermiyor
Hayirdir sen falcimisintutturdun bi niyet okuma meselesi gidiyorsunKalbimi yarıp içine bakmadığınıza göre, herhangi bir şeyi empoze edip etmediğime dair kesin fikriniz olamaz. Dolayısıyla hala niyet okuyorsunuz.
Size de iyi sabahlar.
Asıl bu haşema mıdır nedir, ne idüğü belirsiz şey utanç verici. Bununla denize gireceğime leğene su doldurur içine otururum. Bununla denize girsen nolacak allasen.Rezalet.
Senin babanin ateist olmasindan bizene ne cok rahatsiz oldunuz dinden yav
Canım herşeyi dine yoran, millete cahil deyip acımaya çalışırken kendinin farkına varmayan insanlarla tartışmaya girmek tarzım değil. Zaten bikini giyen insanlara teşhirci diyerek düşünce tarzınızı ve kendinizi kesinlikle belli ettiniz. Mahalle tarzı takılmıyorum kusura bakmayın, anlatsamda anlamazsınız. Hadi size iyi günleeer.Evet evet konu sahibi degil bu yazilari buraya yazan ondan cok daha cahil vah yazik
ne giymeni istiyorlar peki?Ablalarım yılda 1 kez 1 veya 2 gün denize gidiyoruz ama inanın denizi o kadar çok sevmeme rağmen hevesim kaçıyor neden derseniz denize girerken ne giyeceğim promlem oluyor 18 yaşındayım şu yasıma kadar ne bikini ne de mayo giyebildim bundan önceki snelerde şort ve askılıyla girerdim ama bu yıl onada izin vermiyor ailem internetten açıklar için haşemalara bakayım dedim şunu çok beğendim
Eki Görüntüle 1205511
ama buna da izin vermediler bıktım artık ben bıktım bi ağız tadıyla tatil yapamıyorum
Hayırlı olsun konu dine bağlanmış gene kapanacak yazıkyemek tarifi sorsak onuda dine bağlarlar diye korkuyorum
Sevsinler seni ya bak usluba buda senin ayarin cok gormuyorumCanım herşeyi dine yoran, millete cahil deyip acımaya çalışırken kendinin farkına varmayan insanlarla tartışmaya girmek tarzım değil. Zaten bikini giyen insanlara teşhirci diyerek düşünce tarzınızı ve kendinizi kesinlikle belli ettiniz. Mahalle tarzı takılmıyorum kusura bakmayın, anlatsamda anlamazsınız. Hadi size iyi günleeer.
Asıl bu haşema mıdır nedir, ne idüğü belirsiz şey utanç verici. Bununla denize gireceğime leğene su doldurur içine otururum. Bununla denize girsen nolacak allasen.Rezalet.
Hayirdir sen falcimisintutturdun bi niyet okuma meselesi gidiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?