gençliğimi yaşatmıyorlar :(

Yazdiklarimi okuyup anlamak yerine siz kafanizdskileri empoze etmeye calisiyorsunuz neyin uzatmasini yapiyorsunuz ben fikrimi soyledim aksini soyluyorsan bana degil karsi tarafa soyle ben niyet okumadim ama sen yazilanlari hic okumamissin belli sanaiyi sabahlar

Kalbimi yarıp içine bakmadığınıza göre, herhangi bir şeyi empoze edip etmediğime dair kesin fikriniz olamaz. Dolayısıyla hala niyet okuyorsunuz.

Size de iyi sabahlar.

Konunun islamla ne alakası var

Benim babam ateist. Tamam mayo bikini falan giyerim

İş güç sahibi de koca kadın oldum hala dışarı çıkarken mini falan giysem arkamdan bir bakıyor tuhaf, kaşınıyor, ımhm kısa olmamış mı falan diyor

Ödü kopuyor başıma bir iş gelicek diye ama karışamıyor, niçin çünkü paramı o vermiyor

Aile baskisindan hic hoslanmam. Sukur ki hic baski gormedim hayatimda.
Sana da diyebilecegim idare et, sabret. Bitirirsin okulunu, kendi paranla istedigin tatile gider, istedigin gibi giyinirsin. Ailendeki bu zihniyetin iknayla ricayla degisecegini sanmiyorum.

Asıl bu haşema mıdır nedir, ne idüğü belirsiz şey utanç verici. Bununla denize gireceğime leğene su doldurur içine otururum. Bununla denize girsen nolacak allasen. Rezalet.
Bu sekilde denize giren insanlar var hanımefendi o yuzden bu sekilde eleştirmeniz cok ayıp. Beğenmiyor olabilirsiniz ama utanç verici olarak nitelendirmesiniz. Ortada bir rezalet barsa sizin tutumunuz

Allahtan bahsetmissin Allahin ona bu sekilde dneize girmesine musde etmediginide biliyor olmalisiniz yilin 2014 oldugunu da yazmadan gecememissin ailesinin kizini korumaduygusunu anliyacagina 18 yasindaki cahilin isyanina hak veriyorsunuz
Muhalefet olmaya mı geldiniz? Bana göre cahil olan konu sahibi değil. Ailede çocuğunu korumak için kıyafetine karışamaz hemde bu şekilde baskıyla, herkesin aklı var kendi kararlarını verebiliyor. Bu nedenle ne giyip giymeyeceğime -Ben- karar veririm düşüncesindeyim. Evet yıl 2014, binlerce yıldır insanlık var ama hala bakan kişiye eğitim vermekyerine, milletin giyimine karışılıyor. Yeterince anlatabildim mi?

Evet evet konu sahibi degil bu yazilari buraya yazan ondan cok daha cahil vah yazik

açıkcası aile yapın ve mutasıplıkla ilgili bir mesele bu
seni haklı buluyorum
ancak ailene karşı gel de diyemem
umarım kendi zevk ve düşüncelerine uygun biri ile evlilik yaparsın

diyer yandan
çınarcık esenköy de
sadece bayanlara özel plajlar var

burda istediğini giyebilrsin
ona da karışmazlar herhalde

Senin babanin ateist olmasindan bizene ne cok rahatsiz oldunuz dinden yav

canım haklısın, insan istediği hayatı yaşamak istiyor tabi hele de o yaşlarda.
ama inan ailenle çok zıtlaşman senin aleyhine olur bu dönemde.
arkadaşların dediği gibi netten Muğla'da kadınlara özel olan plajları araştırsan bu beğendiğini orada giymek istediğini söylesen olmaz mı? oraya kadar gidip te denize girmemek seni üzer, senin içinde kalır. boşver gir sen. orta yolu bulmaya çalış. bak ne güzel mesleğini de alacaksın eline. doğru düzgün mantıklı ve de sevdiğin biriyle de evlenirsin sonra ister mayo ile ister haşema ile girersin denize. inan çoğu genç kız yaşıyor bunları sen tek değilsin, kendini heveslerinden mahrum etme.

Asıl bu haşema mıdır nedir, ne idüğü belirsiz şey utanç verici. Bununla denize gireceğime leğene su doldurur içine otururum. Bununla denize girsen nolacak allasen. Rezalet.

kapalı değilim, doğumdan sonra bile bikini giydim denize girerken ama bu tarz söylemler bana çok irite edici geliyor. neden utanç verici olsun haşema giymek? neden rezalet olsun? siz memenizi açıp ya da poponuzu açıp giriyor musunuz denize? e kendine böyle bir hayatı seçmiş kadınları neden iğrenç, rezil, utanılası diye tanımlıyorsunuz? herkes ister kısa ister uzun, ister dar, ister bol arzu ettiği denizde giymeye uygun olan (don, atlet değil tabi ki) temiz deniz kıyafetleri ile girsin, girebilsin denize. hoşlanmasanız da hoşgörülü olmalısınız. rezil filan hiç hoş değil.

Seni o kadar iyi anlıyorum ki... Ben şimdi 26 yaşındayım ama o kadar şey içimde kaldı ki. Ben en büyük çocuktum iki kız kardeşim vardı. Benim ailem naptı biliyo musun? Deniz kenarı bir şehirde havuzlu bir apartmana taşındı. Lojmandı tabi seçenekleri yoktu o yüzden kızmıyorum niye taşındılar diye. Yaz aylarında taşındık. Apartman da tam plajın arkasında. 50 metre ancak mesafe var. Odamın iki penceresi vardı birisinden deniz görünüyordu alabildiğine birisinden bahçedeki havuz +deniz. İki kardeşim ve babam neredeyse her gün o havuza girdiler. Ben balkonda ağladım. Senin giydiğin gibi kısa kollu haşemaları giymeme izin veriyorlardı denizde ama havuza öyle giremezdim, lojman olduğu için millet ne der diye çekiniyorlardı. Denize de ancak ben ve annem girebilelim diye sabah çok erkenden ya da akşam giderdik. Kocaman bir banyo havlusuna sarardı babam beni. Havlunun altında haşemam. Denize iyice girene kadar havlumu tutar beraber giderdik. Ben suyun içine girince havluyu alıp götürürdü geri. Çıkarken aynı şekilde. Bu durumda oradaki duşları kullanma diye birşey de yok tabi. Tuzlu suyun üstüne arabada kıyafetlerimi giyerdim. Öyle oturur birşeyler yer falan sonra eve giderdik. O iğrenç hissi uzun süre atamadım üstümden. O kadar çirkin hissediyordum ki kendimi. Denizdeyken tek düşüncem aman kimse beni görmesin olurdu. Aman açığım görmesinler diye değil ama iğrencim kimse görmesin diye. Çok kısa bir süre böyle gittim denize onlarla. Sonra ben denize girmeyi sevmiyorum dedim. Su iğrenç kirli dedim. Tuzlu suyu sevmiyorum dedim. Ki zaten yüzme de bilmiyordum nasıl öğreneceğim ki kimden öğreneceğim. Suyun içinde olduğum yerde bir iki çırpınmak için eziyetine değmez dedim. Dedim de dedim yani. Sonra özel tatile gittiğimizde bile onlar girdi ben girmedim denize havuza falan. Hala da sevmiyorum diyorum geçiyorum.
Ayrıca onların bana izin vermemesinin benim günaha girmeme engel olacağını hiç de sanmıyorum çünkü onlar olmasa ben çatır çatır girerdim. Üniversitede istediğimi giydim, onlar öğrenemezdi. Ama deniz olmayan bir yerdeydim. Deniz hep aklımda kaldı.

Evet evet konu sahibi degil bu yazilari buraya yazan ondan cok daha cahil vah yazik
Canım herşeyi dine yoran, millete cahil deyip acımaya çalışırken kendinin farkına varmayan insanlarla tartışmaya girmek tarzım değil. Zaten bikini giyen insanlara teşhirci diyerek düşünce tarzınızı ve kendinizi kesinlikle belli ettiniz. Mahalle tarzı takılmıyorum kusura bakmayın, anlatsamda anlamazsınız. Hadi size iyi günleeer.

ne giymeni istiyorlar peki?

Hayırlı olsun konu dine bağlanmış gene kapanacak yazık yemek tarifi sorsak onuda dine bağlarlar diye korkuyorum
Sevsinler seni ya bak usluba buda senin ayarin cok gormuyorum

rezalet!! utanç verici!! lütfen ölçülü olun
kimsenin ne giydiği kimseyi ilgilendirmez
sevmiyorum deyip geçebilirdiniz bu kadar aşağılamak neden?

Hayirdir sen falcimisintutturdun bi niyet okuma meselesi gidiyorsun

Falcı gaipten haber verir, bilinmeyeni söyler. Niyet okuyucu suçlama ve yaftalama yoluyla sözleri kendi kafasındaki çerçeveye uydurmaya çalışır, uydurduğuna inanır. Kelime anlamlarını bilmediğiniz ve yanlış kullandığınız halde bakın içimden gelerek yardımcı oluyorum. Her hangi bir şeyi tutturmadım, inatla söylenmek isteyeni başka tarafla yoran insanlara laf anlatmaya çalışırım, bu da benim inancım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…