- 22 Ocak 2014
- 89
- 90
- 38
- Konu Sahibi saniyebuse
-
Her ay kari koca eliniz kalbinizde boyle beklemeyin. Stres de geciktiriyor bebegin gelisini.
Oksijen tedavisini arastirin mutlakaAynisi bizde de var esim ayni ilactan kullaniyor. Bir bucuk senedir cocuk sahibi olmaya calisiyoruz. Allah hayirlisiyla nasip eder insallah. İnsan bazen umutsuzluga dusmuyor degil.
yorumunu görünce googleye baktım biraz, ama hamile kalmayla bağlantısını anlamadım. ne ki buOksijen tedavisini arastirin mutlaka
Sperm sayisi dusukse biraz daha uzun bi sure gerekli diye dusunuyorum tedaviye baslayinKızlarr çok mutsuzum... bebek istiyorum ama maalesef gene olmadı.. bu ay 3ünde hsg çektirdim çok şükür tüplerim açıkmış bi sıkıntı Yok dedi doktorum. Yalnız eşimde sperm sayısında maalesef düşünlük var 3aydır proxeed plus kullanıyor bu ay çok ümitliydim gerçekten ama şimdi adet oldum.. eşime de bişi diyemiyorum çünkü oda çok üzülüyor o yüzden buraya yazmak istedim biraz dertleşmek istedimböyle durum yaşayıp bebek sahibi olan güzel anneler bana lütfen ne yapmam gerektiğini söylerse çok sevirim.. allahım herkese sağlıklısını hayırlısını nasip etsin hep böyle dua ediyorum herkes için
düşük sperm sayısı olan erkeğe uygulanıyor.eşim 2 ay gördü ve 3 katı artış oldu sperm sayısında.devlet hastanesinde gördü tedavıyı eşimyorumunu görünce googleye baktım biraz, ama hamile kalmayla bağlantısını anlamadım. ne ki bu
eşimde sayı düşük değil ama, biraz hareket düşüklüğü var ciddi bi sorunda değil ama. ürologlarmı yapıyo bunudüşük sperm sayısı olan erkeğe uygulanıyor.eşim 2 ay gördü ve 3 katı artış oldu sperm sayısında.devlet hastanesinde gördü tedavıyı eşim
sperm kalite oranııda artırıyor.Konya'da şuan bilinen bir tedavi. Türkiyeye yayılmaya başlayacak.Evet üroloğa gittiğinde o başlattı.eşimde sayı düşük değil ama, biraz hareket düşüklüğü var ciddi bi sorunda değil ama. ürologlarmı yapıyo bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?