Gene adet oldum :(

saniyebuse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2014
89
90
38
Kızlarr çok mutsuzum... bebek istiyorum ama maalesef gene olmadı.. bu ay 3ünde hsg çektirdim çok şükür tüplerim açıkmış bi sıkıntı Yok dedi doktorum. Yalnız eşimde sperm sayısında maalesef düşünlük var 3aydır proxeed plus kullanıyor bu ay çok ümitliydim gerçekten ama şimdi adet oldum.. eşime de bişi diyemiyorum çünkü oda çok üzülüyor o yüzden buraya yazmak istedim biraz dertleşmek istedim böyle durum yaşayıp bebek sahibi olan güzel anneler bana lütfen ne yapmam gerektiğini söylerse çok sevirim.. allahım herkese sağlıklısını hayırlısını nasip etsin hep böyle dua ediyorum herkes için

Bir kaç ay geç olsun sağlıklı olsun.
Madem ki çok bir sıkıntıniz yok.
Eninde sonunda olacaktir.
Stres yapmayin .
Hayatınzi yaşayın.
Sonra bir bakmışsınız bebek yolda

Sperm sayısında ki düşüklük ne seviyede?
Bol bol besleyin eşinizi. Arı sütü, polen, keçiboynuzu, pestil ne bulursanız, fındık fıstık v.s.
Tez zamanda hayırlısıyla kavuşursunuz yavrunuza inşallah.

Aynisi bizde de var esim ayni ilactan kullaniyor. Bir bucuk senedir cocuk sahibi olmaya calisiyoruz. Allah hayirlisiyla nasip eder insallah. İnsan bazen umutsuzluga dusmuyor degil.

Bende eşimin sperm hareketliliği düşük ben bi kere kimyasal ebelik yasadım bir daha da olumlu bi sonuc alamadım 13 aydır istiyoruz bizde

Sperm sayisi dusukse biraz daha uzun bi sure gerekli diye dusunuyorum tedaviye baslayin

Sıkmayin tatlı canınızı Allah büyük bizde uğraşıyoruz 10 aydır ama olması ayrıca iki günlük küçücük bir gezi tatil stresten uzak biseyler yapın ve stres yapmayın ve keçiboynuzu pekmezi al eşine eczanelerden soğuk press bir de duayla tamamdır inşallah vakti zamanı geldimi o da gelecek

size bir örnek vereyim. İş yerimde birlikte çalıştığım bir arkadaşım var aşağı yukarı 2 yıldır evli. 2 yıldır sürekli çocuk istiyorlar. Kontrol yaptırdılar sıkıntı yok 1 yıl doktor kapısı aşındırdı sonunda hamile kaldı bu defa hamileliğim nasıl geçicek diye diye bebeğini kaybetti. Şimdi yine nasıl hamile kalacağım diye stres yapıyor. Yani herşeyin başı stres lütfen stres olmayın

düşük sperm sayısı olan erkeğe uygulanıyor.eşim 2 ay gördü ve 3 katı artış oldu sperm sayısında.devlet hastanesinde gördü tedavıyı eşim
eşimde sayı düşük değil ama, biraz hareket düşüklüğü var ciddi bi sorunda değil ama. ürologlarmı yapıyo bunu

Burda jinekoloji bölümünde sperm sayısını artıracak kürler vardi bakarsan belki isinize yarar.. insallah en kisa zamanda sağlıkla kucagina alirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…