Gene adet oldum :(

Allahım herkese sağlıklısını ve hayırlısını nasip etsin bakalım hamile kalırsam ilk işim buraya yazmak olucakkk :)

Canım eşim keçi boynuzu pekmezi içiyor.. onu da zar zor bagırsakları çok hassas olduğu için geceleri evde olduğumuz zaman içebiliyor onuda

Eşimin sperm sayısı 3milyon varikosel dedi doktorumuz ama ameliyat derecesi olmadığını söyledi ilacı 3ay kullanıp tekrar kontrol verdi bu Cumartesi nasipse gidicez gene
3milyon toplamda da ml.de de cok az canım.varikosel ameliyatlık düzeyde değil ise nasıl bu kadar kötü oluyor sayı?Moralini bozmak inan istemem.dr.unuz basarılı iyi bir ürolog mu?Damadımızda vardi varikosel,ki sayısı 20 milyon idi,4 yıl çocukları olmadı,kizlardesim gidip duruyordu doktorlara.dört hastane dolaştılar biri profesördü ki proxed midir ne menemdir onu verdi biseyin yok dedi.gittigi baska dr.ise ameliyattan baska yol yok varikosel değerlerini epey bozmuş bu sayıyla olmaz beklemeyin boşuna dedi.ameliyattan üç ay sonra hamile kaldı kardeşim.başka dr.lara da görünün derim.

Öyle canım eşim o kadar iyi bi insan ki ben mutlu olayım diye herkes yapıyo sağolsun hatta araba bile aldı daha yeni :) stresli bi evliliğim ailem eşim işim Yok çok şükür sadece kafam da atamadığım ben ne zaman anne olucam sorusu dönüp duruyor o kadar :)

Öyle canım eşim o kadar iyi bi insan ki ben mutlu olayım diye herkes yapıyo sağolsun hatta araba bile aldı daha yeni :) stresli bi evliliğim ailem eşim işim Yok çok şükür sadece kafam da atamadığım ben ne zaman anne olucam sorusu dönüp duruyor o kadar :)

Rahim filmi cekilecek ağrılı olur deyince atarlanıp baska dr.a gitmisti damat kiyamadı kardesime ki gercekten de sorun onda idi.dur bekle film falan neden cektiriyorsun ki?3milyon sperm sayısı var iken sen neden eziyet cekesin ?Belli işte sebep canım.

Valla canım biz hastane olarak iyi özel hastaneye gittik ama doktora ilk defa gittik o doktora olmazsa başka doktorlarada gideriz ama bu Cumartesi tekrar kontrol test yapılacak ona göre hareket ederiz diye düşündük ilerleme yada gerileme varmı diye bi bakılmalı ona göre hareket ederiz

Canım ne kadar güzel yazmışsın sonuç Harika :) stresti bi ortamım Yok çok şükür eşim ailem hepsi de birbirinden iyi eşim çok düşüncelidir gerçekten çok şükür rabbime :) benim stresim sadece ben ne zaman anne olucam stresi var onu da hiç istemiyorum ama düşünmeden yapamıyorum kuzum ya nasıl atıcam onu kafamdan hiç beceremiyorummm hiiiiç

Canım ne kadar güzel yazmışsın sonuç Harika :) stresti bi ortamım Yok çok şükür eşim ailem hepsi de birbirinden iyi eşim çok düşüncelidir gerçekten çok şükür rabbime :) benim stresim sadece ben ne zaman anne olucam stresi var onu da hiç istemiyorum ama düşünmeden yapamıyorum kuzum ya nasıl atıcam onu kafamdan hiç beceremiyorummm hiiiiç

meraketme bak stresli bir ortaminda yokmus esinde destek oluyosa hicc uzulme.illaki zamani vardir hic beklemedigin anda oluyor zaten.yillarca bekledim kismet 6 yil sonra siymis.ikinci de tek kacamak iliski korunmsiz tek iliskide tuttu.Allah ol dedimi gerisi bos.sen elinden geleni yap gerisi Rabbimin hikmeti.oyle kadinlar varki adet olamayan hic yumurtasi cikmayan onlarin bile bebisleri oldu.Allah im tez vakitte kucagini doldursun amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…