- 25 Aralık 2012
- 2.031
- 1.661
- 133
- Konu Sahibi saniyebuse
-
bak cnm benimde 6 yil bebegim olmadi.sukret ki adet giruyosun adet oluyosan mutlaka hamike kalirsin cunku yumurtluyosun.esine keciboynuzu kuru yap hamilelik forumunda bulabilursin.ayrica ceviz gercek bal ari sutu findik ici bunlari duzenli yedir.sende hayit suyuna basla.bunlari duzenli yap arti snde adetin ucuncu ginu arisutu findik ceviz ginde ikisertane ye adetin 12 gunune kadar.ovulasyon testi al bu cokdaha kolaylastiricaktir.Kızlarr çok mutsuzum... bebek istiyorum ama maalesef gene olmadı.. bu ay 3ünde hsg çektirdim çok şükür tüplerim açıkmış bi sıkıntı Yok dedi doktorum. Yalnız eşimde sperm sayısında maalesef düşünlük var 3aydır proxeed plus kullanıyor bu ay çok ümitliydim gerçekten ama şimdi adet oldum.. eşime de bişi diyemiyorum çünkü oda çok üzülüyor o yüzden buraya yazmak istedim biraz dertleşmek istedimböyle durum yaşayıp bebek sahibi olan güzel anneler bana lütfen ne yapmam gerektiğini söylerse çok sevirim.. allahım herkese sağlıklısını hayırlısını nasip etsin hep böyle dua ediyorum herkes için
gebe kalırsın gunlerinizi tutturun. sperm testını lutfen tup bebek merkezinde veya tup bebek ünitesi olan uni. hastanesinde yaptırın.Kızlarr çok mutsuzum... bebek istiyorum ama maalesef gene olmadı.. bu ay 3ünde hsg çektirdim çok şükür tüplerim açıkmış bi sıkıntı Yok dedi doktorum. Yalnız eşimde sperm sayısında maalesef düşünlük var 3aydır proxeed plus kullanıyor bu ay çok ümitliydim gerçekten ama şimdi adet oldum.. eşime de bişi diyemiyorum çünkü oda çok üzülüyor o yüzden buraya yazmak istedim biraz dertleşmek istedimböyle durum yaşayıp bebek sahibi olan güzel anneler bana lütfen ne yapmam gerektiğini söylerse çok sevirim.. allahım herkese sağlıklısını hayırlısını nasip etsin hep böyle dua ediyorum herkes için
Ben aynen esimde proxeed kullandı aynı hsg çektirdim ben hsgden 6 ay sora hamile kaldım ama maalesef bebeğimi kaybettim daha sonra düşükten 1 sene sonra tekrar hamile kaldım çok zorlu bir hamilelik süresinden sonra aldım oğlumu kucağıma çok şükür şimdi 1 yaşında sana tek tavsiyem çok kafana takma oluruna bırak Allah'ın izniyle alicaksin kucaginaKızlarr çok mutsuzum... bebek istiyorum ama maalesef gene olmadı.. bu ay 3ünde hsg çektirdim çok şükür tüplerim açıkmış bi sıkıntı Yok dedi doktorum. Yalnız eşimde sperm sayısında maalesef düşünlük var 3aydır proxeed plus kullanıyor bu ay çok ümitliydim gerçekten ama şimdi adet oldum.. eşime de bişi diyemiyorum çünkü oda çok üzülüyor o yüzden buraya yazmak istedim biraz dertleşmek istedimböyle durum yaşayıp bebek sahibi olan güzel anneler bana lütfen ne yapmam gerektiğini söylerse çok sevirim.. allahım herkese sağlıklısını hayırlısını nasip etsin hep böyle dua ediyorum herkes için
bende yine adet oldum ve çok mutsuzum ikinci kez rahim filmi çekilecekKızlarr çok mutsuzum... bebek istiyorum ama maalesef gene olmadı.. bu ay 3ünde hsg çektirdim çok şükür tüplerim açıkmış bi sıkıntı Yok dedi doktorum. Yalnız eşimde sperm sayısında maalesef düşünlük var 3aydır proxeed plus kullanıyor bu ay çok ümitliydim gerçekten ama şimdi adet oldum.. eşime de bişi diyemiyorum çünkü oda çok üzülüyor o yüzden buraya yazmak istedim biraz dertleşmek istedimböyle durum yaşayıp bebek sahibi olan güzel anneler bana lütfen ne yapmam gerektiğini söylerse çok sevirim.. allahım herkese sağlıklısını hayırlısını nasip etsin hep böyle dua ediyorum herkes için
canım bende aynı dertteyim benimd elmuyor bebişim doktora bizde gittik hiç bir sıkıntı yok dedi bekleyin dedi kendi yöntemlerinden denedim arkadaşlar tavsiye etti bişeyler ama nafile olmuyor her ay o kırmızılığı görmek inan çok kötü bişey rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin gerçekten çok zor insanlar ın sürekli sormasıda cabası zatenKızlarr çok mutsuzum... bebek istiyorum ama maalesef gene olmadı.. bu ay 3ünde hsg çektirdim çok şükür tüplerim açıkmış bi sıkıntı Yok dedi doktorum. Yalnız eşimde sperm sayısında maalesef düşünlük var 3aydır proxeed plus kullanıyor bu ay çok ümitliydim gerçekten ama şimdi adet oldum.. eşime de bişi diyemiyorum çünkü oda çok üzülüyor o yüzden buraya yazmak istedim biraz dertleşmek istedimböyle durum yaşayıp bebek sahibi olan güzel anneler bana lütfen ne yapmam gerektiğini söylerse çok sevirim.. allahım herkese sağlıklısını hayırlısını nasip etsin hep böyle dua ediyorum herkes için
İlk defa duydum arastiracagim tesekkurlerOksijen tedavisini arastirin mutlaka
canimm sabrediceksin asla yılmicaksin gerekli ne tedavi varsa sende eşinde göreceksiniz başka yolu yok bu işin ben bile bir bebek sahibi oldum neler neler yaşadım sende birgün kavuşacaksin Allahin izniyleKızlarr çok mutsuzum... bebek istiyorum ama maalesef gene olmadı.. bu ay 3ünde hsg çektirdim çok şükür tüplerim açıkmış bi sıkıntı Yok dedi doktorum. Yalnız eşimde sperm sayısında maalesef düşünlük var 3aydır proxeed plus kullanıyor bu ay çok ümitliydim gerçekten ama şimdi adet oldum.. eşime de bişi diyemiyorum çünkü oda çok üzülüyor o yüzden buraya yazmak istedim biraz dertleşmek istedimböyle durum yaşayıp bebek sahibi olan güzel anneler bana lütfen ne yapmam gerektiğini söylerse çok sevirim.. allahım herkese sağlıklısını hayırlısını nasip etsin hep böyle dua ediyorum herkes için
Eşinizin sıkıntısı ne boyutta?sayı,hız problem neden kaynaklanıyor?Varikosel mi var?sperm sayisı ve hızlarinın sonuçlarını yazabilirseniz eğer iyi olur.
Amin canım aminnn inşalllah bende bıktım valla bebek Yok mu demelerinden bende düşünmüyorum diyorum ne dicem insanlara başkaaaaacanım bende aynı dertteyim benimd elmuyor bebişim doktora bizde gittik hiç bir sıkıntı yok dedi bekleyin dedi kendi yöntemlerinden denedim arkadaşlar tavsiye etti bişeyler ama nafile olmuyor her ay o kırmızılığı görmek inan çok kötü bişey rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin gerçekten çok zor insanlar ın sürekli sormasıda cabası zaten
Canım ben anestezili yaptırdım doktorum bana anestezili yaptır dedi bazıları acıyomuş bazıları hiç hissetmiyomuş ama canım ben anestezili çektirdim iyiki de öyle çektirmişim çünkü benim uyandığımda karın ağrım vardı adet sancısı gibi tahmin ediyorum ki anestezili olmamış olsa ağrım olcaktı...İnsallah en kisa zamanda bebeginize kavusursunuz. Bende heray adet gorunce o uzuntuyu yasiyorum cok iyi anliyorum. Tuplere rontgendemi bakildi. Acidimi cekdrirken? Doktor banada bu ayda adet gorursen rontgende bakilicak dedi. Korkuyorum acikcasi
Neden tekrar çekilecek canımbende yine adet oldum ve çok mutsuzum ikinci kez rahim filmi çekilecek
dua çok önemli inş en kısa sürede olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?