yok eşi katılmış programa, kendisi değil, onlar ayrıca tanışıp evlenmişlerKonu sahibi neden 18 yaşında öyle bir programa katılıp evlenme gereği hissettin ki?
Hani yaşın geçiyordur, acele edersin neyse de 18 yani???
Programla alakası yok yani evlenmelerininyok eşi katılmış programa, kendisi değil, onlar ayrıca tanışıp evlenmişler
Ben üzülmus tüm aslında onun için dusunsene daha küçücük . Üniversite Eğitimi almakla meşgul olacağı yerde koca dayağı yiyip hamile kalıyor. . Yazık yani.
gülmemek lazım
yok eşi katılmış programa, kendisi değil, onlar ayrıca tanışıp evlenmişler
Ben üzülmus tüm aslında onun için dusunsene daha küçücük . Üniversite Eğitimi almakla meşgul olacağı yerde koca dayağı yiyip hamile kalıyor. . Yazık yani.
Ama artik üzülmuyurum konu sahibi maalesef azıcık kendisi için hicbirsey yapmıyor ben neden üzüleyim ki..
Aynen işte bende onu diyorum yahııı anladım peki kaç yaş büyükmüş adam??
biraz da yaşın getirisi galiba
o yaşlarda daha tecrübesiz oluyoruz
koca kadın değil ki
bildiğin gencecik kız yav
Ya sunlari anlatipta bizim sinirimizi de bozma sana diger konuda da soylendi bu adam degismrz hamileyken boyle yapiyorsa ilerde neler yapar dusunemitorum birak git annenin yanina iste yeter bu kadar ikide birde sizlanma bosuna yapman gereken belli..Bende zaten haftaya annemlrn yAnina gidecektim yollamıcam diyo.. napıcam şasrdim dengesi bozuk deli resmen ya
yaşını bilmiyorum canım ama küçük değilhııı anladım peki kaç yaş büyükmüş adam??
biraz da yaşın getirisi galiba
o yaşlarda daha tecrübesiz oluyoruz
koca kadın değil ki
bildiğin gencecik kız yav
Ya bi gittim neler yazılmışmiş çizilmos arkadaslar lutfen yazdiklarınızı silin esim görse öldurebilir belkide beni bunu dusunmeden hala sorgu sual vs... yapıyorsunuz evet cikti esim bole bi programa yok esra erola soyliyelim bilmem ne diosunuz siz iyimisiniz ya beni canımdan mı edeceksiniz hamile halimle nasıl insanlarsınız.. her konu acısımda bununla son buluoArkadaşlar daha fazla Esra erol diyip durmayın ya. Kadın zaten diğer konusunu kocası okur diye sildirdi,siz de bu konuda tüm detayları geri yazdınız ne anlamı kaldı?
Adam görse öldürür belki.Hiç düşünmüyor musunuz?
Ben konunu admin görsün diye bildirdim. O bir çaresine bakar sanırım.Ya bi gittim neler yazılmışmiş çizilmos arkadaslar lutfen yazdiklarınızı silin esim görse öldurebilir belkide beni bunu dusunmeden hala sorgu sual vs... yapıyorsunuz evet cikti esim bole bi programa yok esra erola soyliyelim bilmem ne diosunuz siz iyimisiniz ya beni canımdan mı edeceksiniz hamile halimle nasıl insanlarsınız.. her konu acısımda bununla son buluo
Ya sen bilip bilmeden ne konusuyosun yaa kocam benim kulagimin zarini falan patlatmadi o konuyu acanda ben degilim baska bi arldas konularima bakarsan gorursun yorum yapmaaaa !!!Gecen gun kulaginin zarrini patlatmisti kocan..
Sen kocanin ustune bicanla yurumustun...
Simdide bu davranisi..
Yani ne icin hala ordasin ve o adamla berabersin anlamiyorum.
Yok yani insan pes eder ceker gider yahu..
Ya sen bilip bilmeden ne konusuyosun yaa kocam benim kulagimin zarini falan patlatmadi o konuyu acanda ben degilim baska bi arldas konularima bakarsan gorursun yorum yapmaaaa !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?