gene başladım allahım sen sabır ver

gülmemek lazım
Ben üzülmus tüm aslında onun için dusunsene daha küçücük . Üniversite Eğitimi almakla meşgul olacağı yerde koca dayağı yiyip hamile kalıyor. . Yazık yani.
Ama artik üzülmuyurum konu sahibi maalesef azıcık kendisi için hicbirsey yapmıyor ben neden üzüleyim ki..

yok eşi katılmış programa, kendisi değil, onlar ayrıca tanışıp evlenmişler

hııı anladım peki kaç yaş büyükmüş adam??

biraz da yaşın getirisi galiba
o yaşlarda daha tecrübesiz oluyoruz
koca kadın değil ki
bildiğin gencecik kız yav

Bende zaten haftaya annemlrn yAnina gidecektim yollamıcam diyo.. napıcam şasrdim dengesi bozuk deli resmen ya
Ya sunlari anlatipta bizim sinirimizi de bozma sana diger konuda da soylendi bu adam degismrz hamileyken boyle yapiyorsa ilerde neler yapar dusunemitorum birak git annenin yanina iste yeter bu kadar ikide birde sizlanma bosuna yapman gereken belli..

Arkadaşlar daha fazla Esra erol diyip durmayın Allah aşkına. Kadın zaten diğer konusunu kocası okur diye sildirdi,siz de bu konuda tüm detayları geri yazdınız ne anlamı kaldı?

Adam görse öldürür belki.Hiç düşünmüyor musunuz?

Son düzenleme:
Ya bi gittim neler yazılmışmiş çizilmos arkadaslar lutfen yazdiklarınızı silin esim görse öldurebilir belkide beni bunu dusunmeden hala sorgu sual vs... yapıyorsunuz evet cikti esim bole bi programa yok esra erola soyliyelim bilmem ne diosunuz siz iyimisiniz ya beni canımdan mı edeceksiniz hamile halimle nasıl insanlarsınız.. her konu acısımda bununla son buluo

Ben konunu admin görsün diye bildirdim. O bir çaresine bakar sanırım.

Gordugum kadariyla bir derdim var in mudavimi olmussunuz allah yardimciniz olsun

Gecen gun kulaginin zarrini patlatmisti kocan..
Sen kocanin ustune bicanla yurumustun...
Simdide bu davranisi..

Yani ne icin hala ordasin ve o adamla berabersin anlamiyorum.
Yok yani insan pes eder ceker gider yahu..

Sende bos durmamışsındır,kafasına ne gecırdın adamın bu sefer?

Gecen gun kulaginin zarrini patlatmisti kocan..
Sen kocanin ustune bicanla yurumustun...
Simdide bu davranisi..

Yani ne icin hala ordasin ve o adamla berabersin anlamiyorum.
Yok yani insan pes eder ceker gider yahu..
Ya sen bilip bilmeden ne konusuyosun yaa kocam benim kulagimin zarini falan patlatmadi o konuyu acanda ben degilim baska bi arldas konularima bakarsan gorursun yorum yapmaaaa !!!

Allah kolaylik versin canim zor boyle insanlarla gecinmek insallah duzelir.

Allh yardımcınız olsun...Sizın durmanıza sebep olan nedir ben o kısmı anlayamadım.Hamileyim diye mi sabrediyorsunuz?

Yaşamamanız gerekn şeyler yaşamışsınız eşinizle.Aranızdaki sevgiyi bilemiyorum ama saygı kalmamış.Saygi gidincede malesef geriye bir şey kalmıyor.Ha seviyorum diyorsanız o da sevgi değil alışkanlık...Alışkanlıklardan da vazgeçilebilir....

Sakız için bu kadar tantana yapan erkek kılığına girmiş insancıklar daha ciddi bir şey olduğunda keser kenara koyar aman dikkat edin kendinize....

Ya sen bilip bilmeden ne konusuyosun yaa kocam benim kulagimin zarini falan patlatmadi o konuyu acanda ben degilim baska bi arldas konularima bakarsan gorursun yorum yapmaaaa !!!

Istedigim konuya , istedigin sekilde yorum yaparim...
Sen her yazilana ne tepki veriyosunki agresiv bir sekilde.
Oncelikle konusmasini ogren.
Sonra yaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…