gene başladım allahım sen sabır ver

Siz kari koca tam birbirinizi bulmussunuz da o cocuktan ne istediniz onu anlamadim. Herkes cocuk yapmasin ya. Sadece fiziken cocuk yapabiliyorsunuz diye boyle bir ortama bir de bir cocuk getirmeye hakkiniz var mi? Hamile kalmadan once hic akliniza geldi mi cocugunuzu nasil buyuteceginiz, nasil bir ortam hazirlayacaginiz, sartlariniz uygun mu degil mi? Gelmedi dimi? Cocuk olsun, aman bebek olsun diye kor gozum parmagima hamile kaliyorsunuz. Siz ne yasiyorsaniz kendi tercihinizle yasiyorsunuz. Ama o cocuga kimse sormadi, kimsenin de onu dusundugunu sanmiyorum. Allah o cocugun yuzune baksin, ne diyim. Siz birbirinizi yemeye devam edin, altta kalanin cani ciksin. Tovbe tovbe.

Artık bu tur konuları gofunce ne diyecegimi cidden bilmiyorum desemde kitabımin dolmusluguyla kaliyorum.
Kizim icin katlaniyoru diyorsunuz bebek olunca duzeleckmi ?

Hamile bir kadına vurmayı erkekler goren herifi bn adam demem !
Ve artık cocugum var katlaniyorumarı lutfen gecin sizi asagilayip dayak atan bir eregi nasil cocugunuza baba olacagıbi dusunuysnuz? Yada cogu kadın gibi degisir dusuncesindeysniz insan 7 sinde neyse 70 indee odur ,
Bebeginize ve xaniniA yazk etmeyin.

Canım daha 19 yaşındasın neden bebek olaylarına girdiniz ki? Evliliğe daha yeni alışıyorsunuz ikinizde. Belki olmicak yürümicek evliliğiniz, olan bebeğe olucak ve de senin gençliğine.

Şöyle konuların altına bi "no comment" çakasım geliyo yav.
İki ucu no comment değnek.
Ne diyek şimdi, ne dememiz bekleniyor?
Çocuğun için ayakta dur desteği mi bekleniyor, neyse söyleyin robotvari onu yazalım.

valla canım benim allah sabır ve kolaylık versin.ne kadardır evlisin bilmiyorum ama ben bunun gibisini 11 yıl çektim.düzelir die beklersen hiç bekleme taviz verip affetme de.bak ben hep affettim sonunda da kulak zarımdan oldum.bunların içinde var hayvansılık

Keşke şu adamlara çocuk vermeden biraz tanısanız onları...
Neyse Allah kolaylık versin.

Sen bunun şiddetine göz yumdukça tepene çıkacak gibi duruyor.

Allahım ya adamın erkeklikten anladığı şeye bak ..
Böylelerini işte ibreti alem için bi güzel döveceksin ..
Daha insan olamamış bir de baba olucak ..

kocanın seni öldürmesi ihti,malini kendin yazıyorsun,ama bu adamla evli kalıp çocuk yapmakta ısrarlısın.ne diyelim ki şşimid biz sana..
madem doğuracaksın,evlatlık ver çocuğunu daha iyi,seni öldüreceğini düşündüğün adam çocuğuna neden zarar vermesin ki?
sen boşanmayacaksın anladık,bari çocuğun hayatını kurtar da,ilerde belki evlatlık gider ve mutlu bir yuvası olur..en azından şiddet görmez...

"""""" yapacak bişey yok tam bir psikopat"""""""" birde bu adama çocuk doğuracaksınız.

Ne diyeyimki Rabbim yar ve yardımcınız olsun.

Bende zaten haftaya annemlrn yAnina gidecektim yollamıcam diyo.. napıcam şasrdim dengesi bozuk deli resmen ya
düzelir inşallah canm söyle eşine böyle yapmaya devam edersen annemlere gidip kafa dinleyecem de gidip gelmeyecem deme biraz ayrı kalmanız iyi gelecektir diye düşünüyorum allah yardımcın olsun onun dışında bol bol dua et eşine

DOMUZ HERIF!!

ELINE DUSER INSALLAH DA SEN DE PAT PAT YAPIŞTIRIRSIN TOKATLARI

sorsanızya bir gün: kim seni bu kadar ezdi diye.
ezilmiş, ezerek erkek oldugunu zannedıyor.
vazgectım sormayın, sesli ve yazılı dusundum sadece....

senin kocan insansa ben de insan görmedim artık yani bu kaçıncı konun. sen de pek normal değilsin gerçi, öncesinde kim iyiydi kimin gerçek karakteri ortaya çıktı işte onu bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…