Senin mi kocan kulaginin zarini patlatmisti ? Ne kadar daha dayak yemeyi dusunuyorsun bacim sen ?
valla canım benim allah sabır ve kolaylık versin.ne kadardır evlisin bilmiyorum ama ben bunun gibisini 11 yıl çektim.düzelir die beklersen hiç bekleme taviz verip affetme de.bak ben hep affettim sonunda da kulak zarımdan oldum.bunların içinde var hayvansılıkEsimle olan tartışmalarımızı biliyorsunuz son 2 haftadır insan oldu biraz hic bi tartışmamız dahi olmadı.. bugün sabah hastanede randevum vardı onla gittik beraber bi agresif bana karsi ortada hic bisey yok insan gibi konusuyorum saldırıyo bana neyse aksam oldu yemekten sonra midem bulandı hamileyim bi sakız cigneyim dedim salonda otryoduk vs. Birden bi bagardi çıkar o sakızı ne bagriyosun dedim bende çıkar o sakızı patlicam sana yeter dedi bende bagardim noluyo sabahtan berri yeter dedim geldi suratımı sıktı sen kimsin kim oluyosun erkek benim pat bi tokat suratıma neymis ben onu sinor etmek icin cignemisim sakızı eger icimden öyle birsey gectiyse rabbim bana cennet yüzü göstermesin nasıl zoruma gitti kızım için ayakta duruyorum...
sen adamı merak ettin bense ısrarla dişi olmadığına inandığım konu sahibini merak ediyorum.Adamin fotosunu merak ettim bnde..
Esimle olan tartışmalarımızı biliyorsunuz son 2 haftadır insan oldu biraz hic bi tartışmamız dahi olmadı.. bugün sabah hastanede randevum vardı onla gittik beraber bi agresif bana karsi ortada hic bisey yok insan gibi konusuyorum saldırıyo bana neyse aksam oldu yemekten sonra midem bulandı hamileyim bi sakız cigneyim dedim salonda otryoduk vs. Birden bi bagardi çıkar o sakızı ne bagriyosun dedim bende çıkar o sakızı patlicam sana yeter dedi bende bagardim noluyo sabahtan berri yeter dedim geldi suratımı sıktı sen kimsin kim oluyosun erkek benim pat bi tokat suratıma neymis ben onu sinor etmek icin cignemisim sakızı eger icimden öyle birsey gectiyse rabbim bana cennet yüzü göstermesin nasıl zoruma gitti kızım için ayakta duruyorum...
kocanın seni öldürmesi ihti,malini kendin yazıyorsun,ama bu adamla evli kalıp çocuk yapmakta ısrarlısın.ne diyelim ki şşimid biz sana..Ya bi gittim neler yazılmışmiş çizilmos arkadaslar lutfen yazdiklarınızı silin esim görse öldurebilir belkide beni bunu dusunmeden hala sorgu sual vs... yapıyorsunuz evet cikti esim bole bi programa yok esra erola soyliyelim bilmem ne diosunuz siz iyimisiniz ya beni canımdan mı edeceksiniz hamile halimle nasıl insanlarsınız.. her konu acısımda bununla son buluo
Esimle olan tartışmalarımızı biliyorsunuz son 2 haftadır insan oldu biraz hic bi tartışmamız dahi olmadı.. bugün sabah hastanede randevum vardı onla gittik beraber bi agresif bana karsi ortada hic bisey yok insan gibi konusuyorum saldırıyo bana neyse aksam oldu yemekten sonra midem bulandı hamileyim bi sakız cigneyim dedim salonda otryoduk vs. Birden bi bagardi çıkar o sakızı ne bagriyosun dedim bende çıkar o sakızı patlicam sana yeter dedi bende bagardim noluyo sabahtan berri yeter dedim geldi suratımı sıktı sen kimsin kim oluyosun erkek benim pat bi tokat suratıma neymis ben onu sinor etmek icin cignemisim sakızı eger icimden öyle birsey gectiyse rabbim bana cennet yüzü göstermesin nasıl zoruma gitti kızım için ayakta duruyorum...
düzelir inşallah canm söyle eşine böyle yapmaya devam edersen annemlere gidip kafa dinleyecem de gidip gelmeyecem deme biraz ayrı kalmanız iyi gelecektir diye düşünüyorum allah yardımcın olsun onun dışında bol bol dua et eşineBende zaten haftaya annemlrn yAnina gidecektim yollamıcam diyo.. napıcam şasrdim dengesi bozuk deli resmen ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?