gene başladım allahım sen sabır ver

Istedigim konuya , istedigin sekilde yorum yaparim...
Sen her yazilana ne tepki veriyosunki agresiv bir sekilde.
Oncelikle konusmasini ogren.
Sonra yaz...
Bilip bilmeden yazma iftira atma ozaman

yazıyı okuyunca o kadar üzüldümki benım eşim baba olmak için can atarken bu adam hamıle karısını tokatlıyor allahım sen sabır ver

yazıyı okuyunca o kadar üzüldümki benım eşim baba olmak için can atarken bu adam hamıle karısını tokatlıyor allahım sen sabır ver
ins rabbim kisa zamanda evlat verir bende buna deli oluyorum zaten isteyen yanip tutusana vermiyor bu psikopatlara babalik serefine nail oluyor neyse vardir onunda bir bildigi

I
Sakamisin sen ya ? :)
Sana ne iftira atacam , goren duyanda seni 40 yilik arkadasim sanar.
Bilip bilmeye gerek yok.
Profiline girince hersey ortada..
Iyi profilime girdiysen KULAK ZARI PATLATMA muabbetinin benle bi alakası olmadgnıda görmüşsundur

sen daha çokkkkk tokat yersinn bu psikopat manyak heriftennn allah o dogacak çocuga sabır versin yardım etsinn

I

Iyi profilime girdiysen KULAK ZARI PATLATMA muabbetinin benle bi alakası olmadgnıda görmüşsundur

Hadi orayi karistirdim diyelim bir ben benzetmedim zaten yorumlara bakarsan bir cok kisi o konuyla seni karistirmis..
Buna ragmen bukadar tepki gostermen hic hos degil.

Erkeklik çocuğunu taşıyan kadına eften püften sebeplerden şiddet uygulamak mıymış? Erkekliğinin ne kadar olduğunu göstermiş eşiniz. Allah yardımcınız olsun...

Yazık daha doğmamış o kız çocuğuna. Allah ona yardım etsin, hiçbir suçu yok

Evliyim..hamileyim...bende duygusallastimm...benimde kayinvalidem, kayinpederim, eltim, görumcem hepsinden var.. bende insanimmmm..
Bunlarin hicbirini yasamadim.. Cunku ben SAYGILIYIM..SAYGILILAR...
Eski konularini okudum siz nesiniz boyle yaa..
Esin sorunlu evet ama senin normal oldugun soylenemez kusurabakma... Kayinvalideni,ailesini oyle bir anlatiyorsun ki inanamadim... bizde evliyiz arkadas..herkes sizin gibi olsa evlimi kalir bu ulkede?
En yakin zamanda tedavi olman lazim sana baska birsey demiyorumm. bu seviyede dayak da olur herseyde..Dogacak bebege yazik !!!!

anneannem böyleleri için "dar yerlerde bol dayaklar yesin inşallah" derdi bende aynı duayı ediyorum şuan

Arkadaslar bende taniyanlar cikti deyince komsu, arkadas falan zannettim..Bir adamin resmi var ve o kisi evlilik programina katilmis..Gerçekten bu adamin resmi tesadufen kullanılmış ya da iftira amacli olamaz mi?

Kusura bakma konu sahibi ancak beni bunu dusunmeye iten sebep sudur ki; bu kadar psikopat bir kocan var yani sakiz cignedigin icin sana siddet uyguluyor ve sen kocanla ilgili konu acarken onun resmini koyarak kendinizi resmen desifre ediyorsunuz.Yani bu demek ki her an biri bu resmi gorup gidip kocana anlatabilir dolayisi ile o koca o zaman ne yapmaz? Bu ne cesaret!

Hadi dogru farzedelim bir hata yaptin diyelim..Kardes sen iyi misin burada kocani resminden taniyanlar çıkmış. .Her yerde oldugu gibi bu formda da cesit turlu insan var bunlardan biri hicbir sebep olmasa dahi kocana ulasip anlatmaya kalksa ne yapacaksin o zaman..Hala gozu kara bir sekilde konu acip duruyorsun.Sonra da aman kocam ogrenmesin oldurur beni diyorsun Intihar mi etmek istiyorsun sen o zaman?

hadi ya paylasmis mi? ben gormedim hala duruyormu allahimmmmm

Boyle bir adam... derdi ne olabilir acaba. Seninle degil kendiyle problemi bence
ben ne yaptim ki deme hic.
sende yapilmis birsey yok
sabredersin sonunda aydinlik yuzu gorur muun bilemem. Dilerim oyle olur.
ama boyle bir zalim ne bir esi ne bir evladi hak ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…