- Konu Sahibi Fight4freedom1
-
Ah arkadaşları yok mu. Onlara özeniyor. Birinde baget yüzük görmüş, kafayı takmış onu aldıracak, biri büyük nişan yapmış, bende yapcam diyor, biri anlatıyormuş ablası 17gramdan yok 7bılezık takılmıs, bilezık begenmıyor, benım bilezikler 10 ar gram çocuga ve aılesıne 15 gram demiş. Aklıma gelen bunlar. Benle ilgili bazı şeylerı abartmış. Hanı bak ona böyle yaptılar sende bana yap diye. Kabul edıyor agızlarına baktıgını zaten.O arkadaşları var ya, o cici gözükmeye çalıştığı arkadaşları, onlardan güvenilir birileri varsa söyle, onlar desin ne yapsın istiyorsan. Senin lafına itibar etmez, ama onların ağzı ile herşeyi yapar.
Bilmiyorum da çocuk ailesi ile zaman gecırmeyi sevmıyor. Gıdıp uzanmak ıstıyor. Ben calısıyorum evımde oturcam evlenınce dıyor. Evlenınce görecegız. Evler yakın olsun annemler isterse uzak olunca da gelır dedı bugün. Yakın olsa annesı 2gunde bır gorusmek ıster. Ben o potansıyelı gordum valahaBugün annesini azarlayan yarın evlenince eşini azarlar. Burada değil mi bir sürü konu var evlenmeden önce aileye düşkün olmayan eşler evlenince aileci oluyor. Kardeşin bana çok düşkün diye güvenmesin.
Nişan nerde yapılacak?Ah arkadaşları yok mu. Onlara özeniyor. Birinde baget yüzük görmüş, kafayı takmış onu aldıracak, biri büyük nişan yapmış, bende yapcam diyor, biri anlatıyormuş ablası 17gramdan yok 7bılezık takılmıs, bilezık begenmıyor, benım bilezikler 10 ar gram çocuga ve aılesıne 15 gram demiş. Aklıma gelen bunlar. Benle ilgili bazı şeylerı abartmış. Hanı bak ona böyle yaptılar sende bana yap diye. Kabul edıyor agızlarına baktıgını zaten.
Nişan dedigim yüzük takıldı. Ama dügüne yakın salon tutmak istiyor. Büyük nişan yanı. Dügün salonunda yapılacakNişan nerde yapılacak?
Düğün arefesi kına olur, nişan zaten tanıma evresi. Ne alaka?Nişan dedigim yüzük takıldı. Ama dügüne yakın salon tutmak istiyor. Büyük nişan yanı. Dügün salonunda yapılacak
Şimdi istemeden sonra yüzük takıldı. Söz gibi oldu. O daha abartı bırsey ıstıyor. Nişanlık gıyıp fotograf albumu falan ıstıyor. Iste yaza dogru nısan yapıp salonda bayram sonrası dugun olacak gıbı duruyor. Tabı evlenmeye heveslı degıl. Hepimiz ondan heyecanlıyız.Düğün arefesi kına olur, nişan zaten tanıma evresi. Ne alaka?
Komik mi buO yüzden işlerde artık ciddiye bindi. Kardeşimi uyarıyorum birşey olmaz kafasında. Ben onları takmıyorum banane diyor.Kadın mesela birşey diyorya degişik bir işaret yapıyor o görmeden. Kaynanasının lafı gecsın hep yapıyor böyle
Şuan acayıp uykum var. Tam yazdıgımı da anlayamadım. Nıye bu ısareti koydum anlayamadımKomik mi bu
Ayrıca komık degıl. Yapması benıde sınırlendırıyor. Uyarıyorum yapınca her defasındaKomik mi bu
Evlenince dengeler muhakkak değişecek ve çocuk annem de annem diyecek, aklını başına alıp mesafeli ve saygılı bir ilişki kurması gerekli yoksa işi yaş...Kardeşim evlilik arefesinde.Kendim aynı şeyleri yaşadığım için onun yaşamasını istemiyorum. Gelecek yaza dügün olacak.Nişanlısı kardeşime aşırı düşkün. Anneside ogluna düşkün. Ama oglu anneye düşkün degil. Annesi çok genç 43 yaşında falan maksimum. Kardeşim evi ailelere uzak istiyor. Çocuk diyorki benim ailem isterse fizana da gitsek gelir diyor. Yani degişen birşey olmaz diyor.Kaynana kişisi biraz fena, çirkef gibi. Kardeşim kaynanasını hiç aramaz, kaynanasını onu sürekli arıyor. Beni neden aramıyorsun dıyor Kardeşim 24 yaşında. Kaynanası ile kanka gibi degişik sanki arkadaş gibi konuşuyorlar.Çocuk misafir sevmiyor evde. Öyle ev oturması gidip gelme sevmiyor. Kaynanası birşey dese çocuk kardeşimi koruyup annesine kızıyor. Kardeşime yüzgöz olma mesafeli ol diyorum. Birşey olmaz. Ben iki aglarım nişanlım kızar annesine, birşey yapamaz diyor.Bu arada kardeşim maddi manevi mutlu. Evlilik hemen istemiyor. 6 senedir birlikteler. Çocuk başının etini yedi evlilik diye diye. 2 3 sene sonra evleniriz diye yola çıktılar yaza evlenecekler.Sizden tavsiye istiyorum kardeşim için. Çünkü kaynanası ile çok lagbali konuşuyor, kadında ona öyle konuşuyor. Birşey olmaz diyor.
Evet daha cocuk. Ben evlenmesını ıstemıyorum. Cunku ufak daha. Evde cok rahat. Annem yapar herseyı. O sadece gezer tozar. Cocuk dıyor evlenince yaptırcam temızlık ben ona dıyor. Bi de cocuk hemen bebek ıstıyor. Bızım kız ugrasmaz hap falan.Her ay 60 tl gıdecek hap alacak, hergece aynı saatte ıcecek falan. Büyük ihtimalle hemen bebekte yapacak.Ve evlılıgınde aradıgını bulamayacak. Yaşı cok ufak cok
Ah arkadaşları yok mu. Onlara özeniyor. Birinde baget yüzük görmüş, kafayı takmış onu aldıracak, biri büyük nişan yapmış, bende yapcam diyor, biri anlatıyormuş ablası 17gramdan yok 7bılezık takılmıs, bilezık begenmıyor, benım bilezikler 10 ar gram çocuga ve aılesıne 15 gram demiş. Aklıma gelen bunlar. Benle ilgili bazı şeylerı abartmış. Hanı bak ona böyle yaptılar sende bana yap diye. Kabul edıyor agızlarına baktıgını zaten.
Kusura bakmayın da buradan kardeşinize üzülmüş gibi değil, kıskanmış gibi duruyorsunuz.Bilmiyorum da çocuk ailesi ile zaman gecırmeyi sevmıyor. Gıdıp uzanmak ıstıyor. Ben calısıyorum evımde oturcam evlenınce dıyor. Evlenınce görecegız. Evler yakın olsun annemler isterse uzak olunca da gelır dedı bugün. Yakın olsa annesı 2gunde bır gorusmek ıster. Ben o potansıyelı gordum valaha
Sizden kaynaklı bu iş bozulursa hayatı boyunca sizi suçlayacak ve boynunuza vebali kalacak.Ben sürekli uyarıyorum anlamıyor. Aşırı yüzgöz oldu. Artık geç mi oldu bilmiyorum.
Aslında ikiside birbirine kanka falan diyor
Baya şey konuşuyorlar gevşek diyeyim
Yani her iki taraf da memnun bu durumdan, ikisi de kocaman kadın. Yani sizi pek ilgilendirmiyor bu durum.Sorun yaşasın ıstemıyorum sadece. Ben uyarıyorum dıkkate almıyor
Kusura bakmayın da buradan kardeşinize üzülmüş gibi değil, kıskanmış gibi duruyorsunuz.
Bu kadar rahat ve ozgüvenli olduğu için kardeşinizi,
Her dediğini yaptırıp ağzına baktırdığı nişanlısını,
Siz kv'nize yapsanız olay olacak seyleri kardesiniz kv'sine yaptiginda hiç sorun olmamasını,
Sorunlu evliliğinizde sizin sahip olamayıp kardeşinizin olduğu bu özgür ilişki durumunu vs vs kıskanıyor gibi geldiniz bana.
Ve sanki içten içe yakininizda böyle özgür ve kafasına estiği, canı istedigi gibi davranan bir kadin gormeye tahammul edemeyeceginiz icin bizden de "aa oyle olmaz, cok yanlis yapiyor, evlenince kocasi degisecek annesini tutacak kardesini bosayacak" minvalinda şeyler duyup rahatlamak istiyorsunuz.
Çünkü aksi takdirde ortada bir dert ve sorun yok. Problem yok. Endişe edeceginiz baska hicbirsey yok.
Alan razı veren razı durumunda buraya yazacak kadar dertli olan sadece sizsiniz, çok garip...
Bozulsun tabıkı ıstemem. Sadece konusma tarzları hos durmuyor. İleride daha kötü olacak gıbı. Kendısı yaşasın görsün haklısınızSizden kaynaklı bu iş bozulursa hayatı boyunca sizi suçlayacak ve boynunuza vebali kalacak.
Bırakın, yaşasın görsün ve kendi hatasıyla yüzleşsin.
O zaman ancak kendim ettim kendim buldum diyebilir, daha ne yapacaksınız ki bile bile lades diyene?
Ben pusuda beklemıyorum. Neden kıskanayım ya. En yakınım o benım. Pes dıyorum. Mutlu olsun ıstıyorum. Kötü olmasını ıstesem uyarırmıyım. Biri karısma dıyor bırı uyar dıyor. Ben zaten uyardım umrunda degılaynı ben de bu vibe'ı aldım.
hasetlik kıskançlık var konuda, kardeşim kaynanasının .... ..... ama yine de nişanlısı onun tarafında, adam evlenince değişsin ne olur temalı.
hiçbirimiz melek değiliz, ben de çevremde mutluluğu bence hiç haketmeyen insanların aşırı mutlu olmalarından, herşeyin onların dilediği gibi olmasından rahatsız oluyorum Allah biliyor.
ama kardeşe karşı bunları hissetmek çok urpertici. kardeş ya bu, ilerde burnu surtsun, mutsuz olsun diye pusuda beklenir mi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?