- 3 Mayıs 2011
- 13.821
- 49.076
- 798
- Konu Sahibi Fight4freedom1
Kanka kaka olur sonradan
Kardeşin de kv de sınırı bilmeli bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Off anlatıyorum hep aynı. Bak dedim kadın yakalayacak. Böyle bulabilsem hareketı atacagım burdan. Hanı bırı görmeden yüzünü burusturur, omuz atarsın ya.Cocuk gormedende yapıyorama o zaman kardesiniz saygisiz demek ki. ne demek kendisinden yasca buyuk kadinin arkasindan isaret yapiyor?
bizim durum da ayni, kayinvalide beni sevmez ben onu sevmem, oglu ona duskun degil ama o ogluna duskun. ben seviyeyi korurum, o bir sey yaparsa cevabini oglundan alir. sizde kardesini seviyeyi korumuyor. simdilik bir sey yapamazsiniz ama evlenince pisman olur bu hareketlerine.
Ben tecrubemı kazndım. Mesafelıyım. Artık aramıyorum bile. Hem fiziksel mesafe koydum hem zihinsel mesafe. Mesela evimle ilgili hiçbir konu açmıyorum annesine. Eskisi gibi degilim. İlk aylara göre tecrubelı oldugumu dusunuyorum.Sız o kadar sıkıntı çektim diyorsunuz ama bu sıkıntılar size asla tecrübe kazandırmamış
Aynı evde olsunlar bakalım, sonra emin komusun
Bu bildiğin saygısızlık kaç yaşında kadına böyle şey mi yapılır. Yok iki ağlarım annesine kızar bu nasıl bir laf o zaman hiçbir şey yokkende gıcıklığına bahane üretip kızsın diye bir şeyler yapma potansiyeli yüksek. Çocukta ota boka annesini ezdirip haklı haksız demeden denge kurmadan eşimde eşim diyip annesi haklı bile olsa çemkirirse vay ki ne vay onun evlatlığınaO yüzden işlerde artık ciddiye bindi. Kardeşimi uyarıyorum birşey olmaz kafasında. Ben onları takmıyorum banane diyor.Kadın mesela birşey diyorya degişik bir işaret yapıyor o görmeden. Kaynanasının lafı gecsın hep yapıyor böyle![]()
Birbirlerine kanka diyerek olabilecek en kötü yakınlığı kurmuşlar zaten.
Siz bir şey yapamazsınız.
Kardeşiniz bunu kendi elleriyle yapmış.
nasıl mesafe koyabılır. Seneye dügün olacak. Şuan hıcbırseye karısmıyorlar. Ama evler 15 20 dakıkalık mesafede olacak maksimum. Ve kardeşım ne kadar gelmez desede annesı zırt pırt gelecek birine benzıyor
Evet mesafe olması lazım o yüzden. Sorun cıkacak gıbı gelıyor. Yaa cocuk daha kardeşim benım. Cocuk asırı ısrar edıyor evlilik ıcın. Ve dıger seneye de dogurur kesın. Korunma falan ugrasmaz oBu bildiğin saygısızlık kaç yaşında kadına böyle şey mi yapılır. Yok iki ağlarım annesine kızar bu nasıl bir laf o zaman hiçbir şey yokkende gıcıklığına bahane üretip kızsın diye bir şeyler yapma potansiyeli yüksek. Çocukta ota boka annesini ezdirip haklı haksız demeden denge kurmadan eşimde eşim diyip annesi haklı bile olsa çemkirirse vay ki ne vay onun evlatlığına
Kaynanadan degil, bence eş ailesiyle arada her zaman biraz mesafe olmalı.Bence kaynanadan arkadaş olmaz.Ee biz evlenınce gıtmeyız onlara. Nişanlım sevmıyor ev oturması, bende sevmiyorum dıyor. Ama kadın illaki bekleyecek. Ve yerınde durmayan gezen biri. Biraz fettan gibi açıkcası. Sigara ile saygı olmaz derlerde kanka, ay kız falan degısık geldı bana
Kesinlikle haklısınızKanka kaka olur sonradan
Kaç yaşında kardeşinizO yüzden işlerde artık ciddiye bindi. Kardeşimi uyarıyorum birşey olmaz kafasında. Ben onları takmıyorum banane diyor.Kadın mesela birşey diyorya degişik bir işaret yapıyor o görmeden. Kaynanasının lafı gecsın hep yapıyor böyle![]()
Evlenince görürüm kızıyor mu annesine kızmıyor muKardeşim evlilik arefesinde.Kendim aynı şeyleri yaşadığım için onun yaşamasını istemiyorum. Gelecek yaza dügün olacak.Nişanlısı kardeşime aşırı düşkün. Anneside ogluna düşkün. Ama oglu anneye düşkün degil. Annesi çok genç 43 yaşında falan maksimum. Kardeşim evi ailelere uzak istiyor. Çocuk diyorki benim ailem isterse fizana da gitsek gelir diyor. Yani degişen birşey olmaz diyor.Kaynana kişisi biraz fena, çirkef gibi. Kardeşim kaynanasını hiç aramaz, kaynanasını onu sürekli arıyor. Beni neden aramıyorsun dıyor Kardeşim 24 yaşında. Kaynanası ile kanka gibi degişik sanki arkadaş gibi konuşuyorlar.Çocuk misafir sevmiyor evde. Öyle ev oturması gidip gelme sevmiyor. Kaynanası birşey dese çocuk kardeşimi koruyup annesine kızıyor. Kardeşime yüzgöz olma mesafeli ol diyorum. Birşey olmaz. Ben iki aglarım nişanlım kızar annesine, birşey yapamaz diyor.Bu arada kardeşim maddi manevi mutlu. Evlilik hemen istemiyor. 6 senedir birlikteler. Çocuk başının etini yedi evlilik diye diye. 2 3 sene sonra evleniriz diye yola çıktılar yaza evlenecekler.Sizden tavsiye istiyorum kardeşim için. Çünkü kaynanası ile çok lagbali konuşuyor, kadında ona öyle konuşuyor. Birşey olmaz diyor.
Öyle. Benım kaynanam 60 yasında. Yürüyemıyor. Çenesi var ama böyle gene tatlı dilli. Ben artık ev, para konusu açmıyorum. Genelde eşim konuşur.Odamızı taşıyacagız dıger odaya anlatmadım, annem köye gıttı anlatmadım. Kendımle evle ılgılı pek bırsey anlatmıyorum dıkkat edıyorum. Dün bana kendı kardeşinin dedikodusunu yapacaktı kaynanam. Tam cümleyi kurdu. Valaha ben aile arasına girmem dedim. Öyle sustu konu kapandı. Geçen eşimin akrabası geldı. Baya bıze gelmeyı kafaya takmıstı.Kadın kaynanamın kankısı. Kadınla havadan sudan konustum. Kaynanamla ılgılı bı ıkı sey söyledı tepkısız kaldım. Eşimin telefonu caldı. Kadın bana işaret yaptı. Bak kaynanan arıyor meraklo gıbısıne bıseyler dedı. Ben bısey demedım. Galıba evlilikte 3 maymunu oynamak gerek.Kaynanadan degil, bence eş ailesiyle arada her zaman biraz mesafe olmalı.
Neden ? Çünkü kendi ablanıza bisi söylersiniz 1 saat sonra barışırsınız.
Keza anne de öyle. Ama kaynana ya da görümce ile arada olan en ufak bir şey de eş arada oluyor ve sorun büyüyor
Bu nedenden dolayı.
Yoksa bana gore hepsi insan.
Kahve yaptim gel sigara içelim diyor mesela Kayınvalıdem
Ne diyeyim? Sen ıc ben gelmicen diyemezsin ki?
Melek bile olsa kendi kanından olmayan insanlarla her zaman mesafe olmalı.
Mesafe gorğşmeyerek olmaz .
Onların yanında konustuklarına dikkat edip, sir vermeyip, başkasının arkasından konuşmamakla, her şeye tamam denemekle olur
Mesafe budur.
Sizinkinin kaynana şımarık ve aşırı özgüvenli bence. Yaşının gençliğinde de farkında tabi...
Öyle ama kadının fettan oldugunu bılıyor. Arkasından işaret yapıyor. Yakalanacak dıye korkuyorumKardesınıze sizin tecrubenız degil
Kendi tecrübesi gerek; yaşayıp görecek
Her insanın sorunu farklıdır evlilikte
Başka evlı arkadaşlarımda var. Onlarda erkek degısıyor dıyor. Çocuk resmen tapıyor kardesıme. Ne ısterse yapıyor maddı manevı. Evlenınce bende merak ediyorum degısmezse helal olsun cocugaEvlenince görürüm kızıyor mu annesine kızmıyor mu![]()
23 yasındaKaç yaşında kardeşiniz![]()
Öyle ama kadının fettan oldugunu bılıyor. Arkasından işaret yapıyor. Yakalanacak dıye korkuyorum![]()
Sorun yaşasın ıstemıyorum sadece. Ben uyarıyorum dıkkate almıyorHerkes hayatından memnunsa siz niye dert ettiniz ki?
İnşallah yaa. Kardeşim de fenada. Yanı kendını ezdirmez. Ay ben kaynanamda ayaga kalkarım cay kahve getırırım. Kardeşim asla kalkmazBen size şunu soyleyeyım; tencereye yuvarlanmış kapağını bulmuş
Korkmayın ne kardeşinize ne kayınvalıdeye bisi olmaz![]()
E tamam koskoca kadın sonuçta, evlilik arifesinde dikkate almıyorsa kendi bileceği şey. Kulağını çekecek haliniz yok.Sorun yaşasın ıstemıyorum sadece. Ben uyarıyorum dıkkate almıyor