- 27 Haziran 2017
- 694
- 621
- 103
- Konu Sahibi sKsEsLsEsBsEsK
-
Bayanlar yeni duyduğum şu bana gelmek istemesinin nedeni kızı ve damadına kredi çekmiş ve ondan zor duruma girmiş KV. Kızım ve Damadım zor durumdaydı destek çıktım ondan böyle oldu diyor bende zora düştümm Allah veriyor dedim .
Eşin kafayı yemiş herhalde. Baban ne güzel size sahip çıkmış eşine iş ayarlamış maddi manevi adam yardım etmiş. Babam bize yardım etti kv ye yardım etmek zorunda mı desen erkeklik gururu kırılır. Bazı kişiler çok gamsız ya...Kısa ve öz geçmek istiyorum bayanlar şuanda (doğumuma 1 hafta var) kayınvalidemle aynı yerlerde oturuyorduk ikimizde (kadıköyde) daha sonra eşim işsiz kaldı aylarca kira ödeyemedik borclara girdik borç üstüne borç yaptık işte bulamayınca babam bu böyle olmaz diyip duruma el attı dayım eşimi işe aldı babam borclarımı kapatıp evimi bursaya yakınına taşıdı bunlar olurken 4 aylık hamileydim ( kaynanama durumumuzun kötü olduğunu anlattığım zamanlarda ne geldi ne hastaneye neyle gidiyorsunuz dedi sadece dediği şey Allah verir Allah verir oldu) şimdi yanında oturan küçük oğlu işten çıktı ama kendi maaşı var ve hergün eşimi arayıp ağlıyor ben yapamıyorum sizin yanınıza gelip kalmak istiyorum eşime kardeşinde 1 sene sonra askere gidecek artık yetişemiyorum borçlara felan diyip ağlıyor eşimde dün bebek odası iptal annem eşyalarını satıp gelecek felan diyince kesinlikle kabul etmiyorum annene buradan uygun ev tutalım bize yakın olsun ama aynı ev olmaz birde bu zamanda onu hiç kaldıramam dedim bu arada bizede şuanda bile benim ailem destek çıkıyor en basiti faturalarımı onlar ödedi eşimin iş yerinden belge istendi babam karşıladı evin mutfak giderini ailem gördü kaynanamın sabahtan aradığını duydum ama uyuyormuş gibi yaptım eşimle geceden beri konuşmuyoruz (bu arada eşim 6 kardeş )
Amma yüzsüz kvKısa ve öz geçmek istiyorum bayanlar şuanda (doğumuma 1 hafta var) kayınvalidemle aynı yerlerde oturuyorduk ikimizde (kadıköyde) daha sonra eşim işsiz kaldı aylarca kira ödeyemedik borclara girdik borç üstüne borç yaptık işte bulamayınca babam bu böyle olmaz diyip duruma el attı dayım eşimi işe aldı babam borclarımı kapatıp evimi bursaya yakınına taşıdı bunlar olurken 4 aylık hamileydim ( kaynanama durumumuzun kötü olduğunu anlattığım zamanlarda ne geldi ne hastaneye neyle gidiyorsunuz dedi sadece dediği şey Allah verir Allah verir oldu) şimdi yanında oturan küçük oğlu işten çıktı ama kendi maaşı var ve hergün eşimi arayıp ağlıyor ben yapamıyorum sizin yanınıza gelip kalmak istiyorum eşime kardeşinde 1 sene sonra askere gidecek artık yetişemiyorum borçlara felan diyip ağlıyor eşimde dün bebek odası iptal annem eşyalarını satıp gelecek felan diyince kesinlikle kabul etmiyorum annene buradan uygun ev tutalım bize yakın olsun ama aynı ev olmaz birde bu zamanda onu hiç kaldıramam dedim bu arada bizede şuanda bile benim ailem destek çıkıyor en basiti faturalarımı onlar ödedi eşimin iş yerinden belge istendi babam karşıladı evin mutfak giderini ailem gördü kaynanamın sabahtan aradığını duydum ama uyuyormuş gibi yaptım eşimle geceden beri konuşmuyoruz (bu arada eşim 6 kardeş )
Bence hiiiiiiççççç sana yüklemesin annemle konuş diye...Kayınvalidem gelirse yapamayacağımı biliyorum birşey yaşanacaksa şimdi yaşansın dedim ve eşimi karşıma aldım birini seç demiyorum burada evler uygun gelip buradan ev tutabilir ama ben annene çok bilendim ben zor zamanımda kredi çıkmadığında çekemem diyordu bana değil ablana çektiyse bence onlarla yaşasın dedim bize zamanında ( Allah verir diyordu) aylarca kızım noldu demedi 1 hafta sonra doğum yapıcam gelmedi şuandada ben istemiyorum ama ben annemle yaşıcam dersen sen annenle yaşayabilirsin dedim eşimde geciştirerek uygun bir dille annesiyle konuşacağını söyledi ama benim annesine bu konuyu açmamı söyledi .
Benim ağır konuşucağımı bildiği için bana hiç annemle bu konuyu sen konuşma açma diyor o bebek odasını senelerce dizdik ailem torun bekledi ben evlat şimdi annem odasını böyle özenle dizmişken okadar kolay olamaz bebeğimin odası iptal gerçi eşimin nasıl böyle bir gaflete düştüğüne şaşırıyorum annemle yapamazsın diyen adama ne oldu bilmiyorumBence hiiiiiiççççç sana yüklemesin annemle konuş diye...
Yatak almayı odayı iptal etmeyi nasıl konuşmuşlarsa ana oğul, anasını yerleştirecek başka yeri de bulsunlar.
Takdir ediyorum dik duruşunu, aynı dediğin gibi bir şey yaşanacaksa şimdi yaşansın, İnan bana eşin zaten şu an annesini değil eşini ve çocuğunu çekecek ama senin dik duruşun kv yi evinden uzak tutacak
Kayınvalidem gelirse yapamayacağımı biliyorum birşey yaşanacaksa şimdi yaşansın dedim ve eşimi karşıma aldım birini seç demiyorum burada evler uygun gelip buradan ev tutabilir ama ben annene çok bilendim ben zor zamanımda kredi çıkmadığında çekemem diyordu bana değil ablana çektiyse bence onlarla yaşasın dedim bize zamanında ( Allah verir diyordu) aylarca kızım noldu demedi 1 hafta sonra doğum yapıcam gelmedi şuandada ben istemiyorum ama ben annemle yaşıcam dersen sen annenle yaşayabilirsin dedim eşimde geciştirerek uygun bir dille annesiyle konuşacağını söyledi ama benim annesine bu konuyu açmamı söyledi .
Ah canım arkadaşım, insan evladını hevesle aşkla bekliyor elbet, tabii ki Doğuma bu denli az kalmışsa hazırdır her şeyin. Yıkılmasın hayallerin...Benim ağır konuşucağımı bildiği için bana hiç annemle bu konuyu sen konuşma açma diyor o bebek odasını senelerce dizdik ailem torun bekledi ben evlat şimdi annem odasını böyle özenle dizmişken okadar kolay olamaz bebeğimin odası iptal gerçi eşimin nasıl böyle bir gaflete düştüğüne şaşırıyorum annemle yapamazsın diyen adama ne oldu bilmiyorum
Evet bu konuyu açma anneme sen sakın dedi belki de hamile hamile strese girmemi istemiyor ama girmemi istemeseydi bu konuyu bana hiç açmadan olmaz derdi.Eşinizin sizi anlaması çok güzel, ama sizi muhattap etmese daha doğru olurdu.
Yine de konuşmalısınız, içindenizden geçenleri de bilsin, yüzsüzlüğüne devam edecek mi bakalım.
Galiba yanlış okudum size konuşma diyor sanırım :/
Ah canım arkadaşım, insan evladını hevesle aşkla bekliyor elbet, tabii ki Doğuma bu denli az kalmışsa hazırdır her şeyin. Yıkılmasın hayallerin...
Ben de şaşıyorum eşinin düştüğü gaflete, hele de yakın zamanda annesinin yaşadığınız sıkıntılara destek olmamış olmasına rağmen...
Dilerim Allah doğru yolu gösterir tez zamanda.
Ama hep aynı şeyi söyleyeceğim. Şakın annesini evine sokma, Doğuma bile gelmesin mümkünse, o evinize geldiği an biter evliliğiniz.
Çünkü sen çok duygusal ve hassas olacak v bebeğine odaklanacaksın, kayınvalidende oğlunu dolduruşa geçecek, senden hizmet bekleyecek ve elbette sen haklı olarak hırçınlaştıkça daha da çirkinleşecek işler.
Allah sağlıkla ağız tadıyla Doğum yapıp evladını aynı şekilde sağlıkla huzurla güzel bir yuvada büyütmeyi nasip etsin.
Dualarım seninle
kabul etmeKısa ve öz geçmek istiyorum bayanlar şuanda (doğumuma 1 hafta var) kayınvalidemle aynı yerlerde oturuyorduk ikimizde (kadıköyde) daha sonra eşim işsiz kaldı aylarca kira ödeyemedik borclara girdik borç üstüne borç yaptık işte bulamayınca babam bu böyle olmaz diyip duruma el attı dayım eşimi işe aldı babam borclarımı kapatıp evimi bursaya yakınına taşıdı bunlar olurken 4 aylık hamileydim ( kaynanama durumumuzun kötü olduğunu anlattığım zamanlarda ne geldi ne hastaneye neyle gidiyorsunuz dedi sadece dediği şey Allah verir Allah verir oldu) şimdi yanında oturan küçük oğlu işten çıktı ama kendi maaşı var ve hergün eşimi arayıp ağlıyor ben yapamıyorum sizin yanınıza gelip kalmak istiyorum eşime kardeşinde 1 sene sonra askere gidecek artık yetişemiyorum borçlara felan diyip ağlıyor eşimde dün bebek odası iptal annem eşyalarını satıp gelecek felan diyince kesinlikle kabul etmiyorum annene buradan uygun ev tutalım bize yakın olsun ama aynı ev olmaz birde bu zamanda onu hiç kaldıramam dedim bu arada bizede şuanda bile benim ailem destek çıkıyor en basiti faturalarımı onlar ödedi eşimin iş yerinden belge istendi babam karşıladı evin mutfak giderini ailem gördü kaynanamın sabahtan aradığını duydum ama uyuyormuş gibi yaptım eşimle geceden beri konuşmuyoruz (bu arada eşim 6 kardeş )
Kısa ve öz geçmek istiyorum bayanlar şuanda (doğumuma 1 hafta var) kayınvalidemle aynı yerlerde oturuyorduk ikimizde (kadıköyde) daha sonra eşim işsiz kaldı aylarca kira ödeyemedik borclara girdik borç üstüne borç yaptık işte bulamayınca babam bu böyle olmaz diyip duruma el attı dayım eşimi işe aldı babam borclarımı kapatıp evimi bursaya yakınına taşıdı bunlar olurken 4 aylık hamileydim ( kaynanama durumumuzun kötü olduğunu anlattığım zamanlarda ne geldi ne hastaneye neyle gidiyorsunuz dedi sadece dediği şey Allah verir Allah verir oldu) şimdi yanında oturan küçük oğlu işten çıktı ama kendi maaşı var ve hergün eşimi arayıp ağlıyor ben yapamıyorum sizin yanınıza gelip kalmak istiyorum eşime kardeşinde 1 sene sonra askere gidecek artık yetişemiyorum borçlara felan diyip ağlıyor eşimde dün bebek odası iptal annem eşyalarını satıp gelecek felan diyince kesinlikle kabul etmiyorum annene buradan uygun ev tutalım bize yakın olsun ama aynı ev olmaz birde bu zamanda onu hiç kaldıramam dedim bu arada bizede şuanda bile benim ailem destek çıkıyor en basiti faturalarımı onlar ödedi eşimin iş yerinden belge istendi babam karşıladı evin mutfak giderini ailem gördü kaynanamın sabahtan aradığını duydum ama uyuyormuş gibi yaptım eşimle geceden beri konuşmuyoruz (bu arada eşim 6 kardeş )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?