Gene KV .

Sakın kabul etme bir gelse sonra kurtulamazsın birdaha asla gitmez hem baban bakmış o kadar size eşin birde utanmadan anneme de mi bakın diyecek ayıp ya 6 kardeşlerse durumu iyi olan çocuğuna gitsin

Ay bence tepkin cok az git annenle yasa demekle. Ortaligi yikip ayaga kaldirman lazimdi. Hem kocan hemde kv birdaha asla ama asla beraber yasamayi birak yatili misafirligi bile agizlarina alamamalari lazim. Birde yakindan ev tut falan demissin. Dertsiz basina dert. Yiksana ortaligi kiyamet koparsana

Size destek konusunda birşey diyemem ama aynı evde yaşamak istemesi ve eşinin bunu sana sormadan direk bebek odası iptal annem gelicek demesi hiççç hoş değil. Kesinlikle kabul etmeyin. Bikere mahkemeye versen davayı kazanırsın zorunlu misafir getirdiği için. Sakın kabul etme.

İnsan da utanma duygusu olmayınca böyle yüzsüz oluyor işte.
Ben konuda ki anne olsam, zaten oğlum evine bakamıyor, kızın ailesine mahcup oluyoruz der, elimden geleni bir anne olarak bende yapmaya çalışırdım.
Bir de ben gideyim sırtlarına bineyim diye düşünmezdim. Nasıl bir bencillik ya, bazı insanlar gerçekten olgunlaşamıyor.

O kadar haklısınız ki, kesinlikle geri adım atmayın.

Yazılabilecek herşeyi yazmışlar. Ben de katiliyorum sakin kabul etme. Benim kayinvalidem de zor zamanlarinda yaninda olmamizi cok istiyor. Ama kendi zor zamanimizda asla yanimizda olmuyor. Ben de araya çok güzel bir mesafe koydum.

Helal sana o zaman onlarin yanina gitsin onlarin yüzünden olduysa

Siz zor durundayken size yardim etmemis ki yaniniza geliyor. Kizi ve damadiyla yasamali bence.

Krediyi onlara çekmiş madem onlarda kalsın siz ne alakasiniz yani bir de böyle mi söylüyor utanmadan. Gereken cevabı vermişsiniz tebrik ederim

Eşin ısrar ederse hayır biz annenin yanına taşınıyoruz de.
Eşin de kusura bakma aile babası değilmiş, senin ailen size bakıyor ve annesini de getirmeye kalkıyor.
Ben bu evliliğin sonunu göremiyorum.

O zaman kizina yerlessin
Onlar icin kredi cekmis zora dusmus
Sakin geri ad atma
Hayatinin hatasini yaparsin

Eve bir yerlesti mi bitti isiniz
Ona gore

Kredi çekerken sana mı sormuşlar. Bağır çağır, çocuğuma bişey olursa (Allah korusun) hepinizi yakarım de. Kocanı da al karşına, hiç bağırıp çağırmadan sakin sakin "ben seninle evlendim ananla değil, yapılabilecek herşeyi yaptım daha fazla taviz veremem, düşün taşın istersen boşanalım" de... ki zaten kaynana gelirse boşanmaya gider evlilik, bari şimdiden böyle konuşursanız gözü korkar oturur yerinde

Sana mı cekmis. Gitsin kızının yanına sakın kabul etme.

Sana tavsiyem çocukla çok zor olur o evin tüm masraflarını ailen karsiliyormus tek oglu siz olsanız neyse derim ama utanılacak bi durum kendine nasıl yer hazırlıyor anlamadim

O durumun içinden kendi başına çıkamayan bir adam ne yüzle ( çok afedersiniz) annesini kardeşini bakma sorumluluğunu alıyor . Baban evlenirken hepinize bakacam kızımı alın mı dedi ...
Ben sana aynı duruma benzer şeyler yaşayan biri olarak soylim nankorluk bunun sonu yapmasaydin diyecek sonra annem benim hep arkamdaydi diyecek ( olmamasına rağmen)
Bulasmayin aman

Kusura bakmayın ama yüzsüzlük diz boyu. Eşinizde kv de gerçekten pes dedirtti bana. Size yazık ailenize yazık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…