- 25 Mayıs 2015
- 1.417
- 1.237
- 133
- Konu Sahibi sKsEsLsEsBsEsK
Kısa ve öz geçmek istiyorum bayanlar şuanda (doğumuma 1 hafta var) kayınvalidemle aynı yerlerde oturuyorduk ikimizde (kadıköyde) daha sonra eşim işsiz kaldı aylarca kira ödeyemedik borclara girdik borç üstüne borç yaptık işte bulamayınca babam bu böyle olmaz diyip duruma el attı dayım eşimi işe aldı babam borclarımı kapatıp evimi bursaya yakınına taşıdı bunlar olurken 4 aylık hamileydim ( kaynanama durumumuzun kötü olduğunu anlattığım zamanlarda ne geldi ne hastaneye neyle gidiyorsunuz dedi sadece dediği şey Allah verir Allah verir oldu) şimdi yanında oturan küçük oğlu işten çıktı ama kendi maaşı var ve hergün eşimi arayıp ağlıyor ben yapamıyorum sizin yanınıza gelip kalmak istiyorum eşime kardeşinde 1 sene sonra askere gidecek artık yetişemiyorum borçlara felan diyip ağlıyor eşimde dün bebek odası iptal annem eşyalarını satıp gelecek felan diyince kesinlikle kabul etmiyorum annene buradan uygun ev tutalım bize yakın olsun ama aynı ev olmaz birde bu zamanda onu hiç kaldıramam dedim bu arada bizede şuanda bile benim ailem destek çıkıyor en basiti faturalarımı onlar ödedi eşimin iş yerinden belge istendi babam karşıladı evin mutfak giderini ailem gördü kaynanamın sabahtan aradığını duydum ama uyuyormuş gibi yaptım eşimle geceden beri konuşmuyoruz (bu arada eşim 6 kardeş )