Gene kv

Evet. Eşime pandemi falan kar etmez. Aılesı korona olsa gene gıder duramaz o. Huyu nasıl duzelır bilmiyorum

Bakın siz böyle takıntı yaptıkça daha da annesine bağlanacak.
Bana göre gitmesi ailesiyle görüşmesi sorun değil ama siz bunu eğer sorun ediyorsanız böyle yaptıkça daha soğuyup ailesine yaklaşacak. Benden söylemesi.
Siz gitmemesini sağlamalısınız. Nasıl olacağını bilemem eşinizi siz tanıyorsunuz. Sevdiği şeyleri yapın birlikte annesinin evine gidip playstation oynamasın kardeşiyle.

Akşam yemeklerini bir yemek miç miçlık degil mi merak ettim? Daha ne olsun
Bana göre değil. Öezillikle çocuk olduktan sonra benim için kolaylık oluyor.ben kendimi onların kızı olarak hissetmeseydim, gelin olarak kendimi dışarda görseydimbu konudan da rahatsız olurdum... Ayrıca sürekli değiliz.kaynvalidil çoğu zaman memleketine gider.. olduğu zaman beraber olmaktan hiç gocunmuyorum..

Keske bı eltim olsada ona sarsalar. Suan tek odak noktaları biziz. Üff bıraksam bızım yakın oturup, yeme ıcme bır ıstıyorlardı
Yazık
Asıl işkence eltin olunca başlıyor
Sen sanıyor musun ki eltin olunca rahatlayacaksın?
Eltinle kıyaslamalar başlayacak mesela
Hele ki eltin senden sıcakkanlı çıkarsa asıl o zaman yandın

Ne yaşadınız bilmiyorum ama bir torun-babanne ilişkisi açısından şu mesajınıza bakınca babanne adına çok üzüldüm. Normal mi kızınızın böyle yapması sizce? Kızınıza dur diyor musunuz bu konuda?

Nargile ıcıyor kardeşiyle. Dısarı cıktık aksam. Bana dıyor kadın yemek yaptı sen gitmedin. Bende yasaklar kalksın gıderız dedım. Istedıgı kadar baglı olsun da bana baskı yapmasın böyle.

Ben gitmem demıyorum. Vakalar azalsın gene gıdelım dıyorum. Suan ne arkadasımla gorusuyorum ne aılemle

Aynı benimki gibi orda b*k var çünkü her fırsatta gitmek istiyolar
Aksam dısarı cıktık. Bana dıyor kadın yemek yapmıs gitmedin. Ee hergun yapıyo yemegı kadın. Vala telefonu kapatcam ben gunduzlerı. Cok cıddıyım. En azından emrivaki olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…