Gene kv

Yasadiklarimizi bilseniz yorumunuz "lanet gelsin o kadina" olurdu.
Ifitraci, yalanci, psikolojik siddet uygulayan(o donemler ben calisiyordum cocuklara o bakiyordu, olaylar alevlendigi an evleri ayirdik) ve yeri gelince de resmen siddet uygulayan, kizima yalan soyletip "anne x komsu beni taciz etti" dedirterek bizi davalik&hastanelik ettirmesi... "annenle konusursan seni fena yaparim" diyerek kizimi benden koparmaya calismasi..(kizim itiraf etmisti) daha cok sey var da ozel onlar da bize kalsin. Kizimin psikolojisini alt ust etti bu kadin. Bana yaptiklarini tolore ettim ama kizim edemedi malesef istememek de de sevmemekde de sonuna kadar hakli da olsa hep ona sunu dedim; " bir insani sevmeyebilirsin ama Allah icin ona saygi duymalisin. Gelmesini istemiyorsan , gormek istemiyorsan odana git otur, ama yapma sunu. " dinlemedi. O gun de dinlemedi hatta polisi aradi kapatti polis bize geri donus yapti acmadi.
Sizzce bir cocuk bu denli "polisi arayacagim" diyecek kadar ne yasamis olabilir ki babannesini sevmesin? Gerisini siz dusunun.

Kv ve kp demıs. Gelsınler kalsınlar dıye. Hayır nıye kalayım. Yarın da iş var. Dınlenemıycem. Yarın aksama kadar ayaktayım bir de
bi tavrını koyamadın gitti.buraya konu aça aça bir de konuyu takip ede ede bu sene de seneye de atanamayacaksın demedi.deme.arkandan tonla yeni mezun geliyorrrrrr.

bi tavrını koyamadın gitti.buraya konu aça aça bir de konuyu takip ede ede bu sene de seneye de atanamayacaksın demedi.deme.arkandan tonla yeni mezun geliyorrrrrr.
Haklısınız. Haftaya artık gün boyu kapatcam telefonu ders calısıcam

aynen boşver kim ne derse desin.zaten ekonomik özgürlüğünü kazandıktan sonra tayin olur gidersin hiç bu dertlerin olmaz
İnşallah. Zaten eşim suanki işinden nefret ediyor. Benimle gelmek ıstıyor. Cıdden sınava kadar telefonu kapatacagım

İnşallah. Zaten eşim suanki işinden nefret ediyor. Benimle gelmek ıstıyor. Cıdden sınava kadar telefonu kapatacagım
uygulamayı telefonundan sil sadece pc den gir.ben saat 9 a kadar çok istisna hariç asla k.k ne girmem mesela kendi işlerime öncelik evririm.sende ev işlerini yap dersine çalış ara verince mola da kafa dağıtmaya gir buraya.

Aslında hep molada giriyorum. Zaten uygulama ındırmedim Googledan giriyorum. Ama konu acmamaya calıscam artık

Hadi inşallah.

Hepimiz için hayırlı olacak bu.

Eşinle, ailesiyle ilgili aranızda geçen her diyalog için bir konu açmamış olacaksın, ne güzel.

Kaç gün sürer bu yazdığın, yaşayıp göreceğiz tabi.

Dışarı cıktık aksam üzeri. Bana diyorki böyle şakayla karısık sen nasıl bir kızsın, kadın yemek yaptı gitmedin. Bende dedım yasaklar kalksın gıderız
Yasaklar kalksa da gitmeyeceğinizi biz de siz de biliyorsunuz nye yalan söylüyorsunuz ??

Yasaklar kalksa da gitmeyeceğinizi biz de siz de biliyorsunuz nye yalan söylüyorsunuz ??
O zaman mecbur gıdecegım. Ömür boyu gitmeyecek degılım. Kendı agzıyla söyluyor eşim. 8 de kalksak trafik oluyor eve git gel zor oluyor mecbur kalacağız dıye. Ben 1 ay öncesine kadar gidiyordum da bu yasaklardan beri hıcbır yere cıkmıyorum. Ev ziyaretine ne kendi anneme ne kvye gıtmıyorum

Yok onu demiyorum. Sizin 2 aylık konularınız da gitmek istemiyorum canım sıkılıyor eşim beni yalnz bırakıyor tarznda. Sonra buraya yazdınız biz ddik eşinle konuş. Eşinde 2 hafta da 1 gitmeni kabul.etmişti.. bunlara istinaden diyorum ki. Kayınvalidenis.yemek yaptm hadi gelin derse her çağırışında gidecek misiniz yasaklar kalkarsa ? Cevap hayırsa eşine neden her zaman gitmem ama ben istediğim zaman ararım.anne bu.akşam size geleceğiz diye gideriz deseydiniz diyorum

Haklısınız evet. Böyle bir konusma yapmam gerek. Tabiki her cagırdıgında gidemem. Sürekli cagırıyor zaten. O cagırdıgında degıl kendım ıstedıgım de gıtmek ıstıyorum. Eşim zaten vardıye lı calısacak artık. Gece ve gunduz vardıyesi. Gidersek cumartesileri gideriz herhalde. İzin gununde gıtmek ıstemıyorum. Ki yasaklar kalkarsa cumartesi pazar bende calısıcam. Cumartesi ıs cıkısı gıtmek en mantıklısı. Ya da haftaıcı.

Orasna siz karar verirsiniz. Ama annesine bu kadar gitmek isteyen eşiniz sizin o cümlenizi hee her çağırdığında gideriz şu pandemi biterse diye algılayabilir o yüzden.net olun.diye yorum.yaptm

Orasna siz karar verirsiniz. Ama annesine bu kadar gitmek isteyen eşiniz sizin o cümlenizi hee her çağırdığında gideriz şu pandemi biterse diye algılayabilir o yüzden.net olun.diye yorum.yaptm
Evet evet bir de o var. Gitmek istese de gidemez. Bu hafta son evde. Yogun calısıyor. Yenı ıse gırdı. Baya yoruluyor. Mesaı falan olursa istese de gidemeyiz ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…