- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Eşim işte kalmak ıstedıgı ıcın dıgerlerı de ısrar edecek ve kalacağız.1500 kişi içinde çalışan adamın riski yasaklar yokken de vardı
eşin eve geçeriz alırız derse de olmaz diyeceksin olmaz
yani kv kp değil muhatabın eşin
her türlü bize patlıyor oğullarıda yapsa el kızı yaptırdı oluyor
Eşim kv kp ninesi 4 ü birden kalın dıyecek. Ben ısrar edersem eşime tatsızlık cıkacak bılıyorum. Kı eşim beni kalırız dıye götürmüş olacak
Ben yasaklar bıtınce normal gıdıp 2 3 saat oturup gelmeyı dusunuyorum1500 kişi içinde çalışan adamın riski yasaklar yokken de vardı
eşin eve geçeriz alırız derse de olmaz diyeceksin olmaz
yani kv kp değil muhatabın eşin
Ee demek ki her zaman çağırmıyor kadın. Ve her zaman da gitmiyorsunuz. Teklif olsa da gitmiyorsinuz zaten.. 1 ay önce gitmişsnz. Hadi eşnz coviti düşünmüyor. Siz gitseniz de gitmeseniz de eşnzden bulaşma riski var.. Eeee o zaman bu covit sizin için gerçekten bahane. Eşnze " tamam hayatm gidarz ama 8 buçukta dönerz yarn çalışacağım duş alp yatacağım" diyeblrdiniz. Hiç politik değilsiniz.Bu yasaklardan berı gitmiyoruz. 1ay oldu galıba. Gecen cuma degıl önceki cuma cagırdı dıye hatırlıyorum
Eşime telefonda 20 dk ıcın aynı sehirde kalmak sacma dedim. Evet galıba benı kotu bilsinler ıstemıyorumama bunlar varsayım
bunu hiç denedin mi
çok samimi soruyorum
içinde geçeni söylemeyi denedin mi, eşine hadi demeyi denedin mi
kv ve kp e fikrini söylemeyi denedin mi
sanki hep bir varsayım üzerine cici gelin modundan çıkmamak üzerine kurulusun
Eşim işte kalmak ıstedıgı ıcın dıgerlerı de ısrar edecek ve kalacağız.
Karanlıkta görmeden mi aldın kocani ? Hiç tanımadınmi ..evlenmeseydin o zaman sabsiz üzüm arasaydin. ne yapsın adam sen mic mic sevmiyorsun diye ..Tamamda onlar da sürekli Mıc Mıc olmak istemesin. Ben eşime bırsey demıyorum ama kafamda bu konu var. Takmamak ıcın yöntem arayacagım
Ben yarın ıs oldugu ıcın bugun cıkmak ıstemıyorum evden. Vala kendı kız kardesım cagırdı oraya da gıtmedım. Eşim gunduz gezelim dedı istemedim. Hem evden cıkasım yok.Ee demek ki her zaman çağırmıyor kadın. Ve her zaman da gitmiyorsunuz. Teklif olsa da gitmiyorsinuz zaten.. 1 ay önce gitmişsnz. Hadi eşnz coviti düşünmüyor. Siz gitseniz de gitmeseniz de eşnzden bulaşma riski var.. Eeee o zaman bu covit sizin için gerçekten bahane. Eşnze " tamam hayatm gidarz ama 8 buçukta dönerz yarn çalışacağım duş alp yatacağım" diyeblrdiniz. Hiç politik değilsiniz.
Eşimi tanıyorum hayatta kalkmaz gıdelım dıye. Kalkarsa da surat yapar tavır yapar tanıyorum huyunuişte ben orasını anlayamıyorum
yani eşin ve sen varsın
orası zaten onun alıştığı ortam yabancı olan sensin sen istemediğini söylediğinde nasıl kalacağınıza bu kadar eminsin
daha önce kalmamışsınız da cidden bu kadar emin olmanın dayanağını merak ediyorum ben
Geçen bir konusunda da aynısını yaptı. Eşine söyledmediği şeyleri buraya yazdı, herkes eşinle konuş dedi. Eşiyle konuştu eşi tamam sen nasıl istersen öyle olsun dedi. Konu sahibinin sorunu başkalarının yerine düşünüp onlar açısından fkir yürüterek kendi kendine takıntı yapması. Halbuki konusunca bir sorun kalmıyır.ama bunlar varsayım
bunu hiç denedin mi
çok samimi soruyorum
içinde geçeni söylemeyi denedin mi, eşine hadi demeyi denedin mi
kv ve kp e fikrini söylemeyi denedin mi
sanki hep bir varsayım üzerine cici gelin modundan çıkmamak üzerine kurulusun
Tamamda nıye benım ailemle Mıc Mıc olmuyoruz onunkıyle oluyoruz. Ben ıkı tarafa Esit mesafedeyımKaranlıkta görmeden mi aldın kocani ? Hiç tanımadınmi ..evlenmeseydin o zaman sabsiz üzüm arasaydin. ne yapsın adam sen mic mic sevmiyorsun diye ..
Eşime telefonda 20 dk ıcın aynı sehirde kalmak sacma dedim. Evet galıba benı kotu bilsinler ıstemıyorum
Kendi ailenize de sürekli tepkili ve buz gibi misiniz gerçekten?Tamamda nıye benım ailemle Mıc Mıc olmuyoruz onunkıyle oluyoruz. Ben ıkı tarafa Esit mesafedeyım
Eee tamam. O zaman da "hayatım üzgünüm ama yarın çalışacağım için hiçbiryere gidemem bugün dinlenmet istiyorum başka bir gün gideriz" diyerek de söyleyebilirsiniz. Siz bence söyleyeceğiniz şeyi yanlış söylüyorsunuz o yüzden böyle oluyorBen yarın ıs oldugu ıcın bugun cıkmak ıstemıyorum evden. Vala kendı kız kardesım cagırdı oraya da gıtmedım. Eşim gunduz gezelim dedı istemedim. Hem evden cıkasım yok.
Eşimle az önce konustuk sesı normaldi bırsey demedı. Ama ben hayır desem de böyle kendımı kötü hissediyorum. Hep gıtmek zorundayım gıbı hıssedıyorum. Sankı hep aramak zorundayım falan. Mesela annesıgıle yemek falan göndermek zorunda gıbı hıssedıyorum. Böyle acaba dıyorum kötu mu yapıyorum.Geçen bir konusunda da aynısını yaptı. Eşine söyledmediği şeyleri buraya yazdı, herkes eşinle konuş dedi. Eşiyle konuştu eşi tamam sen nasıl istersen öyle olsun dedi. Konu sahibinin sorunu başkalarının yerine düşünüp onlar açısından fkir yürüterek kendi kendine takıntı yapması. Halbuki konusunca bir sorun kalmıyır.
Bence eşine söyle annesinin yanına tasinsin haftada bir gelsin eve siz de rahat edin adam daYemin ederim huzurluydum gene moralimi bozdu. 20 dk mesafede kalınır mı.
Ama aksam kalmalı cagırdılar. Ben hayır dedim. Onların gözünde kötü olmazmıyım. Bak bak gelmıyor falan demezler mıneden seni kötü bilsinler istemiyorsun
yani kötü değil de sen hiç bir şeye açıkça hayır demezsen onlar da hep eşine ısrar ederler
bahane uydurduğunu düşünürler
sen net olursan eşin de mırın kırın etmez
erkeklere bir şey söylersin onlar bunu sert bulup karşıya kibarlaştırmaya çalışır (karşıdaki kendi ailesi ise) sonra da söylenen cümle yapmacık olur, bahane olur vs
sen net olmalısın herkese
aman cici gelin olayım ama benim dediğim olsun diye bir dünya yok maalesef
Off gıtsın kalsın dıyorum gıtmıyor. Benle gıdınce kalkmıyor. O evden cıkmak ıstemıyorBence eşine söyle annesinin yanına tasinsin haftada bir gelsin eve siz de rahat edin adam da
O çağırır.. O bir anne. Herkesin aile düzeni dinamiği farklıdır.. O ister ki hepberaber olalim. Gelinm kızım olsun vb. Eşin dengeyi kurmak zorunda kaynvalidenin bir suçu yok suçlu eşinAma o cagırıp duruyor. Eşimde bana soruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?