Gene kv

Ben Mıc Mıc degılım ailesiyle. Cunku Mıc Mıc olsam daha cok gel kal beklenti artıyor. Bu sebeple hep sınırlarım var. Evimize cok hakimler. Herseyı bilirler. Cunku eşim herseyı en ufak ayrıntıya kadar anlatır. Benim kendı annemde olsa ben eşime trıp atmazdım. Ki ben kalmak istesem tek giderdim. Yanı Mıc Mıc degılım dıye benı kotu bilirler mı acaba. Kotu olmak istemiyorum. Ama cok Mıc Mıc olmak ıstemıyorum. Ev tutcaz son karar onların, esya alcaz son karar onların. Hep böyle. Hanı ıkı cocugu evlendırırsın elını uzerlerınden cekmezsın ya öyleyiz.

Kendi annem beni arar ben aramam diye siz kendiniz söylediniz. siz kendi ailenizle iyi değilsiniz ki kocanız iyi olsun. Robotmu bu adam siz sevmiyorsun diye oda sevmesin.. kocanız o sizin kullaniz değil ..
Annemı sevıyorum. Kız kardesımi de seviyorum. Ama annemı arasam da ne konuscam ki.ben evdeyım o evde. Babamla gorusmuyorum.

Eşimin işine geliyor kalmak. Sevıyor orayı
İşti sorun eşiniz. Kayınvalideniz bildiği için oğluna rahatça ağlayabuiliyor veya kalın diyebiliyor. Sana arayıp söylemiyor çünka senin hayır diyeceğini biliyor.. Tekrar söylüyorum. Sorunlu kişi kaynvalide değl hayır diyemeyen, arada denge kuramayan eşin

Peki eşim nasıl duzelır. Eşimin gözünde hayır diyen huysuz biriyim. Ama o anneannede de kalmak istedi gecen 3 gun haftasonu. Hayır dedım gene

Haklısınız o bır anne. Oglunu falan görmek ister. Benim annemde öyle. Eşimde bitiyor iş.Eşim nasıl düzelir acaba

Benim kayın ailemin di eli üzerimizdedir.. Ama ben beni gerçekten kızları gibi sevdiklerini bildiğim için birşey demiyorum. Aynı binadayız.. akşam yemeklerimizi bir yiyoruz. Bu mçmıçlık değil ki. Kendimi onlardan hissetmem, onların kızı gibi hissetmem.. He benim eşimde benim aileme karşı öyledir.. 1 buçuk saat uzakta ailem ama herhaftasonu neredeyse annenlere gidelim der.. Orada babamla sanki kırk yıllık tanışlar gibi sohbet muhabbet.. Bu aradaki bağ samimiyet bana göre mıçmıçlık olmuyor. Benimsenmek oluyor.. sevildiğin kadar sevmek oluyor. Böyle olunca da ikimizde mutlu oluyoruz. Hem ailelerimizi ziyaret edip bir arada oluyoruz hem de kendimize zaman ayırıyoruz.

Peki eşim nasıl duzelır. Eşimin gözünde hayır diyen huysuz biriyim. Ama o anneannede de kalmak istedi gecen 3 gun haftasonu. Hayır dedım gene
Eşini karşına alıp güzel güzel konuş. Burada bize anlatığın gibi anlat herşeyi. Ve aynı şekilde kararlarında ısrarcı ol. Lakin arada esnetme payı bırak.

Tamamda benım annem eşimi beni gıdınce el ustunde tutuyor. Benim tarafa gitmeyip nıye hep onun annesıne gıdıyoruz. Benım anneme gunah degılmı

Eşini karşına alıp güzel güzel konuş. Burada bize anlatığın gibi anlat herşeyi. Ve aynı şekilde kararlarında ısrarcı ol. Lakin arada esnetme payı bırak.
Ben ona daha 1 ay önce dedım. 2 haftada bır gıderım baskı yapma daralıyorum dıye. Tabıkı hayırsa hayırdır konu kapanıyor direk. Ama ben takmamaya calıssam. Konussaj anlatsam kavga ederiz gıbı gelıyor

Annemı sevıyorum. Kız kardesımi de seviyorum. Ama annemı arasam da ne konuscam ki.ben evdeyım o evde. Babamla gorusmuyorum.
İşte sorun sizde konularınızi biliyorum babanıza ofkelisiniz .. aile yapınız yok eşinizin böyle olmasını yadirgiyirsunuz ama kendinize yapıyorsunuz eşinizin ne güzel aile yapısı var biraz adapte olmaya çalışın diretmeyin benim dediğim olsun diye meskale bulun kendinize destek alın işe girin ..

Tamamda benım annem eşimi beni gıdınce el ustunde tutuyor. Benim tarafa gitmeyip nıye hep onun annesıne gıdıyoruz. Benım anneme gunah degılmı
İşte ben ne diyorum deminden beri suç eşinde. Eşini ele alacaksın kayınvalideyi değil

Gibilerle hareket etmeyin.. ben de sizin gibiydim. Gibilerle hareket eder düşünürdüm. Eşim en sonunda ben senin kafanın içindekileri nereden bileceğim anlat bana da bileyim dedikten sonra gibilerle düşünmeyi bırakıh
P eşime sjylemeye başldım herşeyi.

AY VALLA HERGÜN AYNI KONULARI AÇMAKTAN BIKMADINIZ.NAPALIM YANİ YARIN İŞE GİDİYOSUNUZ RAHATIZ DESENİZE KV KP LAFLARI OKUMMAYACAĞIZ TÜM GÜN )))

Haklısınız bende söylıycem. Kavgaysa kavga ederiz yapacak bırsey yok

Benim eşimin de akraba bağı çok güçlüdür.biz de ise tam tersi. Ayak uydurmaya çalışıyorum. Alak uydurduçka kendimi içlerinde hissediiyorum ve mutlu oluyorum

Ben yapı olarak sürekli gıt gel ev oturması hıc sevmıyorum. Kendı amcakızlarım falan bekarken kız kardesımle bana gelın dıye baskı yapardı gıtmezdik.

Benim eşimin de akraba bağı çok güçlüdür.biz de ise tam tersi. Ayak uydurmaya çalışıyorum. Alak uydurduçka kendimi içlerinde hissediiyorum ve mutlu oluyorum
Ne güzel benimde öyle ailem yok eşimin ailesi sıcak kanlı her hafta sonu gideriz gelirler çokta hoşuma gider bu durum. anlamıyorum bu kadar ne sorun illaki anlaşmazlık olur ama insanlar çok büyük sorunlar olmadıkça ufak tefek şeyleri görmezden gelebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…