Gene kv

Bakın dıyorum. Mıc Mıc ıstemıyorum dıye. Anlamıyor. Dıycem bana baskı yapma. 2haftada bır anlastık dıye. Kendı gıtsın kalsın ama ılla benle gıdecek.

Ben kv ye de dedım. Hatta kv de dedı. Mesafeli olmak ıyı. Cok içli dıslı olmamak gerek. Ama cagırıyor gene

Kayınvalidende sir problem göremiyorum. Sorun eşiniz. Bunu kabullenip kayınvalidenizin yakasını bir bırakın bence.. O her kayınvalidi gibi çocukları yanında olsun istiyor ki size sadece gel demekten başka bir zararı yok.. Eş, eş, eş. Eşinizle buluşabileceğiniz ortak bir paydanız oldugunu düşünemiyorum..

ikisi konuşmuş da ne konuşmuş

muhtemelen annesi oğlum yasaklar var derseniz burada kalırsınız demiştir

ben de kv ye de gitsem der "burada kalın" diye

hayır diyecek olan sizsiniz

yani ısrar ederlerse ederler "yarın işe gideceğim, üstüm uygun değil" cümlesi karşısında kim ne şekilde ısrar edebilir ki

eşine hadi gidiyoruz diyeceksin bitecek

onu geçtim sen daha kalma cümlesi yokken gitmeyelim demişsin

ben onun sebebini soruyorum

yani yemeğe çağırılmış

bana sorulmadan yemeği yapmış çağırıyor diye gitmediğini anlıyorum ama iki gün sonra yılbaşı

yılbaşında bari emrivaki yapmıyor diyeceksin

gittiğinde de lafı sokacaksın, aslında gelesim yoktu bak yarın işe gideceğim, bir daha yemeği yamadan ara tamam dersek sonra yaparsın diye

şimdi evet onların istediği olmasın amenna ama hep senin istediğin de olmamalı

yani orta yolu inatlaşmadan aramak lazım

bugün gitmeyelim dedi isen bir şekilde alternatif bulman lazım

corona evet geçerli ama Mart tan beri o evin kapısından hiç girmedi isen

Eşim her fırsatta oraya gıtmek ıstıyor. Hep bır bahanesi var gıtmek ıcın. Tabı kuyruk olarak benımde onunla gitmemi ıstıyor ki gönullerı hos edeyım

Yok en son 3 4 hafta önce gıttık. Bu yasaklardan beri gitmiyoruz. Eşim 1500 kısı ıcınde calısıyor. Bende yarın markette calısıcam. Evde yaslı ları var. Kadın korona kapsa kesın ölür yani. Ben eşime dedım kı yasaklar kalksın normal gıderız aıle ziyaretıne. Şu vakalar dusun dedım. Eşimde suan dısarda insanlarla ıc ıce. Gitseydik eşim derdı sabah eve geceriz kıyafet alırsın falan dıye.

Ben kv ye de dedım. Hatta kv de dedı. Mesafeli olmak ıyı. Cok içli dıslı olmamak gerek. Ama cagırıyor gene
Birşey soracağım. En.son ne zaman gittiniz kaynvalidenze. Ve en son ne zaman çağırmştı sizi yemeğe

En doğru yorum bu gerçekten
İdare etmeyi bilmeyen sürekli tepkili biri olduğu için kavga eksik olmuyor
Eşi zaten baştan yanlış kişi bence kendisine
Ama ben bu anne düşkünlüğünün evlilikle çıktığına hiç inanmıyorum
Sevgiliyken nişanlıyken de vardı mutlaka

Dünde söyledim böyle devam ederseniz .. takicak ne Koca ne k.v bulamiycaksiniz bosaniyorum ... diye konu açarsınız..
Tamamda onlar da sürekli Mıc Mıc olmak istemesin. Ben eşime bırsey demıyorum ama kafamda bu konu var. Takmamak ıcın yöntem arayacagım

Eşim her fırsatta oraya gıtmek ıstıyor. Hep bır bahanesi var gıtmek ıcın. Tabı kuyruk olarak benımde onunla gitmemi ıstıyor ki gönullerı hos edeyım
Tamam da burada kayınvalidenin sucu ne ? Her başlığınz kaynvalide üzerine ama içerkte suçlu eşnzz. Niye günah keçisi kaynvalide oluyor ?

Ve kalacaktım bende mecbur.

bu neden

yani burada her şeye cevap verme potansiyelin var gibi duruyor

kv kp neden olmaz kalamayız diyemiyorsun

yani yalan mı yok

uyuyamam de

yabancılarım de

çekinirim de

yukarıda da yazdım işe bu kıyafetle gidemem de

yani nasıl bir ortam var birisi ısrar edince hayır denmiyor

15 yıllık evliyim kv ye bu akşam gitsem kalın der

bu bir teklif gideriz der kalkarız olur biter

bir ara trip attı işte torunum evimde bir gece yatsın diye

hayır çocuk düzeninde yatmalı dedik bitti

ısrar mı etti surat mı astı ağladı mı ne fark eder

bunun için ağlayınca eşinin anne çocuklaşma demesi gerekiyor herkes evinde huzurlu olsun deyip susturacak

Eşim kv kp ninesi 4 ü birden kalın dıyecek. Ben ısrar edersem eşime tatsızlık cıkacak bılıyorum. Kı eşim beni kalırız dıye götürmüş olacak

1500 kişi içinde çalışan adamın riski yasaklar yokken de vardı

eşin eve geçeriz alırız derse de olmaz diyeceksin olmaz

yani kv kp değil muhatabın eşin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…