- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Annesine yarın iş oldugunu söylemıs. Erkenden kalkar burdan gıder demıs o da. Aslında öyle dedım yarın iş var kalmak istemiyorum dedım. Hem 20 dk da aynı sehirde ne kalması sen gıt dedım.Eee tamam. O zaman da "hayatım üzgünüm ama yarın çalışacağım için hiçbiryere gidemem bugün dinlenmet istiyorum başka bir gün gideriz" diyerek de söyleyebilirsiniz. Siz bence söyleyeceğiniz şeyi yanlış söylüyorsunuz o yüzden böyle oluyor
.
Eşimde dırek bana soruyor. Sesi gıdıyor bazen trıp atıyor.O çağırır.. O bir anne. Herkesin aile düzeni dinamiği farklıdır.. O ister ki hepberaber olalim. Gelinm kızım olsun vb. Eşin dengeyi kurmak zorunda kaynvalidenin bir suçu yok suçlu eşin
E desinler ne olacak..Ama aksam kalmalı cagırdılar. Ben hayır dedim. Onların gözünde kötü olmazmıyım. Bak bak gelmıyor falan demezler mı
İşte keske bu kızla evlenmeseydi falan demezler mi. Ne bılım benı kotu bilsinler ıstemıyorumE desinler ne olacak..
Eşnin sana sorması normal değil mi ? 1 ay önce gitmşsnz ya sonuçtaEşimde dırek bana soruyor. Sesi gıdıyor bazen trıp atıyor.
O zaman eşne yok demeİşte keske bu kızla evlenmeseydi falan demezler mi. Ne bılım benı kotu bilsinler ıstemıyorum
Ama aksam kalmalı cagırdılar. Ben hayır dedim. Onların gözünde kötü olmazmıyım. Bak bak gelmıyor falan demezler mı
Evet dersem mutlu olmuyorum işte. Eşime ben deseydim aksam annem cagırıyor hayır derdı. Kendı annesı deyınce sular duruluyorO zaman eşne yok deme
Zaten bu işin az ilerisi öyle bitecek benceİşte keske bu kızla evlenmeseydi falan demezler mi. Ne bılım benı kotu bilsinler ıstemıyorum
Tamam eşiniz annesre öyle zor olur gelrsek ble kalamayz demesi lazm.. yine iş eşnzde btiyor. Hertürlü iş eşnzdaAnnesine yarın iş oldugunu söylemıs. Erkenden kalkar burdan gıder demıs o da. Aslında öyle dedım yarın iş var kalmak istemiyorum dedım. Hem 20 dk da aynı sehirde ne kalması sen gıt dedım.
Eşine de ki ananın evinde kalmak istiyorsan evlenmeseydin. Yallah ananın evine. Daha memeden kesilmemişler evleniyor sonra sonuç bu.Evette hemen aılemı istemiyorsun koduna gırıyor. Napacagım kı ben peki. Eşime ne dıyeyım. Trıbe gırıyor hemen:
İşte keske bu kızla evlenmeseydi falan demezler mi. Ne bılım benı kotu bilsinler ıstemıyorum
Evet basta bilmiyorlardı. Ama eşim yemege cagırdı lar dedı. Sonra erkek kardesı evde yokmus. Kalırız dıye dusunmusler. Aslında eşime söyledım. Yarın ıs var falan sebeplerimı söyledım tamam dedı. Biraz bozuldu. O bozulunca bende kafama takıyorum. Bu takmama in yolunu bulsam Vala sorun kalmayacak. Sonucta hayır dıyebılıyorum eşimebakın akşam kalmalı çağırdıkları bile belli değil
yani Kv çocukları çağıralım ama yasak var demiş kp de ee gelip kalırlar ne olacak ki X de buradan gider işe altında araba demiş
eşini de aramışlar
bize akşam gelin işte yeriz içeriz yasak var ama kalırsınız da demişler
bu teklif
onlar sizin yarın çalışacağınızı bilmiyor bile
siz de yemeğe geliriz ama kalmayız derseniz kimse sizi kötü bilmez, makul bir gerekçe söyleyerek hareket etmelisin
hadi onu geçtim madem kötü gelin olmaktan korkuyorsun sence şimdi kötü gelin olmadın mı
yani yemeğe gidip kalmasaydın mı kötü olursun hiç gitmeyince mi
susarak bir yere varamazsın, eşine de fikrini söylemiyorsun
parlayıp hayır dedin, sonra da kafana taktın daha mı iyi oldu şimdi
bir de yani bahane mi yok komşular şikayet etse gelip baksalar bizim ikametgahımız başka yerde sorun olurmuş tv de duydum kalmayalım de
sen susmayı tercih ediyorsun hep
Onlar senı cok sevıyor, sen nankörsün. Kıymet bilmiyorsun falan dıyorEşine de ki ananın evinde kalmak istiyorsan evlenmeseydin. Yallah ananın evine. Daha memeden kesilmemişler evleniyor sonra sonuç bu.
Ki şöyle ben sebeplerini söyledım. Eşim tamam arayip anneme gelmeyeceğimi söyluyeyım dedı yanı o muattap oluyor hepgitmeyince iyi mi biliyorlar peki
aslında eşin gayet güzel vermiş cevabı iş var demiş
annesi buradan gitsin demiş
işte arayacaktın yukarıda yazdıklarımı diyecektin gelir yer ama kalkarız yabancılarım uyuyamam yarın akşama kadar mahvolurum deyip konuyu kapayacaktın
eşine de aynı şeyi deyip ısrar etseler de yiyip kalkıyoruz ben hasta olurum gece uyuyamam orada yarın da tüm gün ayakta mahfolurum diyecektin ki bence gayet makul zira zaten kalsanız da sen uyuyamazdın
E bu çok normal. Bak sen de eşine hayır diyorsun.. Konu senin annen olsaydı senin için de sular durulurdu. Bir de mutluluk sizin için hangisi ? İnsanların sizi kötü bilmesi mi ? Kim sizi nasıl bilirse bilsin kendinizi düşünmeniz mi ? Üzgünüm ama hem pastam dursun hem karnım doysunla gitmiyor hayat. Birinden birini tercih edeceksiniz ki ben eşnizin ailesinin sizi kötü bileceğine hiç inanamıyorum.Evet dersem mutlu olmuyorum işte. Eşime ben deseydim aksam annem cagırıyor hayır derdı. Kendı annesı deyınce sular duruluyor
Eşimin işine geliyor kalmak. Sevıyor orayıTamam eşiniz annesre öyle zor olur gelrsek ble kalamayz demesi lazm.. yine iş eşnzde btiyor. Hertürlü iş eşnzda
Ben de onları severdim belki böyle tutturmasaydın, seveceğim varsa da soğutuyorsun de. Az rahat bırak kendim ilişki kurayım böyle zoraki olmaz de.Onlar senı cok sevıyor, sen nankörsün. Kıymet bilmiyorsun falan dıyor
Sizin en büyük sorununuz olmayan şeyleri bile kurup kurup kendi kendinize takmanız. Ortada bir sorun yokken en ufak şeyi büyütüp sorun çıkartmanız. Aksiyondan mı besleniyorsunuz çözemedimEşimle az önce konustuk sesı normaldi bırsey demedı. Ama ben hayır desem de böyle kendımı kötü hissediyorum. Hep gıtmek zorundayım gıbı hıssedıyorum. Sankı hep aramak zorundayım falan. Mesela annesıgıle yemek falan göndermek zorunda gıbı hıssedıyorum. Böyle acaba dıyorum kötu mu yapıyorum.
Tamamda nıye benım ailemle Mıc Mıc olmuyoruz onunkıyle oluyoruz. Ben ıkı tarafa Esit mesafedeyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?