- 27 Ocak 2020
- 5.986
- 11.612
- 168
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Konu sahbnn sorunu alşmadığı bir bağın ortaşna düşüp kaçarak kurtulmaya çalşması . Fırsat verse emnm ki mutlu olacakNe güzel benimde öyleailem yok eşimin ailesi sıcak kanlı her hafta sonu gideriz gelirler çokta hoşuma gider bu durum. anlamıyorum bu kadar ne sorun illaki anlaşmazlık olur ama insanlar çok büyük sorunlar olmadıkça ufak tefek şeyleri görmezden gelebilir.
Hiç vereceğini sanmıyorum tüm konularını okudum negatif biri malesafKonu sahbnn sorunu alşmadığı bir bağın ortaşna düşüp kaçarak kurtulmaya çalşması . Fırsat verse emnm ki mutlu olacak
Bence siz eşinizi boşayıp kv ile evlenin. En büyük aşklar nefretle başlar. Sizde bunu hissediyorum. Seviyorsunuz aslında onu. İtiraf edin2 gün öncede konu açtım. Korona var diye kendi annem çagırıyor gitmiyorum. Eşimin tarafada gitmiyorum.
Eşim aradı. Annesi yemek yapmış.Akşama gelin yemek yaptcam demiş.Bende yarın işe gidecegim. Yılbaşı için 2 günlük iş var. Hayır dedim eşime. Sonra dedim ki 9da yasak başlıyor falan. Annesi demiş kalırsınız burda. Kalmak istemiyorum. 20 dk mesafe. Hayır dedim. Yarın işe gidecegim. Sen git dedim. Hemen sesi gidiyor tribe baglıyor.Eşime dedim kız kardeşim de çagırdı oraya da gitmiyorum. Ben hayır demekten bıktım.Hele kalmalı hiç istemiyorum. Yarın bir de iş var. Benim aileme 1ayı geçti gitmiyoruz. Bundan sonra herşey eşit.
Evet ben de okudum. Ne diyeyim hayırlısıHiç vereceğini sanmıyorum tüm konularını okudum negatif biri malesaf
İnsanlar size sürekli aynı konuyu açmanızdan, normal olmadığınızdan, psikoloğa gitmeniz gerektiğinden bahsediyor. Siz hala kaynanadan bahsediyorsunuz. NİYE?Ben gitmemekte ısrarcıyım. O da gitmekte. 20 dk arabayla en fazla. Aynı sehirde ne kalması
Üzerimde baskı hıssedıyorum. Gıtmek zorunda gıbı hıssedıyorum. Gıtmezsem ben kötüyüm kötü gelinim gıbı. Ama hep gıdınce mutlu olamıyorumİnsanlar size sürekli aynı konuyu açmanızdan, normal olmadığınızdan, psikoloğa gitmeniz gerektiğinden bahsediyor. Siz hala kaynanadan bahsediyorsunuz. NİYE?
Nefret etmiyorum. Ben sadece mesafeli saygılı bir ılıskı ıstıyorum. Eger mesafe olmazsa herseye karısırlar. Herseyde söz hakları olur ki suan bıle varİnsanlardan neden bu kadar nefret ediyorsunuz?
Üzerimde baskı hıssedıyorum. Gıtmek zorunda gıbı hıssedıyorum. Gıtmezsem ben kötüyüm kötü gelinim gıbı. Ama hep gıdınce mutlu olamıyorum
Tabiki seviyorum. Yoksa devam etmezdimSen eşini gerçekten seviyor musun ?
Eş ailesini ziyaret edince mutlu olmayı beklemek biraz değişik bir beklenti değil mi?Üzerimde baskı hıssedıyorum. Gıtmek zorunda gıbı hıssedıyorum. Gıtmezsem ben kötüyüm kötü gelinim gıbı. Ama hep gıdınce mutlu olamıyorum
Tabiki seviyorum. Yoksa devam etmezdim
Eger mesafe olmazsa herseye karısırlar.
Eşime sadece dıyorum kı şu yasaklar bitsin öyle gıdelım ailelere. Kendı annem cagırdı oraya da gıtmedım.Eş ailesini ziyaret edince mutlu olmayı beklemek biraz değişik bir beklenti değil mi?
Biz evli kadınlar bu ziyareti, genelde eşlerimizin hatrına, büyüklere saygı-hürmet adına,
aile bağlarını koparmamak için vb yapıyoruz.
27 yıllık kv ve kp’imi çok severim, en ufak zararları dokunmamıştır bana ama oraya gittiğimde mutlu olmayı beklemiyorum doğrusu.
DOKTORA GIDIN VE TEDAVI OLUN. BAKIN BURDA INSANLAR SOYLEMEKTEN YORULDU SIZ BU KAFAYLA KPSS DE KAZANAMAZSINIZ 2 GUN SONRA DA KOCANIZ SIZDEN SIKILIR BOSANIR. NORMAL DEGILSINIZ DOKTORA GIDIN DIYORLAR SIZE YA ANLIYO MUSUNUZ. ACMAYIN ARTIK KV KONUSU VALLA BURDA SIZDEN VE KVNIZDEN BIKMAYAN KALMADIÜzerimde baskı hıssedıyorum. Gıtmek zorunda gıbı hıssedıyorum. Gıtmezsem ben kötüyüm kötü gelinim gıbı. Ama hep gıdınce mutlu olamıyorum
Eşime hep dıyorum bana baskı yapma darlama. Mıç mıç yasamayı sevmiyorum. Sürekli gıt gel hosuma gıtmıyor benim. Huyumu da biliyor. Gece vardıyesine gıdecek. Bana annende kal yada onlar gelsın dıyor. Ama tel kalabilirim ıstemıyorum kımseyı. Yani huyum bu böyle alıstım. O da ev oturmasını sevmez ama aılesı harıc. Aşırı duskun oraya asırı baglı. En ufak kararını onlarsız almaz. Bana göre özerk degil o. Ki 35 yasında. Ona göre herseyı annesı bılır. Ben ne yemek ne temizlikte annesı gıbı ıyı degılım. Bunu söylerO zaman orta yolu bulacaksın.
Buraya gelip konu açmakla, kendini doldurmakla olmaz bu iş.
Al eşini karşına konuş, kavga etmeden, net kendini iyi ifade ederek.
Sonra da gerekirse kv deyle konuş ( eşinin konuşması daha iyi olur )
Sorun eşin de yani kv nin davranışları bana normal geldi.
Bende bizimkine her gün gitsem her gün gelin der.
İlk başlarda da çok çağırdılar ama tavrımızı ilk haftadan koyduk biz.
Şimdi canımız ne zaman isterse gidiyoruz sorun olmuyor.
Kafaya takmadan cok mutlu olacagım. Özele gidemem suan. Devlette zaten dinlemiyor kı ılac yazıp gönderiyorDOKTORA GIDIN VE TEDAVI OLUN. BAKIN BURDA INSANLAR SOYLEMEKTEN YORULDU SIZ BU KAFAYLA KPSS DE KAZANAMAZSINIZ 2 GUN SONRA DA KOCANIZ SIZDEN SIKILIR BOSANIR. NORMAL DEGILSINIZ DOKTORA GIDIN DIYORLAR SIZE YA ANLIYO MUSUNUZ. ACMAYIN ARTIK KV KONUSU VALLA BURDA SIZDEN VE KVNIZDEN BIKMAYAN KALMADI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?