- Konu Sahibi BlancKahkul
Belki onun kilo problemi vardir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlarr.. Cinayet sebebi bir oda arkadaşım var. Aslında çok komik ama ne yesem karışıyor kız. Yani biz saat 4 gibi lahmacun yedik normal olarak saat 12 uyumadıkta daha, bende acıktığım için sandiviç hazırlıyordum yanıma geldi sen gene mi yemek yiyorsun. Yakında samuray olacaksın hadi hayırlısı dedi. Bi meyve cips falan yediğimi görse gene ye ye diyor. Sonra sınıf arkadaşlarımla başka arkadaşlarımla tanıştırınca onlarlada aynı konu bu sürekli yemek yiyor diyor. Hayır ben 1.73 boyunda 58 kilo birisiyim. Çevrem biraz kilo al çok zayıfın der. Ki bende kilo almak istiyorum ve asla aşırı yemek yiyen birisi değilim. Bu kızın psikolojisi mi bozuk. Ben oda mı değiştirsem, napsam bilemedim.
benimde bi arkadşım var kendisi çok kilolu...bende zayıfımdır aynı yurtta kalıyoduk devamlı bana yinemi yiyosun derdi şişko derdi devamlı yiyo derdi herkese de benim için...Ama espri yapıyo du işte.şişko olan oydu bana takılıyodu.o da takılıyodur
İkram ediyorum sürekli. Kabul etmiyor. Hemde söyleniyor.belki kendisi actir?
aynen valla benim popom düpdüz çıkıntı falan hiiiç bi şey yokbu durum popoyla alakalı derım eger popo kalkık ıse asla zayıf hıssetmezsınız
bende 50 kg dusmeye calısıyorum ama baygınıkk gecırmeye calıstıgım ıcın her dıyet denemem husranla sonuclanıyor
basen kötü duruyor ama. Kalkık popo iyidir benceYa benim popom arkaya doğru ben de şöyle biraz yana doğru olsun isterim, basen deniyor galiba o bölgeye, basen istiyom.
ayy sizinki daha sinir bozucu. Ve hiç şık değil sizinle böyle muhattap olması. Densiz. Ben oda arkadaşıma laflarımı söylerim.( pek bi şey ifade etmesede) siz onuda yapamıyorsunuzdur. Görmemezlikten gelmek yokmuş gibi davranmak en iyisi.konuyu görünce bende yazayım dedim.
ben biraz kilo verdim ve tipimde epey değişiklik oldu.
bizim müdür sürekli bana kilo vermemle ilgili birşeyler söylüyor.
iyice eridin, gençleştin güzelleştin
bugün de sabah iş yerinde kahvaltı ediyordum yememle ilgili eleştirdi.
kiloluyken tombul çocuklar gibiymişim, kadın gibi görmüyormuş o kilolu insanları.
Allahım ya çıldırmamak işten değil.
ben kapalı bir bayanım bu müdür erkek ve sürekli fiziğimle ilgili yeme içmemle ilgili takılıyor sinir oluyorum.
bozuntuya vermiyorum ama bugünkiler hiç hoşuma gitmedi.
bişey yiyen birini görünce illa takılmak zorunda olduğunu sanan tipler var işte.
hele bu adam iyice abartıyor artık.
iş yerinde kahvaltı etmek istemiyorum bunların yüzünden.
Ben sürekli uyarıyorum. Açık açık karışma diyorum. Rahatsız oluyorum. Yok midene yazık yok aniden kilo alırsın vs vs. Susamıyor yaniyahu bir şey diyeceğim. bu kız sizin ananız değil, babanız değil. ona ne sizin ne zaman ne ya da ne kadar yemek yediğinizden? bu arada kendisi yemek yemeeyi sevmez mi? ya da zayıf mı?
o değilde şöyle yeşillik limon lahmacun olsada yeseydim ohh
istediğiniz lahmacun olsun. En kolay bulunan yemekkokuta kokuta di mi
bencede valla. Mutsuz olduğumda bile güzel bi yemek görünce keyfim yerine gelir hemençekemiyor herhalde sizi banada diyorlar sürekli yine mi yiyorsun diye amaan yemek yemek kadar güzel bir şey yok ona neymiş![]()
![]()
içinde tutamıyo o zaman bu kız. neyse ohhh! şimdi olsada yesek lahmacun. canım çekti gece. gece.Ben sürekli uyarıyorum. Açık açık karışma diyorum. Rahatsız oluyorum. Yok midene yazık yok aniden kilo alırsın vs vs. Susamıyor yaniişte kaldı ki annem babm bile buna karışamaz
aslında aynı miktarlarda yiyoruz yani ben az az sık sık yerim oda bi kez yiyor ama benim tüm gün yediklerim kadar oluyor. Kilo problemi yok. Hani olsa kendi kilosuna takıldı hıncını benden çıkarıyor diycem ama. Zayıf yani.
erirse erisin modundayım :)İkram ediyorum sürekli. Kabul etmiyor. Hemde söyleniyor.
aynen valla benim popom düpdüz çıkıntı falan hiiiç bi şey yokşey zayıflarken poponuzun erimemesini nasıl engelliyorsunuz
basen kötü duruyor ama. Kalkık popo iyidir bence
ayy sizinki daha sinir bozucu. Ve hiç şık değil sizinle böyle muhattap olması. Densiz. Ben oda arkadaşıma laflarımı söylerim.( pek bi şey ifade etmesede) siz onuda yapamıyorsunuzdur. Görmemezlikten gelmek yokmuş gibi davranmak en iyisi.
Kendi az bir şey yese bile çok kilo alıyorsa kıskandığından yapıyordur.Bilerek yanında daha çok yemeye çalış hatta ona da uzat.Ben çok yerim hiç kilo almam ve benim de vardı böyle bir arkadaşım senin gibi moralim bozuluyordu kıskandığını fark edip daha çok yedim ve ilk başlarda yine laf etse de sonradan bir şey dememeye başlamıştı :))Kızlarr.. Cinayet sebebi bir oda arkadaşım var. Aslında çok komik ama ne yesem karışıyor kız. Yani biz saat 4 gibi lahmacun yedik normal olarak saat 12 uyumadıkta daha, bende acıktığım için sandiviç hazırlıyordum yanıma geldi sen gene mi yemek yiyorsun. Yakında samuray olacaksın hadi hayırlısı dedi. Bi meyve cips falan yediğimi görse gene ye ye diyor. Sonra sınıf arkadaşlarımla başka arkadaşlarımla tanıştırınca onlarlada aynı konu bu sürekli yemek yiyor diyor. Hayır ben 1.73 boyunda 58 kilo birisiyim. Çevrem biraz kilo al çok zayıfın der. Ki bende kilo almak istiyorum ve asla aşırı yemek yiyen birisi değilim. Bu kızın psikolojisi mi bozuk. Ben oda mı değiştirsem, napsam bilemedim.