genel anestezi ile sezeryan

arkadaşlar sezeryan olacaklar kayısı suyunu bol tüketsinler gaz için faydası oluyormuş başka bilgisi olan varmı ,

arkadaşlar sezeryan olacaklar kayısı suyunu bol tüketsinler gaz için faydası oluyormuş başka bilgisi olan varmı ,

hazır meyve suyu değil ama hazırlar gaz yapıyor
komosto şeklinde olmalı hastanedede sürekli vermişlerdi

yemek olarak bisküvi ve kayısı kompostosu geldi bana 2 gün boyunca

bağırsaklarındaki gazı boşaltabilmen için yemek lazım birde sürekli yürüyeceksin yoksa çok kötü oluyorsun ve zaten boşalmadan hastaneden çıkarmıyorlar

kızlar sezeryandan sonra kanama ne kadar geliyo mesela ilk gün ve kaç gun sürüyo biraz fikir verirmisiniz malum bizlerde sizlerin deneyimlerinden faydalanalım

kisiye göre deisir ilk dogumumda ilk günlerde kanamam çok oldu hatta yatakda saga sola dönerken alt1ma yapt1g1m1 san1yodum fakat 10 gün sürdü. ikinci dogumumda as1r1 sekilde olmad1 ama 35 gün devam etti kanamalar

ben genel oldum kesinlikle epidural tavsiye edereim korkuyosan epidural yaptır ve kendini uyuttur der
n uyku veriyolar.. genel anestezide ilk uyanış bence cok kötü bende cok bagırmıştım.. zaten ilk 6 saat falan cok agrılı geçiyo ama epidural olursan o agrıları hissetmeden saatleri geçirmiş olursun.. birde narkozdan benim 20 gün falan çok midem bulandı

ben sipinal olmuştum ama amelıyatı görmemem için cok zada narkoz verdiler amelıyat esnasında uyudum odaya geldiğimde kendimdeydım.yanı amelıyat anına dair bişey hatırlamıyorum.

bana genel anestezi uygulandı kesinlikle tavsiye ederim ama tabii biraz kişiden kişiye değişiyor ben tek bir dikiş sızısı bile hissetmedim ne ağrı ne acı sanki ben yarılmamışım gibi halada öyle ayaklarımı üşünce ağrı falan olur derler ya bende yok çok şükür sadece hissizlik vardı dikiş bölgemde oda yeni yeni geçmeye başladı doktorumdanda çok memnundum sanırım biraz doktorda da iş bitiyo

cuma günü genel anesteziyle doğum yapacağım.
daha sonra neler hissettiğimi yazarım inşallah

ay valla zaten çok korkuyordum okudukça daha da korktum ikisi birbirinden fena görünüyor birde benim canım çok azdır çok çabuk kendimi bırakırım daha14 haftalık gebeyim ama aklımda doğum var
Merak ettim benim gibisin sende dogumu nasil yaptin

mrb ben de epidural anestezi isteyerek girmiştim doğuma sonra ameliyathanede ortamı görünce bi de bağlayınca kolumdan ister istemez heyecanlandım kalp atışlarım artınca dr bu şekilde olmaz doğum esnasında biz seni tamamen bayıltabiliriz iki kere narkoz alırsın baştan genel yapalım dedi. Kabul ettim ve hiç bi sıkıntı yaşamadım uyandıgımda. biraz yorgunluk hissi oldu o kadar. tavsiye ederim.

mrb ben de epidural anestezi isteyerek girmiştim doğuma sonra ameliyathanede ortamı görünce bi de bağlayınca kolumdan ister istemez heyecanlandım kalp atışlarım artınca dr bu şekilde olmaz doğum esnasında biz seni tamamen bayıltabiliriz iki kere narkoz alırsın baştan genel yapalım dedi. Kabul ettim ve hiç bi sıkıntı yaşamadım uyandıgımda. biraz yorgunluk hissi oldu o kadar. tavsiye ederim.
Ameliyattan sonra epidural takılıydı o zaman

Back
X