• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Genel bir flört meselesi

Cileklivanilinn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2018
7.151
18.375
248
28
Merhaba iki gün üst üste konu açmış bulunmaktayım ama buradaki fikirler bana yardımcı oluyor o yüzden en baştan teşekkür ederim.
Konuya gelecek olursam benim arkadaş ortamında tanıştığım biri var. Yakın arkadaşlarımdan biri sayesinde tanıştık ve ilk günden beri ilgisini seziyorum. Kendisi de arkadaşıma bunun hakkında bir şeyler demiş ve tanıştıktan sonra arkadaşımsı olarak konuşmaya devam etmiştik. Araya belli bir zaman girdi ve konuşma sıklığımız azaldı. Sonrasında tekrardan bana havadan sudan yazmaya başladı ama beni kıran bir davranışı olmuştu bu sebeple ben onun yazdıklarına cevap vermenin ötesine geçmedim. Geçen gün yine yazdı ve düşündüm ki soğukluğu devam ettirmeye gerek yok belli ki konuşmak için çaba harcıyor. Ve attığı mesajların konuşma bahanesi olduğu çok belli olduğu için karşı tarafı da kıvrandırmak istemedim. Sonuç olarak nasılsın faslından sonra buluşma teklif ettim. Önce direkt kabul etti hatta gün ve saat ayarlama konusunda çok istekliydi. Ben de yakın bir tarih söyledim. Birkaç saat sonra ise ortak arkadaşlarımızdan birinin uygun olduğu çok daha ileri bir tarihi söyledi ve o zamandan sonra ayarlamayı teklif etti. Ben de tamam dedim ama çok garipsedim. Yani hem sürekli boş olduğunu söylemişti hem de konuşmak için bahane üretip duruyordu ama birden buluşmayı çok ileri bir tarihe erteleyip ortak arkadaşlardan birini de işin içine kattı. Acaba benimle buluşmak mı istemiyor yoksa ortak arkadaşımızdan mı çekiniyor anlam veremedim ve tongaya düşürülmüş gibi hissettim.
Çünkü ben normalde ona kırgındım ve bu kadar bahane üreterek konuşmaya çalışmasaydı buluşma teklif etmeyecektim. Bir anda bu değişim dalga geçer gibi geldi bana. Baş başa buluşmaktan mı çekiniyor diye bile düşündüm. O tarih geldiğinde ekesim var ama tepkisel olmak da istemiyorum. Siz olsaydınız nasıl anlardınız bu durumu?

. Birkaç saat sonra ise ortak arkadaşlarımızdan birinin uygun olduğu çok daha ileri bir tarihi söyledi ve o zamandan sonra ayarlamayı teklif etti.
Bence 3 lü bir buluşma istiyor gibi.Kırgın olduğunuz şeyi hiç konuşmadınız mı aranızda?

Bence 3 lü bir buluşma istiyor gibi.Kırgın olduğunuz şeyi hiç konuşmadınız mı aranızda?
O konudaki açıklaması da çok tuhaftı. Hatta o da buluşma ile ilgiliydi ve bana sitem ettiği için beni kıracak bir şey yapmış gibi gelmişti. Buluşmayı da o yüzden teklif etmiştim aslında.

Böyle sürüncemede kalan durumlardan, verdiği mesaj belli olmayan kararsız tiplerden bir şey çıkmıyor benim gördüğüm.

Bence sen de kafanı yorma. Keşke eski çıkma teklifleri geri gelse. Benimle çıkar mısın der olay biterdi, net olurdu öyle miydi böyle miydi düşünülmezdi. :KK70:

Böyle sürüncemede kalan durumlardan, verdiği mesaj belli olmayan kararsız tiplerden bir şey çıkmıyor benim gördüğüm.

Bence sen de kafanı yorma. Keşke eski çıkma teklifleri geri gelse. Benimle çıkar mısın der olay biterdi, net olurdu öyle miydi böyle miydi düşünülmezdi. :KK70:
Baya kırıldım ve öfkelendim açıkçası. Dediğim gibi tongaya düşürülmüş gibi hissediyorum.

Bence siz beklemede kalın.Bakın bakalım buluşmayı ayarlayacak mı?3 kişi mi olacaksınız?
Aslında böyle diyorum ama ben çat diye kırıldığım şeyi yüzüne söyleyip,açıklama yapmasını beklerdim.Ona göre buluşurdum.
O konudaki açıklaması da çok tuhaftı. Hatta o da buluşma ile ilgiliydi ve bana sitem ettiği için beni kıracak bir şey yapmış gibi gelmişti. Buluşmayı da o yüzden teklif etmiştim aslında.

Keşke siz teklif etmseydiniz buluşmayı, içinde olan erkeği tutmanın imkanı yok bundan eminim ben. Hayatında biri olan kadının peşini bırakmayan erkekler var biliyorsunuz.
Sanırım sizinle yalnız kalmak istemiyor ileri gitmesin aranızdakiler diye yoksa buluşmanıza şaperon getirir gibi 3. bir şahıs davet etmek niye?

Keşke siz teklif etmseydiniz buluşmayı, içinde olan erkeği tutmanın imkanı yok bundan eminim ben. Hayatında biri olan kadının peşini bırakmayan erkekler var biliyorsunuz.
Sanırım sizinle yalnız kalmak istemiyor ileri gitmesin aranızdakiler diye yoksa buluşmanıza şaperon getirir gibi 3. bir şahıs davet etmek niye?
Buluşmadaki 3.kişi bana eşantiyon gibi geliyor.Gerçekten hoşlanan erkek 3.kişiyi istemez diye düşünüyorum.

Şimdi sen adama atıyorum, yarın x saatte dedin o da cevap olarak, örneğin Ahmet'in sınavları bittikten sonraki hafta buluşalım gibi bişey mi dedi? Konuşma bunun gibi mi oldu? Doğru mu anladım?
Evet :( çok saçma ve ani bir değişimle yaptı bunu. Çünkü öncesinde gün ve saat seçme konusunda çok istekliydi ve ben söyledikten sonra bir anda böyle dedi

Buluşmadaki 3.kişi bana eşantiyon gibi geliyor.Gerçekten hoşlanan erkek 3.kişiyi istemez diye düşünüyorum.
Kesinlikle. Bir de erkekler genelde yalnız kalmak için fırsat kollar. Diğer bir ihtimal de bu 3. arkadaş kadınsa hanımefendiyle görüşmediği süre zarfında onunla bir flört başladı o yüzden korktu onu da çağırdı. Ama tabii o arkadaş kadın değilse bu tezim çürür 😊

Back
X