• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Genel bir flört meselesi

Ay düşüncesi bile çok kötü. Böyle bir durumda devreye kendisinin girmesi değil de tamamen çekilip hiç yazmaması daha mantıklı olurdu ama erkeklerin aklı nasıl çalışıyor hiç bilmiyorum. Sonuçta arkadaşım o çocuğu beğendiğimi biliyordu. Eğer benden hoşlanıyorsa üçlü oturmak ister mi onu da bilemiyorum :KK70:
Vallahi erkek bunlar belli olmaz, yeni bey sizden hoşlanınca öbür bey çark etmiş bile olabilir değişik.

Belki de atlayıp görüşelim dememem gerekiyordu. Biraz aptallık var herhalde bende :KK70:
Benim de ilgim hâlâ vardı 3 lü arkadaş grubuyla görüşelim dediğimde. Kaybetmek de istemedim ama flört olarak başlamamız uygun gelmediği için arkadaş olarak bari göreyim demiştim

O görüşelim dediğinde tabi şu arkadaşlarda gelir daha güzel olur demiştim. O da evet güzel olur deyip ertesi gün o arkadaşları ayarlayıp kendi görüşmüş bir de story atmış sanırım bana nispet için yaptı.
E yani :D biraz kırıcı olmuş çünkü :( siz neden flört olmak istememiştiniz?

Merhaba iki gün üst üste konu açmış bulunmaktayım ama buradaki fikirler bana yardımcı oluyor o yüzden en baştan teşekkür ederim.
Konuya gelecek olursam benim arkadaş ortamında tanıştığım biri var. Yakın arkadaşlarımdan biri sayesinde tanıştık ve ilk günden beri ilgisini seziyorum. Kendisi de arkadaşıma bunun hakkında bir şeyler demiş ve tanıştıktan sonra arkadaşımsı olarak konuşmaya devam etmiştik. Araya belli bir zaman girdi ve konuşma sıklığımız azaldı. Sonrasında tekrardan bana havadan sudan yazmaya başladı ama beni kıran bir davranışı olmuştu bu sebeple ben onun yazdıklarına cevap vermenin ötesine geçmedim. Geçen gün yine yazdı ve düşündüm ki soğukluğu devam ettirmeye gerek yok belli ki konuşmak için çaba harcıyor. Ve attığı mesajların konuşma bahanesi olduğu çok belli olduğu için karşı tarafı da kıvrandırmak istemedim. Sonuç olarak nasılsın faslından sonra buluşma teklif ettim. Önce direkt kabul etti hatta gün ve saat ayarlama konusunda çok istekliydi. Ben de yakın bir tarih söyledim. Birkaç saat sonra ise ortak arkadaşlarımızdan birinin uygun olduğu çok daha ileri bir tarihi söyledi ve o zamandan sonra ayarlamayı teklif etti. Ben de tamam dedim ama çok garipsedim. Yani hem sürekli boş olduğunu söylemişti hem de konuşmak için bahane üretip duruyordu ama birden buluşmayı çok ileri bir tarihe erteleyip ortak arkadaşlardan birini de işin içine kattı. Acaba benimle buluşmak mı istemiyor yoksa ortak arkadaşımızdan mı çekiniyor anlam veremedim ve tongaya düşürülmüş gibi hissettim.
Çünkü ben normalde ona kırgındım ve bu kadar bahane üreterek konuşmaya çalışmasaydı buluşma teklif etmeyecektim. Bir anda bu değişim dalga geçer gibi geldi bana. Baş başa buluşmaktan mı çekiniyor diye bile düşündüm. O tarih geldiğinde ekesim var ama tepkisel olmak da istemiyorum. Siz olsaydınız nasıl anlardınız bu durumu?
Sadece sizi elde edip tekmeyi vurmak istiyor. Bazı erkekler böyledir, heves ederler istedikleri olunca da hemen geri çekilirler.

O görüşelim dediğinde tabi şu arkadaşlarda gelir daha güzel olur demiştim. O da evet güzel olur deyip ertesi gün o arkadaşları ayarlayıp kendi görüşmüş bir de story atmış sanırım bana nispet için yaptı.
Neden ilginiz devam ettiği halde böyle söylediniz? Ben direkt soğurdum bu cevap üzerine.

Wurst gel bi şu konuya yorum döşe :KK70: fikrini merak ediyorum
Valla hayatım iki ihtimal var.
Birincisi, çocuk gerçekten sana ilgi duymuyor veya ne istediğini bilmiyor olabilir, seni incitmek için o arkadaşı da dahil etmek istemiş olabilir. Böyle bir durumda tam buluşma günü işim çıktı diyerek ekerdim ben olsam.

İkinci ihtimal, sen buluşma zamanı söylediğinde anında diğer arkadaşa yetiştirdi ve o arkadaşla arasında bişey geçti. O sebeple üçlü görüşmek istedi.

İki ihtimalde de sağlam, erkekçe bir duruş sergilemediği için sen pek ilgi duymuyorsan ele gitsin. Bence senin buluşma teklif etmen yanlış olmuş, ne olursa olsun bu tarz adımlar erkekten gelmeli.

Valla hayatım iki ihtimal var.
Birincisi, çocuk gerçekten sana ilgi duymuyor veya ne istediğini bilmiyor olabilir, seni incitmek için o arkadaşı da dahil etmek istemiş olabilir. Böyle bir durumda tam buluşma günü işim çıktı diyerek ekerdim ben olsam.

İkinci ihtimal, sen buluşma zamanı söylediğinde anında diğer arkadaşa yetiştirdi ve o arkadaşla arasında bişey geçti. O sebeple üçlü görüşmek istedi.

İki ihtimalde de sağlam, erkekçe bir duruş sergilemediği için sen pek ilgi duymuyorsan ele gitsin. Bence senin buluşma teklif etmen yanlış olmuş, ne olursa olsun bu tarz adımlar erkekten gelmeli.
ortak arkadaşımız bana sürekli benim ondan hoşlandığımı söyleyip duruyordu. Ben de ortalığı karıştırmasın diye yok öyle bir şey diye geçiştirdim sonradan. Aksine buluşmaları onun teklif ettiğini söylemiştim. Belki bu sebeple ikimizin buluşmasını uygun görmemiş olabilir arkadaşım

ortak arkadaşımız bana sürekli benim ondan hoşlandığımı söyleyip duruyordu. Ben de ortalığı karıştırmasın diye yok öyle bir şey diye geçiştirdim sonradan. Aksine buluşmaları onun teklif ettiğini söylemiştim. Belki bu sebeple ikimizin buluşmasını uygun görmemiş olabilir arkadaşım
Onun uygun görüp görmemesi ne seni ne de diğer çocuğu ilgilendirir.

Buluştukk. Güzel geçti. Ama buluşmadan önce konuda bahsi geçen arkadaş bana bu kişinin sevgilisi olduğundan bahsetmişti ama yokmuş. Ve sanırım hoşlandığım kişi benim ortak arkadaşımızdan hoşlandığımı düşünüyor. Bu topu nasıl çeviricem ben ya

Back
X