Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sernanaz hayırlı olsun canım. çok sevindim bende.kendine bu dönem çok dikkat et

saol canım yaa etmeye çalışıyorum ama korkuyorumda sevincimiz kursağımızda kalır diye gerçi doktorum daha bişey sölemedi çok küçük çünkü ayın 10 unda giderim inşallah duyarım bebişimin kalp atışlarını.sende durumlar nasıl?

inş. semacım içinden geçen birşey varmı pekiiiiiii :1hug:

ilk öğrendiğim günden beri hep erkek geçiyor içimden.herkes erkek diyor.ama önce tabiki sağlıklı olsunda ama ben kız çocuklarını çok seviyorum.bakalım artık hayırlısı olsun.

her zaman pozitif olmaya çalış. merak etme tutanacak annesine. kalbi pırpır atacak. sonra sana tekmeler atacak. maşaaşllah.
benim ne olsun be canım sıcaklarla başım dertte sabahtan beri başağrım var. idare etmeye açlışıyoruz napıcaz

sevar senin karnın çıktımı bide kaç kilo aldın canım.

Aman kızlar sıcaklara dikkat! Bi de idrar yolları iltihabı olurmuş hamilelikte özellikte son aylarda, erken doğuma sebep olabilir dedi doktor. Bol su içmek gerekiyomuş engellemek için.

özüm valla durmadan su içiyorum ben yaaaa allah koruusn erken doğum falan

yıldızcım başladık vallaa
sen naılsın bebiş nasıl

Afiyet olsun canım... İştah da bırakmadı sıcaklar, yapış yapış ııığğğğyyy...

merhaba kızlar....nasılsınız bugünnn.

sernanaz gözün aydın canım..çok sevindim.allah tamamına erdirsin...

kadis hatırlarsan benim kızım sağ tarafta duruyordu..şimdi ortalarada geliyor ama sola gitmedi henüz...hareket ettiğinde karnımda serleşip yumru oluyor ve sertleşiği yer kabarıyor..şişiyor..tepe gibi.dışardan bakan rahat görüyor.bu aralar günde 8-10 kez yapıyor..normalmidir acaba...hafif ağrıda yapıyor 1 dk kadar..

arkadaşlar sizde nasıl ..yaşayan varsa...

kızlar ben bir duşa gireyim yoksa bayılacam sıcaktan mı nedir midemde dönüyo hafif hafif duştan sonra dönerim yine size

Kadi Gecen Gun Ruyamda Seni Gördum.ben Dogum Yapacakmişim Bana Gelinlik Giydiriyolar Ama Sokakta Nasil Koşturuyorum.daha Sonra Dogumhaneye Gidiyorum Kiz çocugum Oluyor Adini Kadis Koyuyorum Sen Bana Detarjan Hediye Getiriyorsun.eşimle Ne Kadar çok Gulduk

özüm maşallah hala buradasın...iyi sabır vallla..beklemek ne zordur..

nimetilker .!.:
saol teyzesi biz iyiyiz, yezdamız nasıl? anneisnin içinde dans ediyomu ?
kadişcim çok sıcak yaaa
başım ağrıyor benim
mide bulantıalrı yeniden başlıcak galiba benim.

sen nasılsın?

İYİYİZ BİZDE TEYZESİ VALLAHİ SORMA ETMEZMİ KIPIR KIPIR KIZIM ALLAH YARDIM ETSİN BİZE NEYAPICAZ YAAA BU SICAKLARLA VALLAHİ BANTİLATÖRÜ KENDİME ÇEVİRDİM NAPİM ÇARPARSADA ÇARPSIN ZATEN EVDE SABAHA KADAR AÇIK VANTİLATÖR YOKSA YATILMIYO:dance:

ALLAH ALLAH İLGİNÇ VALLAHİ yerimsenibensırnaşık şeysırnaşık şey HAKKETEN ALLAH HAYIRA ÇEVİRSİN :)))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…