SEMA_24 .!.:günaydın kadis.iyiyiz çok şükür sen nasılsın yezda nasıl
işyerindeyken iyi klima olduğu için.ara ara açıyorum gerçi.ama işe gidip gelmek evde oturmak uyumak işkence.sabah otobüste yanımda bir kız fenalaştı bayıldı kendine zor geldi.çok korktum insanın yanında herzaman biride olamıyor.Maşallah yezdaya bende hissetsem keşke.
Ben de beklemedeyim tatarkızı, cumaya doktora gitcem, zaten o gün beklenen doğum tarihi. Benim oğluş akşamları çok hareketliydi, doktor da son zamanlarda o kadar hareketli olmaz dedi. 2-3 gün önce belime ani sancılar girdi. Ama doğum sancısı değilmiş. Bu ara bacağıma da çok kramp giriyo. Beklemek ne zor şeymiş!
selam kadiscim hoşgeldin canım...yezdamız iyi maşallah....iki hafta sonra doktora gideceğim belki bende öğrenirim cinsiyetini....
sernacım hoşgeldin canım.hayırlı olsun tekrar nasılsın bakalım...
semacım bebişini hissedemedinmi sende daha. bende hissetmiyorum henüz. bakalım 30 haziranda randevumuz var. hayırlısıyşa görebilsek bebişimizi. buarada sıcaklar fena bunaltıyor insanı gerçekten. allah yardımcımız olsun
iyiyim teyzesi san haberi vermek için bekliyoduk sen almışsın zaten çok sevindik valla :dance::sm_cool::sm_cool:
*mavili* .!.:selam kadiscim hoşgeldin canım...yezdamız iyi maşallah....iki hafta sonra doktora gideceğim belki bende öğrenirim cinsiyetini
sağol canım iyi maşallah kızım inmş. canım tek sağlıklı olsunda önmeli değil inş. :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?