Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben de beklemedeyim tatarkızı, cumaya doktora gitcem, zaten o gün beklenen doğum tarihi. Benim oğluş akşamları çok hareketliydi, doktor da son zamanlarda o kadar hareketli olmaz dedi. 2-3 gün önce belime ani sancılar girdi. Ama doğum sancısı değilmiş. Bu ara bacağıma da çok kramp giriyo. Beklemek ne zor şeymiş!

kızlar günaydın nasılsınız bakalımmm özüm tatarkızı sizi bekliyoruz doğumunuzu küçük yaramazlar sevdiler galiba yerlerini çıkmak istemiyorlar baksanıza allah bir avazda kurtarsın kızlarrr sizi darısı başımıza amannnn çok sıcak sakın dışarı ççıkmayınnnn heeeeeee

günaydın kadis.iyiyiz çok şükür sen nasılsın yezda nasıl

SEMA_24 .!.:
günaydın kadis.iyiyiz çok şükür sen nasılsın yezda nasıl

iyiym semacım vallahi sıcaklardan ne yatılıyo nede biryerde durabiliyorum yezda iyi
dün çok hareketliydi maşallah kızım benim küçük prensesesim benim sen nasılsın semacım sıcaklarla aran nasıl

işyerindeyken iyi klima olduğu için.ara ara açıyorum gerçi.ama işe gidip gelmek evde oturmak uyumak işkence.sabah otobüste yanımda bir kız fenalaştı bayıldı kendine zor geldi.çok korktum insanın yanında herzaman biride olamıyor.Maşallah yezdaya bende hissetsem keşke.

semacım bebişini hissedemedinmi sende daha. bende hissetmiyorum henüz. bakalım 30 haziranda randevumuz var. hayırlısıyşa görebilsek bebişimizi. buarada sıcaklar fena bunaltıyor insanı gerçekten. allah yardımcımız olsun

herkese selamlar.... nasılsınız bakalım..... bebişler nasıl anneler nasıl... sıcaklarla aranız nasıl canlarım

hayırlıs canım benim de cok hareketlendi benim de bacagım cok fena sıcaklar ayrı dert sancıda yok sadece alltta birazcık agrım var

semacım az kalmış engeç 2-3 hafta sonra hissedrsin canım bu arada belki cinsiyetinide öğrenirsin 16 haftalıksın artık hadi bakalım sağlıklı olsunda yeterki

selam kadiscim hoşgeldin canım...yezdamız iyi maşallah....iki hafta sonra doktora gideceğim belki bende öğrenirim cinsiyetini....

sernacım hoşgeldin canım.hayırlı olsun tekrar nasılsın bakalım...

selam kadiscim hoşgeldin canım...yezdamız iyi maşallah....iki hafta sonra doktora gideceğim belki bende öğrenirim cinsiyetini....

sernacım hoşgeldin canım.hayırlı olsun tekrar nasılsın bakalım...

iyiyim teyzesi san haberi vermek için bekliyoduk sen almışsın zaten çok sevindik valla :dance::sm_cool::sm_cool:

sevarcım aslında arada ufak bişeyler hissediyorum sanki ama bebişmi bilemiyorumki.sanırım bizim biraz daha beklememiz gerekiyor.tecrübeli anneler bu haftalarda hissedermiş.benimde ayın 27 sinde randevum umarım bir problem yoktur tüm bebişlerde.

iyiyim teyzesi san haberi vermek için bekliyoduk sen almışsın zaten çok sevindik valla :dance::sm_cool::sm_cool:

canım benim sevinmez mi insan....cuma günü çok bekledim seni ama gelmedin.benim mesaim 6 da bitiyor..cumartesi de misafirim vardı işe gelemedim....o yüzden giremedim....sabah gelir gelmez hemen baktım.gerçi ben emindim senin hamile olduğuna...kalp atışı var mıydı canım..ne dedi doktor..

umarım ayın 27 öğrenirim kadis.bende çok merak ediyorum.

daha yok kalp atışını 10 gün sonra duyacğız inşallah daha çok küçükmüş var olduğunu bilmek bile yetiyo insana.bişey olur diye korkuyorum ama olmaz inşallah birde doktora cumartesi gittim allah tarafından aksilkler üst üste geldi amadoktorum erken gelsen belki göremezdikde dedi duramadım napıyım ama ilk fotosunu aldım bebişimin eşimin ağzı kulaklarında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…