Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın nimetcim günaydın semacım.biraz yorgunum onun dışında herşeyt yolunda bizim..çok şükür...

günayın papatyacım.ben çok üşüyorum.bizim büro bugün çok soğuk...klima çaık kalmış ayaz ayaz ııııııı

günaydın elif misafirin vardı sanırım yordunmu kendini.dikkat et kendine.günaydın papatya evet ya sıcaklar çok kötü sabah işe gelirken otobüste kız bayıldı kendin geçti zor ayıldı.korktum valla.aman dikkat.

evet semacım misafirim vardı ve hala var.15 gün bizdeler...ama ben dün kendimi misafir gibi hisettim.hiç iş yapmıyorum canım.sadece ortalarda dolanıyorum.saolsun büyük görümcem çok iyidir.halden anlar....
papatyacım bi kutu daha atlamışsın.iyice sona yaklaşlıyorssun artık ne mutlu sana canım yaaaaa

şanslısın elifcim.ne güzel gerçekten anlayış çok başka bişey.desene 15 gün yaşadın.

oo elif hanım pek şanslısınız vallaaa
biizmkiler daha çok bizden bekler vallaaa :)))

bu arada şu son sıcakalrdan dolayı kocişe çok kızgınım güzelim klimamızı kayınvalidemlere hibe ettği için yahu hangi akıllı insan kendi klimasını bi başkasına veririki

benim benimnle kalan küçük bi görümcem daha var. o bütün işi benden bekler hamile falan dinlemez.ama büyük görümcem süperdir...
senin ki vermiş işte nimetcim....bunalıma gir bağır çağır geri getirsin...

laelaelaelaelae zaten sıcaktan feleğim şaşmış elifcim :bbo:
akıllancak ama ne zaman
dün sinrimi tepeme çıkardı zaten
ben öle vırvır eden biri değilimdir
ağrım sızım olsada söylenmem sessiz sessiz kendi kendime çok dayanılmaycak gibyse ağlarım. ortalıklarda öle insanı huzursuz etmem. dün akşam kendi kendime hem bacağımı ovuyom çok ağrıyo diye kendi kendime mıymıylanıyorm tabii.benim uyuz kociş amn mırmır mır hay seni hamile bırakanıda falandaa. yahu dedim hastalık hastası p.mpirik biri olsam ne yapacaktın acaba dedim. cevap yok
ya nerdeyse 6 aydır mızmızlanmadım aşermedim. bişey istemedim. ya ben bu kadar değersizmiyim yaa. herkes eşinin üstüne düşer benimkisi ise eskisi gibi görevlerimş yerine getirmediğim için anlayışlı olduğunu düşünüyo aklınca. bu nedne kaynaklanıyor biliyormusun öle çocuk istemeid benim kocam. çocuk diye yalvarmadı bana. ben bugün pozitif değilim ne yazıkki ya sinrimi yatıştıramıyorum bi türlü

ya bu bebişler ne kadar sabırlı,yada bizmi çok sabırsızız.tatarkızı doktorun bişey demiyormu yani günün geçmedimi normalmi herşey.

2santim acılmöa var bekliyoz kendi gelsin diye herşey yolunda perşembeye gene gidicem doktora bakalım ne olcak tabi dogmasa

ay canım benim ya kıyamam be sana.kalkıp kaısına hizmet edeceği yerde adamın yaptığın bak.hata sende alıştırdın bunu böyle.her işini kendin yapmaya.hamile kalınca da herşeyin aynı olduğunu sanıyor...bi düşük tehliken falan olsaydı bak nasıl severdi seni....gıcık adam ya...
üzülme sen canım ya. sıkma canını bak bebeğine acı su gidiyor...lütfen üzülme..

tatarkızı seninki gemyecek herhalde benim arkadaşımda yeni doğum yaptı.tam 41 hafta bekledi bebek gelmedi bi türlü

bende bekledim bu hafta sonu olur diye lekelenmeler vardı şimdi oda giitti beklemekten başka bir şey yapamıyom bebegim iyi maşalah oynuyor içim rahat o yüzdn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…