Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kizlar Ben Yemeğe Gidiyorum Bu Sicaktada Nasil Yiyilecek Ne Yiyilecek Bilmiyorum Küçük Yaramazim Için Mecbur Yiyicem

kızlar mrb.bebişlerde iyi sizlerde iyisinizdir inşallah.
bu sıcaklar beni mahvetti ya.allah yardımcımız olsun valla.

öğrendim canım oğluşumuz olacakmış:) sen ne zaman gideceksin doktora?

selam kızlar nasılsınız umarum keyfiniz yerindedir dışarıdan yeni geldim çok zorunlu olmadıkça dışarı çıkmayın çokkkk sıcak

sevar senin karnın çıktımı bide kaç kilo aldın canım.

valla biraz çıktı gibi. kilo olarakta en son 26 mayısta yani 12 haftalıkken 64,8 kg idim. yani başaldığımdan bu yana 2,2 kg almıştım. şimdi 30 haziranda gitcem kesin 66- 67 arası olmuşumdur diye düşünüyorum

merhaba kızlar tekrar, yemekler yenip duşlar alındımı. ah bende evde olsam keşke soğuk soğuk sularla duş alsam
kavun karpuz olsa ahhhh ahhhhh
e napıyosunuz bakalım sıcaklarla başetmekten başka

sevar sen de aralık annesiydin değil mi canım aynı haftadayız seninle 15 haftalık olduk canım

bigsize seninde oğlun hayırlı olsun canım ne güzel öğrenmişsin erkenden cinsiyetini allah uzun ömürler versin canım

canım bende 55 ile başladım geçen tartıldım 57 olmuşum.ama acaip şiştiğimi hissediyorum.sen hiç bebişi hissettinmi sevar.ben dün bişeyler hisseder gibi oldum ama emin olamadım.çok hafifti.net değildi.

inşallah cnm öğrenirsin.sağlıklı olsunlarda bebişlerimiz
bende 2 hafta sonra gidecem 3 lü test için...

kızlar ben de arada hareketlenmeler hissediyorum ama emin değilim birkaç haftaya kadar netleşir hareketlenmeler

kızlar üçlü testi nekadara yaptırıyorsunuz fiyat bilen varmı.

inşallah cnm öğrenirsin.sağlıklı olsunlarda bebişlerimiz
bende 2 hafta sonra gidecem 3 lü test için...

doktor 16-18. haftalarda yapılması gerektiğini söylemişti üçlü testin, sen ikili test yaptırmış mıydın canım? ben yaptıramadım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…