Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
desenize sizinde erkek olursa sitemizin 3 tane kayrası olacak:)))

kızlar ya ben doktora 2,5 hafta once gitmiştim. kadın bana bi daha su gun bu gun gel falan demedi. ben de gitmedim. ne zaman gşdeyim bi dahaki sefere ne dersiniz?

canım hoşgeldinnnn umarım iyisindir doktora gitmen konusunda şöyle diyebilirim ki 16-18 hafta arası üçlü tarama testi yapılıyor gitsen iyi olur o zaman

kızlar ya ben doktora 2,5 hafta once gitmiştim. kadın bana bi daha su gun bu gun gel falan demedi. ben de gitmedim. ne zaman gşdeyim bi dahaki sefere ne dersiniz?

ben ayda bir gidiyorum kontrole.doktorun demesi gerekirdi.bu haftalarda ayda bir kontrol yeterli demişti.bide 16.haftada üçlü test yapılıyor.eğer yaptıracaksan ozaman gidebilirsin.o haftayı kaçırma.

kızlar bişey sormak istiyorum mide sorunlarınız bitti mi benim hala tam gaz devam ediyor bulantılar daaa

canım benim doktorum beni 4 haftada bir çağırıyor sende o zaman gt istersen

kızlar bişey sormak istiyorum mide sorunlarınız bitti mi benim hala tam gaz devam ediyor bulantılar daaa

benim çok şükür mide bulantım geçti.zaten ben hiç kusmadım...ama karnımdafeci şişkinlik ve gaz var...bi de çok halsizim ben

hebcim benim zaten pek yoktu mide sorunu arada yanmalar falan oluyodu.şimdi oda kalmadı çok şükür rahatım yani. seninde inşallah geçer

ooooh ne güzel canım yaaa benim başım kel miiii, inşallah en kısa zamanda benimkiler de biter

biter canım merak etme.bitiyo ama yeni bişeyler çıkıyo

evet valla mavilim doğru söylüyosun bitiyo sonra yeni şikayetler başlıyo:))

kızlar aralık anneleri hep burda ne güzel maşallah.

bana doktor önce aralığın 31 i dedi.bende kendimi nasıl inandırdıysam sonra dokotr 22 aralık dedi.çok bozuldum ya...hala kabul edemedim

ya aslinda mide bulantisi vs. sorunlar iyi. ben de hala ve hala tık yok. o yuzden hep tedirginim. iceride cocuk duruyor mu durmuyor mu anlamamı saglayacak hicbirsey yok ki !! göğüslerim biraz şişmişti ilk haftalar onlar da indiler şimdi.karın yok kilo yok iştah yok yanma sisme ne bilim bir iki sey yani . hicbişey yok. kabizlık vardı o da gittii. biraz içimi rahatlatan sigarayı bırakmış olmam. tiksinmedim ama canım istemedi. hala da oyle cok istemiyor. sizin en azından belirtiler devam ettikce bebeginizin saglıgıyla ilgili rahatlıgınız olur. allah korusun ama hep acaba hala duruyor mu yasıyor mu diye dusunuyorum.

ben ne güzel 2 aydır rahttım benim bulantılar yeniden başladı. ne mide varmış bende de yaaa

daha ne istiyon arkadaşım ne güzel işteeeeeeeeeeeeee
valla keşke benimde öyle olsaydı zehir oldu bana
hem bişey olsa elbet belli eder kendinii
bu kadar olamasıın zaten
o yüzden kafanı boş yere kurcalayıp üzme
ne güzel sen şanslısın demkkii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…