kızlar ya ben doktora 2,5 hafta once gitmiştim. kadın bana bi daha su gun bu gun gel falan demedi. ben de gitmedim. ne zaman gşdeyim bi dahaki sefere ne dersiniz?
kızlar ya ben doktora 2,5 hafta once gitmiştim. kadın bana bi daha su gun bu gun gel falan demedi. ben de gitmedim. ne zaman gşdeyim bi dahaki sefere ne dersiniz?
desenize sizinde erkek olursa sitemizin 3 tane kayrası olacak:)))
selam bayanlar gecerken bi selam vereyim dedim :)
kızlar bişey sormak istiyorum mide sorunlarınız bitti mi benim hala tam gaz devam ediyor bulantılar daaa
ya aslinda mide bulantisi vs. sorunlar iyi. ben de hala ve hala tık yok. o yuzden hep tedirginim. iceride cocuk duruyor mu durmuyor mu anlamamı saglayacak hicbirsey yok ki !! göğüslerim biraz şişmişti ilk haftalar onlar da indiler şimdi.karın yok kilo yok iştah yok yanma sisme ne bilim bir iki sey yani . hicbişey yok. kabizlık vardı o da gittii. biraz içimi rahatlatan sigarayı bırakmış olmam. tiksinmedim ama canım istemedi. hala da oyle cok istemiyor. sizin en azından belirtiler devam ettikce bebeginizin saglıgıyla ilgili rahatlıgınız olur. allah korusun ama hep acaba hala duruyor mu yasıyor mu diye dusunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?