Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım ist arkadaşlar sana yardımcı olurlar değil mi kızlarrr ist daki doktorlar hakkında pek bilgim yok keşke elimden bişey gelse, eee doğumu ürdünde mi yapacaksın pekiii???

nimetilker .!.:
erken herhalde ama duyduğumda oldu merak eidyorum açıkçası. normal doğum istiyorum ama ya olmaz derse

hayırlısı olsun bende bu sefer gidişimte sorucam hem fiyatını hemde normal doğummu sezaeryanmı bakalım ne diycek bende normal istiyorum ama korkuyorumda nimetçim ya sezeryan yapim diyorum eşim bırakmıyo hayırlısı olsun hakkımıza :1hug:

kızlar bebek hareketlerini ilk zamanlar nasıl hissettiniz yani neye benziyor .benim hissetmem için erkenmi.

aman dikkat et canım bebek aşağıdaysa çok dikkatli olman lazım bir arkadaşım uzun süre bir çorap kullanmıştı uzun süre onun da bebeği aşağıdaydı

hımmm ben eski avcılarlıyım cnaımcımmmm. :1hug:evlendikten sonra taşındım. medical parka gelebilirisn bak. seçil hanımm canım tavsiye edeirm:1hug:

SEMA_24 .!.:
kızlar bebek hareketlerini ilk zamanlar nasıl hissettiniz yani neye benziyor .benim hissetmem için erkenmi.

semacım aslında ben ilk hareketini 15 haftada hissettim biri karnımın ortasına vurdu kaçtı sanki ondan sonra 18 haftada net olarak hisetmeye başlafım hafif kıpırdanmalar böle şimdi bayağı sert vuruyo sıpa ama dönüyo galiba :dance:

ya ben mümkünse epidural yapıcam kadişcim. ilk doğum biraz uzun sürecek beni çok yıprtacak gibi geliyor bana. arkadaşı epidurla yaptı çok emnun kjaldı

4 aylık olmuşsun maşallah canım hisedebilirisn herhalde arada ben de arada ufak hareketler hissediyorum bağırsak hareketleri bile olsa ben bebişim diye düşünüyorumm kendimi mutlu ediyorummm

aman dikkat et canım bebek aşağıdaysa çok dikkatli olman lazım bir arkadaşım uzun süre bir çorap kullanmıştı uzun süre onun da bebeği aşağıdaydı

bebişler sürekli oynuyor yer değiştiiryor hem daha rahmin o kadar yükselmedi normaldir bence. bence gerilen kaslarından doılayı o sancıları çekiyorsundur. o yüzdne kafan atkma bence arkadaşım.

ben geldim kızlar, okula sevk almaya gittim yine, öldüüüm sıcaktan nefes nefese kaldım valla. bi de gelirken sağlık ocağının hemşireleri yakaladı beni kayıt altına alacaklarmış, bebeğin aşısı için falan, yarın geliyim sağlık ocağına dedim, bi de yarın çıkcam offff

canım ist arkadaşlar sana yardımcı olurlar değil mi kızlarrr ist daki doktorlar hakkında pek bilgim yok keşke elimden bişey gelse, eee doğumu ürdünde mi yapacaksın pekiii???

valla iyi bitavsiyeniz varsa giderim tabi. dogumu burda yapıcam allah izin verirse. ya bi de kızlar, ürdüne gitmeden, bi tekne seyahatine cıksam diyorum. bir haftalık. bi zararı olur mu acaba. bi de , biraz once kocamla kavga ettim biraz, karnımda acayip kasılma gibi bişeyler oluyo. bebek oynar mı bu zamanda. beni duydu da belirti vermiyor diye kızdıgımı oynamaya mı basladı acaba? yoksamidem mi kasılıyo sinirden.

semacım ben daha geç hissetim canım. ben 22 haftada net hisetmeye başladım. ben gaz sancısı zannediyordum. ama 20. hafta da hissedebiliyorlar normaller :))

valla semacım hareketler kişiden kişiye bide doğum sayısına göre değişiyomuş.ilk bebekte biras sabretmen lazım valla ben şurda 3 haftadır falan adamakıllı hissediyorum ama alışınca da bi tatlı oluyo sorma:dance: hoppidi hoppidi dahada büyüsün de hiç durmasın istiyorummsırnaşık şey

aman özümcüm hemen duş al nbenceee

üstede yazdım canım, medical park seçil hanım :))
sinirlendin de ne oldu şimdi bakalım klava: iyimi oldu yani :1hug:

İlk iş onu yaptım Nimetcim, bu sıcaklar hiiç normal değil gerçekten, dışarı çıkmadan anlaşılmıyo.

4 aylık olmuşsun maşallah canım hisedebilirisn herhalde arada ben de arada ufak hareketler hissediyorum bağırsak hareketleri bile olsa ben bebişim diye düşünüyorumm kendimi mutlu ediyorummm

canım aynıyız bende dün uzandım elim karnımda yok döndü yok kalp atışıydı.öyle akşam ettim.ama bir kere böyle elimin altından bişeyin kaydığını hisseder gibi oldum.acaba bebişmiydi.çok güzel bişeydi.bebiş olup olmadığını bilmeden bile gözlerim doldu canım.seninkide büyümüş maşallah değmesin.

nimetilker .!.:
ya ben mümkünse epidural yapıcam kadişcim. ilk doğum biraz uzun sürecek beni çok yıprtacak gibi geliyor bana. arkadaşı epidurla yaptı çok emnun kjaldı

ya epidurali bende düşündüm nimetçim benim ablamda son doğumunu öle yaptı bir şikayeti yok ama bazılarıda taviye etmiyo bel ağrısı çekiyormuşsun sonradan bu tür şikayeti olanlarda var çevremde ne yapıcam bilmiyorum hayırlısı hangisiyse ol olsun artık napim

tabiii şimdi söylemesi güzel son aylarda görücem ben sizi canım benim oğlum son ayda iki kez tam tur dönmüştü ne kadar canım yanmıştı tepişmelerinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…