avcılarda otruyorum.su an yani. belki bir ya da iki hafta daha. sonra ürdüne gidicem yine. ama ürdüne dönmeden iyi bir doktora muayene olayım diyorum. bi de yanımda kızımı mı oglumu mu götürüyorum onu ögreneyim.
nimetilker .!.:erken herhalde ama duyduğumda oldu merak eidyorum açıkçası. normal doğum istiyorum ama ya olmaz derse
çatı muayenesi mi nasıl yapılıyor acaba nimetçim biliyor musun?
ya kızlar bide ben oğluşumu aşağıda taşıyorum galiba benim de kasık ve bel sancım hiç bitmiyo özellikle sabahları emekliyorumama yarın ayrıntılı dopplere giricez umarım bizim yaramaz uslu uslu oturuyodur.. bide bu sıcaklarda allah hepimize yardım etsin valla erimek üzereyim.. -ay çokmu şikayet ettim ne?:)
avcılarda otruyorum.su an yani. belki bir ya da iki hafta daha. sonra ürdüne gidicem yine. ama ürdüne dönmeden iyi bir doktora muayene olayım diyorum. bi de yanımda kızımı mı oglumu mu götürüyorum onu ögreneyim.
SEMA_24 .!.:kızlar bebek hareketlerini ilk zamanlar nasıl hissettiniz yani neye benziyor .benim hissetmem için erkenmi.
hayırlısı olsun bende bu sefer gidişimte sorucam hem fiyatını hemde normal doğummu sezaeryanmı bakalım ne diycek bende normal istiyorum ama korkuyorumda nimetçim ya sezeryan yapim diyorum eşim bırakmıyo hayırlısı olsun hakkımıza :1hug:
kızlar bebek hareketlerini ilk zamanlar nasıl hissettiniz yani neye benziyor .benim hissetmem için erkenmi.
aman dikkat et canım bebek aşağıdaysa çok dikkatli olman lazım bir arkadaşım uzun süre bir çorap kullanmıştı uzun süre onun da bebeği aşağıdaydı
canım ist arkadaşlar sana yardımcı olurlar değil mi kızlarrr ist daki doktorlar hakkında pek bilgim yok keşke elimden bişey gelse, eee doğumu ürdünde mi yapacaksın pekiii???
kızlar bebek hareketlerini ilk zamanlar nasıl hissettiniz yani neye benziyor .benim hissetmem için erkenmi.
ben geldim kızlar, okula sevk almaya gittim yine, öldüüüm sıcaktan nefes nefese kaldım valla. bi de gelirken sağlık ocağının hemşireleri yakaladı beni kayıt altına alacaklarmış, bebeğin aşısı için falan, yarın geliyim sağlık ocağına dedim, bi de yarın çıkcam offff
valla iyi bitavsiyeniz varsa giderim tabi. dogumu burda yapıcam allah izin verirse. ya bi de kızlar, ürdüne gitmeden, bi tekne seyahatine cıksam diyorum. bir haftalık. bi zararı olur mu acaba. bi de , biraz once kocamla kavga ettim biraz, karnımda acayip kasılma gibi bişeyler oluyo. bebek oynar mı bu zamanda. beni duydu da belirti vermiyor diye kızdıgımı oynamaya mı basladı acaba? yoksamidem mi kasılıyo sinirden.
4 aylık olmuşsun maşallah canım hisedebilirisn herhalde arada ben de arada ufak hareketler hissediyorum bağırsak hareketleri bile olsa ben bebişim diye düşünüyorumm kendimi mutlu ediyorummm
nimetilker .!.:ya ben mümkünse epidural yapıcam kadişcim. ilk doğum biraz uzun sürecek beni çok yıprtacak gibi geliyor bana. arkadaşı epidurla yaptı çok emnun kjaldı
valla semacım hareketler kişiden kişiye bide doğum sayısına göre değişiyomuş.ilk bebekte biras sabretmen lazım valla ben şurda 3 haftadır falan adamakıllı hissediyorum ama alışınca da bi tatlı oluyo sorma:dance: hoppidi hoppidi dahada büyüsün de hiç durmasın istiyorummsırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?