nimetilker .!.:ben ne güzel 2 aydır rahttım benim bulantılar yeniden başladı. ne mide varmış bende de yaaa
ya aslinda mide bulantisi vs. sorunlar iyi. ben de hala ve hala tık yok. o yuzden hep tedirginim. iceride cocuk duruyor mu durmuyor mu anlamamı saglayacak hicbirsey yok ki !! göğüslerim biraz şişmişti ilk haftalar onlar da indiler şimdi.karın yok kilo yok iştah yok yanma sisme ne bilim bir iki sey yani . hicbişey yok. kabizlık vardı o da gittii. biraz içimi rahatlatan sigarayı bırakmış olmam. tiksinmedim ama canım istemedi. hala da oyle cok istemiyor. sizin en azından belirtiler devam ettikce bebeginizin saglıgıyla ilgili rahatlıgınız olur. allah korusun ama hep acaba hala duruyor mu yasıyor mu diye dusunuyorum.
ben ne güzel 2 aydır rahttım benim bulantılar yeniden başladı. ne mide varmış bende de yaaa
ben ne güzel 2 aydır rahttım benim bulantılar yeniden başladı. ne mide varmış bende de yaaa
waterhardeningsteel .!.:ya aslinda mide bulantisi vs. sorunlar iyi. ben de hala ve hala tık yok. o yuzden hep tedirginim. iceride cocuk duruyor mu durmuyor mu anlamamı saglayacak hicbirsey yok ki !! göğüslerim biraz şişmişti ilk haftalar onlar da indiler şimdi.karın yok kilo yok iştah yok yanma sisme ne bilim bir iki sey yani . hicbişey yok. kabizlık vardı o da gittii. biraz içimi rahatlatan sigarayı bırakmış olmam. tiksinmedim ama canım istemedi. hala da oyle cok istemiyor. sizin en azından belirtiler devam ettikce bebeginizin saglıgıyla ilgili rahatlıgınız olur. allah korusun ama hep acaba hala duruyor mu yasıyor mu diye dusunuyorum.
nimetçim niye oluyoki acab 25 haftalıksın aynıyız yani hafta olarak ama bende sadece yanma oluyo okadar doktoruna sorsana bi
nimetcim ellerine sağlık blogun ne güzel olmuşa.s. valla senle aramızda bikaç hafta var diye yazdıklarını teker teker okudum ve şimdiden bekliyorum o koca tepkileri ama bizimki babaya hiç oynamıyo oğlan diye heralde:dance:
vajinaya yakın bie yerdemi canım eğer öylesyse evet oluyo bazennn niyeyse bende anlamıyorum ama galiba bebiş ayaklarını yerleştiryo ondan sanırım
ya cok kafaya takmıyorum tabi ultrasonda dans ettiğini gördükçe sanslıyım diyorumbi sure sonra belirti olmayınca da acaba yasıyo mu acaba yasıyo mu diye aklım orda kalıyo. valla bana sizinki gibi doktorlar denk gelmedi. yani burda milletin tavsiye ettiği bi doktora gittim, ne numara verdi ne bisey, ben hic begenmedim bu doktoru. kaan kocatepe var ya onu aramıstım o ilk koyu renkli akıntı geldiğinde o da muayene ucreti 200 lira isteyince annem kıyameti kopardı göndermedi oraya. şimdi işte bi dahaki sefere baska doktor deniycem. belki cinsiyetini bile söylerler bu sefer di mi? heb3579 sen daha öğrenmedin mi cinsiyetini? kız istiyodun sen değil mi? biz seninle aynı tarihteydik önceden ama son gittigim doktor bi hafta geriye itti bizi! mavilii yi de ileri itmişler biz onunla eşitlendik şimdi !
nimetilker .!.:evet canım aynen. arada oraya tekme savurduğuda oluyodaaa :)) sormak lazım doktora bana daha çatı muayeneside yapmadı doktor zaten
ya cok kafaya takmıyorum tabi ultrasonda dans ettiğini gördükçe sanslıyım diyorumbi sure sonra belirti olmayınca da acaba yasıyo mu acaba yasıyo mu diye aklım orda kalıyo. valla bana sizinki gibi doktorlar denk gelmedi. yani burda milletin tavsiye ettiği bi doktora gittim, ne numara verdi ne bisey, ben hic begenmedim bu doktoru. kaan kocatepe var ya onu aramıstım o ilk koyu renkli akıntı geldiğinde o da muayene ucreti 200 lira isteyince annem kıyameti kopardı göndermedi oraya. şimdi işte bi dahaki sefere baska doktor deniycem. belki cinsiyetini bile söylerler bu sefer di mi? heb3579 sen daha öğrenmedin mi cinsiyetini? kız istiyodun sen değil mi? biz seninle aynı tarihteydik önceden ama son gittigim doktor bi hafta geriye itti bizi! mavilii yi de ileri itmişler biz onunla eşitlendik şimdi !
olur canım bendede oluyodu karşı komşuma sordum onunda bir oğlu o söledi banada bacaklarını aşağıya sokoyodur yada poposunu dönüyordur dedi ondan oluyordur. daha erke değilmi çatı muaeyenesi için banada yapmadı :1hug:
aaaa.gerçekten beninle aynı zamana gwlmiş senin bebek...burda bi dünya arkadaşlar var.sana doktor tavsiye ederler.bak nimetin fundanın yelizin dokotru sanırım aynı ve çok iyiymiş anlattıklarına göre...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?