Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nimetilker .!.:
ben ne güzel 2 aydır rahttım benim bulantılar yeniden başladı. ne mide varmış bende de yaaa

nimetçim niye oluyoki acab 25 haftalıksın aynıyız yani hafta olarak ama bende sadece yanma oluyo okadar doktoruna sorsana bi

canım olumsuz düşünme herkesin hamileliği bir olmaz ki, sorunsuz bir hamilelik yaşıyorsun ne güzel, emin olmadığın noktalar varsa doktoruna danış canım ya yazdıklarından etkilendim

ben ne güzel 2 aydır rahttım benim bulantılar yeniden başladı. ne mide varmış bende de yaaa

nimetcim ellerine sağlık blogun ne güzel olmuşa.s. valla senle aramızda bikaç hafta var diye yazdıklarını teker teker okudum ve şimdiden bekliyorum o koca tepkileri ama bizimki babaya hiç oynamıyo oğlan diye heralde:dance:

canım bir dur hele kötü şeyler düşünme bakıyım kalp atışlı varmı karnını açığ bir izle bak farkedersin bende zaman zaman öle oluyorum ama bakıyorum karnıma kalp atışını alınca rahatlıyorum biraz nefesini tut ve karnını izle bak hele yada doktoruna danış

nimetçim niye oluyoki acab 25 haftalıksın aynıyız yani hafta olarak ama bende sadece yanma oluyo okadar doktoruna sorsana bi

kadişcim ben biraz annemden almşım galiba herşeyimi. annem son ayıda bulantıyla istifrayla geçirmiş. kimi bünyeler yapıyor sanırım.zaten ayın 4ünde randevum var canım sorucam gene.

kadişcim yaaa benim aşağı bölgede arada ağrılar oluyor böle kramp gibi değilde sızı gibi. sende de var mı?

vajinaya yakın bie yerdemi canım eğer öylesyse evet oluyo bazennn niyeyse bende anlamıyorum ama galiba bebiş ayaklarını yerleştiryo ondan sanırım

:))) saol canımcım. sende istersen bebişine yapabilirsin bitane. benim yemekle başladı sonra hamilelik dolayısyla bebişe döndü blog. yorumunuda gördüm teşekkür ederim canım saol

vajinaya yakın bie yerdemi canım eğer öylesyse evet oluyo bazennn niyeyse bende anlamıyorum ama galiba bebiş ayaklarını yerleştiryo ondan sanırım

evet canım aynen. arada oraya tekme savurduğuda oluyodaaa :)) sormak lazım doktora bana daha çatı muayeneside yapmadı doktor zaten

ya cok kafaya takmıyorum tabi ultrasonda dans ettiğini gördükçe sanslıyım diyorumbi sure sonra belirti olmayınca da acaba yasıyo mu acaba yasıyo mu diye aklım orda kalıyo. valla bana sizinki gibi doktorlar denk gelmedi. yani burda milletin tavsiye ettiği bi doktora gittim, ne numara verdi ne bisey, ben hic begenmedim bu doktoru. kaan kocatepe var ya onu aramıstım o ilk koyu renkli akıntı geldiğinde o da muayene ucreti 200 lira isteyince annem kıyameti kopardı göndermedi oraya. şimdi işte bi dahaki sefere baska doktor deniycem. belki cinsiyetini bile söylerler bu sefer di mi? heb3579 sen daha öğrenmedin mi cinsiyetini? kız istiyodun sen değil mi? biz seninle aynı tarihteydik önceden ama son gittigim doktor bi hafta geriye itti bizi! mavilii yi de ileri itmişler biz onunla eşitlendik şimdi !

nerde oturuyorsun canım. bakırköy tarfalarındaysan benim doktorumu tavsiye ederim. medical parka geçiyor temmuz itibariyle

nimetilker .!.:
evet canım aynen. arada oraya tekme savurduğuda oluyodaaa :)) sormak lazım doktora bana daha çatı muayeneside yapmadı doktor zaten

olur canım bendede oluyodu karşı komşuma sordum onunda bir oğlu o söledi banada bacaklarını aşağıya sokoyodur yada poposunu dönüyordur dedi ondan oluyordur. daha erke değilmi çatı muaeyenesi için banada yapmadı :1hug:

canım ben önümüzdeki hafta gideceğim doktora, nerede yaşıyorsun canım sen belki arkadaşlar iyi bir doktor önerebilirler sana

12 haftalıkken doktor erkek gibi görünüyor ama kesin değil demişt bilmiyorum ben de merakla bekliyorum canım

erken herhalde ama duyduğumda oldu merak eidyorum açıkçası. normal doğum istiyorum ama ya olmaz derse

aaaa.gerçekten beninle aynı zamana gwlmiş senin bebek...burda bi dünya arkadaşlar var.sana doktor tavsiye ederler.bak nimetin fundanın yelizin dokotru sanırım aynı ve çok iyiymiş anlattıklarına göre...

aaaa.gerçekten beninle aynı zamana gwlmiş senin bebek...burda bi dünya arkadaşlar var.sana doktor tavsiye ederler.bak nimetin fundanın yelizin dokotru sanırım aynı ve çok iyiymiş anlattıklarına göre...

MAVİLİİİİİİİİİİ kaptın eşimiiiii laelaelaelaelae

avcılarda otruyorum.su an yani. belki bir ya da iki hafta daha. sonra ürdüne gidicem yine. ama ürdüne dönmeden iyi bir doktora muayene olayım diyorum. bi de yanımda kızımı mı oglumu mu götürüyorum onu ögreneyim.

ya kızlar bide ben oğluşumu aşağıda taşıyorum galiba benim de kasık ve bel sancım hiç bitmiyo özellikle sabahları emekliyorum ama yarın ayrıntılı dopplere giricez umarım bizim yaramaz uslu uslu oturuyodur.. bide bu sıcaklarda allah hepimize yardım etsin valla erimek üzereyim.. -ay çokmu şikayet ettim ne?:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…