Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar benim doktorum epidural için bu yüzyılda böyle bir yöntemi kullanmak lazım diyo. Ben de aksilik olmazsa epiduralli normal doğum yapcam.

aminnnnnnnnnnn canım cümlemizinkini korusun allahım,

özümmmm hoşgeldinn!! kız senin yaramaz napıyo rahatı iyimiymiş bari?? sanki kendim gibi senin doğumunu bekliyorum arkadaşım,gerçi bebişinin yüzünü görünce bizi hatılıcanı sanmam ama allah bi solukta rahat doğumlar nasip etsin de sende aydınlat bizi canımcım.. Ha bide kaynanalık yapmiim ama gezinme fazla kız ben bile evde erimek üzereyim yazıkk sana kıyamamm.. buz gibi bişeyler iç hemen de bebiş serinlesin:)

tabiii şimdi söylemesi güzel son aylarda görücem ben sizi canım benim oğlum son ayda iki kez tam tur dönmüştü ne kadar canım yanmıştı tepişmelerinden

öle deme bee..aman allah o zamanları görmeyi nasip etsin de razıyım ben.. babamız da bende şimdiden ölüyoruz sabırsızlıktan bi an evvel gelsin diyee,sağ salim gelsin de oğluşum ben razıyım haylazlıklarına:1rolleyes:

Ay ben şimdiden doğurdum başlığını açma hayalleri kuruyom sevdacım yerimseniben hatırlamam mı sizi kız! Valla gezinmiyom, hastane için sevk aldım valla, yoksa adım atmıycam ama bi de sağlık ocağına çağırdılar yarın. Aman işi olmayan otursun evinde.

tabikiii canım allah sağ salim doğmayı nasip etsin inşallah, uzun ömürler versin

tabikiii canım allah sağ salim doğmayı nasip etsin inşallah, uzun ömürler versin

amin arkadaşım saol,cümlemizinkine inşallah. sen nasıl yaptın ilk doğumunu? bu arada seneye benlede meslektaşsınız haa bende seneye alm. öğretmeniyim inşallah,hem çocuk hem kariyer:teytey:

Ya Negüzel Dokuz Ayi Bitirdin özüm Az Kaldi Doğuma Hadi Ilk Fotosunu Istiyoz Annesi

amin arkadaşım saol,cümlemizinkine inşallah. sen nasıl yaptın ilk doğumunu? bu arada seneye benlede meslektaşsınız haa bende seneye alm. öğretmeniyim inşallah,hem çocuk hem kariyer:teytey:

ilk doğumum normaldi bunu da öğle düşünüyorum bir terslik olmazsa, ooo meslektaşım sayılırsın şimdiden tebrik ederim, maşallah sen de pek hızlıymışsın canım çocuk kariyer severim böyle azimleri insanları gerçekten tebrikler

Valla, şöyle güzel bi pozunu koyarım ama kızlar akın ederse siteye sonra...:)

Sevdacım, müstakbel meslaktaşım, gel tabii aramıza, öğretmenlik zor ama güzel...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…