canım aynıyız bende dün uzandım elim karnımda yok döndü yok kalp atışıydı.öyle akşam ettim.ama bir kere böyle elimin altından bişeyin kaydığını hisseder gibi oldum.acaba bebişmiydi.çok güzel bişeydi.bebiş olup olmadığını bilmeden bile gözlerim doldu canım.seninkide büyümüş maşallahdeğmesin.
Kizlar Buharlaşiyorum Sanirim :))))
Dur taze anne, daha bekle bakalım senin bebişin yaz boyu nasıl buharlaştıracak seni!
Kızlar benim doktorum epidural için bu yüzyılda böyle bir yöntemi kullanmak lazım diyo. Ben de aksilik olmazsa epiduralli normal doğum yapcam.
tabiii şimdi söylemesi güzel son aylarda görücem ben sizi canım benim oğlum son ayda iki kez tam tur dönmüştü ne kadar canım yanmıştı tepişmelerinden
özümmmm hoşgeldinn!! kız senin yaramaz napıyo rahatı iyimiymiş bari?? sanki kendim gibi senin doğumunu bekliyorum arkadaşım,gerçi bebişinin yüzünü görünce bizi hatılıcanı sanmam ama allah bi solukta rahat doğumlar nasip etsin de sende aydınlat bizi canımcım.. Ha bide kaynanalık yapmiim ama gezinme fazla kız ben bile evde erimek üzereyim yazıkk sana kıyamamm.. buz gibi bişeyler iç hemen de bebiş serinlesin:)
özüm canım meslektaşız galiba senin branş nedir canım
öle deme bee..aman allah o zamanları görmeyi nasip etsin de razıyım ben.. babamız da bende şimdiden ölüyoruz sabırsızlıktan bi an evvel gelsin diyee,sağ salim gelsin de oğluşum ben razıyım haylazlıklarına:1rolleyes:
İngilizce öğretmeniyim ilköğretimde, senin branş ne canım?
ben sınıf öğretmeniyim doğumuna az kaldı galiba allah yardımcın olsun allah kucağına almayı nasip etsin canım
tabikiii canım allah sağ salim doğmayı nasip etsin inşallah, uzun ömürler versin
özüm canım ismi belli mi peki oğlişin
amin arkadaşım saol,cümlemizinkine inşallah. sen nasıl yaptın ilk doğumunu? bu arada seneye benlede meslektaşsınız haa bende seneye alm. öğretmeniyim inşallah,hem çocuk hem kariyer:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?