*mavili* .!.:memurlara tatil çıktı ya.istanbul ve bursa da.ben iyiyim çok şükür.sıcaktan yana hiç derdim yok.büro serin bizim.bugün bizim evlilik yıldönümümüz...şimdi oturdum.çiçeğimi bekliyorum...sen nasılsın kadiscim...
nimetilker .!.:kadiş snein fıstık napıyo canımmmm. yelizcim sen nasılsın?dün yolar nasıldı beylikdüzü çekmece arası felakettii
*mavili* .!.:ben daha yeni evliyim canım.ilk senemiz
memurlara tatil çıktı ya.istanbul ve bursa da.ben iyiyim çok şükür.sıcaktan yana hiç derdim yok.büro serin bizim.bugün bizim evlilik yıldönümümüz...şimdi oturdum.çiçeğimi bekliyorum...sen nasılsın kadiscim...
yelizcim izizn alabiliyorsan hiç durma git bence
benimde ilk senem elifcim benim evlilik yıld önümümde 13 ağustosda aramızda 1,5 ay falan var yani:))))))))))))))
sevar .!.:kadiscim senle 1 gün arayla evlenmişiz.:1shok: benimde yıldönümüm 12 ağustos. ilk senemiz dolacak bizimde
benimde ilk senem elifcim benim evlilik yıld önümümde 13 ağustosda aramızda 1,5 ay falan var yani:))))))))))))))
iyi ne yapsın cimcime gece saat 4 de uyandım yaaa sıcaktan yatamadım nimetçim
benim kızda tekmeledi durdu yatarken ballı süt içtim kız atağa kalktı gece bir tekemler savuruyor karnıma bir acıkmıştım kaltım kendine ekmek arası yaptım bide vişne suyu aldım koydum tepsiye yatağıma gittim yedim eşimde kameraya çekiyo beni sabahın o vaktinde herkes uyurken bizde çekim yapıyoruz:)))))))) çokkk komiktiiii halimiz yaaaaaaa:dance:
kadis ,nimet iyi sayılırım canım. geceleri uyumak bu sıcaklarda işkence. allahtan dün dışarıya çıkmadım. bir de evim ve işyerim çok yakın olunca öyle yollarda falan perişanda olmuyorum. allah uzun yol gelip gidenin yardımcısı olsun.
Efe iyi herhalde. babasına çekti bu çocuk kesin onun gibi tembel tekme falan attığı yok çok nadirde kıpırdanmalarını öyle minik kanat çırpmaları şeklinde hissediyorum o kadar. Hlbuki erkek bebekler daha hareketli olmazmı ya. Ağlayacağım valla. hiç tatlı sevmezken sırf o hareket etsin diye çikolota yiyiyorum, ballı süt içiyorum ama tık yok üstelik bu seferde tatlıdan midem bulanıyor. 7 temmuzda detaylıya gireceğim inşallah herşey yolundadır. ne bileyim hareket etmeyince insanın aklına kötü kötü şeyler geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?