Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

iyiyim canım sağol bu arada nice yıllara mutluluğun daim olsun elifcim eşinle ve bebişinle kaç sene bakem evleneli :1hug:a.s.

kadiş snein fıstık napıyo canımmmm. yelizcim sen nasılsın?dün yolar nasıldı beylikdüzü çekmece arası felakettii

Yelizcim sen nasılsın efe oğlumuz nasıl bakalım tekmeliyomu annesi

nimetilker .!.:
kadiş snein fıstık napıyo canımmmm. yelizcim sen nasılsın?dün yolar nasıldı beylikdüzü çekmece arası felakettii

iyi ne yapsın cimcime gece saat 4 de uyandım yaaa sıcaktan yatamadım nimetçim
benim kızda tekmeledi durdu yatarken ballı süt içtim kız atağa kalktı gece bir tekemler savuruyor karnıma bir acıkmıştım kaltım kendine ekmek arası yaptım bide vişne suyu aldım koydum tepsiye yatağıma gittim yedim eşimde kameraya çekiyo beni sabahın o vaktinde herkes uyurken bizde çekim yapıyoruz:)))))))) çokkk komiktiiii halimiz yaaaaaaa:dance:

*mavili* .!.:
ben daha yeni evliyim canım.ilk senemiz

benimde ilk senem elifcim benim evlilik yıld önümümde 13 ağustosda aramızda 1,5 ay falan var yani:))))))))))))))

kadis ,nimet iyi sayılırım canım. geceleri uyumak bu sıcaklarda işkence. allahtan dün dışarıya çıkmadım. bir de evim ve işyerim çok yakın olunca öyle yollarda falan perişanda olmuyorum. allah uzun yol gelip gidenin yardımcısı olsun.
Efe iyi herhalde. babasına çekti bu çocuk kesin onun gibi tembel tekme falan attığı yok çok nadirde kıpırdanmalarını öyle minik kanat çırpmaları şeklinde hissediyorum o kadar. Hlbuki erkek bebekler daha hareketli olmazmı ya. Ağlayacağım valla. hiç tatlı sevmezken sırf o hareket etsin diye çikolota yiyiyorum, ballı süt içiyorum ama tık yok üstelik bu seferde tatlıdan midem bulanıyor. 7 temmuzda detaylıya gireceğim inşallah herşey yolundadır. ne bileyim hareket etmeyince insanın aklına kötü kötü şeyler geliyor.

Yelizcim Korkma Her Bebek Anne Karninda Farklidir. Bak Gör Nasil Oynuyacak Hissetceksin Birde 21 Haftada Beyin Dokusu Gelişiyormuş Bebişin O Yüzden Hareketlerde Azalma Olurmuş Korkma Sen Annesi

elifcim bi yastıkta ömür boyu birlikte olmanız dileğiyle canım yaa tabi bebişlerinizle :)
çiçek demişside dün rüyamda eşim bana şu yapma naylon çiçekler vr ya ondna gönderiyodu hamile olduğumun müjdesi sebebiyle.bi sinirlenmişim bi kızmışım bana çiçeği getiren oğlana git bu çiçeği kafasına at bana gönderenin diyorum yanımdaki bayanlarada kırmızı kırmızı güller geliyo anlatamam durumu:sm_cool:

günaydınlar tatlı hamişler ve hamiş olmaya aday anneler

benimde ilk senem elifcim benim evlilik yıld önümümde 13 ağustosda aramızda 1,5 ay falan var yani:))))))))))))))

kadiscim senle 1 gün arayla evlenmişiz.:1shok: benimde yıldönümüm 12 ağustos. ilk senemiz dolacak bizimde

sevar .!.:
kadiscim senle 1 gün arayla evlenmişiz.:1shok: benimde yıldönümüm 12 ağustos. ilk senemiz dolacak bizimde

ne güzel işte sevarcım allah hepimize bir ömür buyo mutluluk nasip eder inş. eşlerimizle ve bebişlerimizle

Günaydın kızlar! Hepinize evliliğinizde mutluluklar! Bi yastıkta bi ömür mutlu olun inşallah!

Kızlar şu kamuda çalışan hamilelere tatil meselesi benim nasıl işime yaradı! Bugün doğum iznim bitiyodu, bizim de okullar kapandı ama 1 temmuza kadar öğretmenler çalışmak zorunda. Bugünden itibaren raporlu olmam gerekiyodu yani. Ben de koştur koştur rapor alacaktım bugün. Ohh yırttım valla.

özümcüm ne güzel işte yırttın raporanda ayyy canım yaa hiç sancın yokmuuuu azzz kaldıııııı belkide saatler annen geldimi mert yoksa anne annesinimi bekliyo küçük yaramaz

Kadişcim annemlere iki gün sonra gelin dedim, sıcaklar tehlikeli diyolar ya, korktum biraz, tansiyonu var zaten annemin. Hatta en iyisi haftasonu gelin dedim. Valla oğluş bekliycek daha bu gidişle. Sancı hiiç uğramıyo. Oğluşum da hareketli maşallah, bu cuma doktor amcası ne diycek bakalım?

:)) alemsiniz hakkaten süpersiniz. allah bi ömür böyle gülmenizi nasip etsin.
benim hiç gece kalkıp yemleirm yoktu dün gece ilk defa susuamıştım aklktım kiraz yedim buzdolabının kapğı açık ben önünd epüfür püfür pek hoşuma gitti :))

yelizicim benimcadıda daha yeni yeni kendini göstermeye başladı bizim hissetmemizle alakalı herhalde o canım. ben burdan yola çaıkarak polyannacılık oynayarak şu kanıya vardımm . bizim ağrı eşiğimiz düşük yanii bizim doğumumuz daha kolay olcak. az hissedicez ağrıyı sancıyı :)))) tabi bu keisn bişey değilde ben kendimi kandırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…