Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İyiyim canım, çook sıcak, onun dışında bi sorun yok. Sen nasılsın? Bulantı falan var mı?

evet arada bulanıyorum sıcaktanmı bilmem birde alerjim var gece hiç uyumadım hapşırıyorum bebeişime bişey olmaz değilmi

evet arada bulanıyorum sıcaktanmı bilmem birde alerjim var gece hiç uyumadım hapşırıyorum bebeişime bişey olmaz değilmi

Dikkat et kendine canım, hapşırığını tutma, bişey olmaz. Ben de gece 3-4 kere uyanıyorum. Aslında şimdi daha çok uykun gelmesi gerekir erken gebelikte ama sıcaklar sağolsun uyku haram oldu bize...

Dikkat et kendine canım, hapşırığını tutma, bişey olmaz. Ben de gece 3-4 kere uyanıyorum. Aslında şimdi daha çok uykun gelmesi gerekir erken gebelikte ama sıcaklar sağolsun uyku haram oldu bize...

afedsersin ama burnumdna uyuyamıyorum bide sıcak camı açsam üşütüyorum napacaz bilmiyom
bigsıze sen nasılsın casnım

kızlar nasılsınız bişey sorucam ben 7 aylık hamileyim de karnımda sertleşmeler oluyor dr magnezyum verdi,sizde oluyormu bu sertleşmeler ??

şişkinlik mi söylediğin..yoksa karnın gerilmesimi...benim kızım hareket ettiğinde oluyor sertlik...başka bildiğim yok canım

şişkinlik mi söylediğin..yoksa karnın gerilmesimi...benim kızım hareket ettiğinde oluyor sertlik...başka bildiğim yok canım

canım gerilme gibi hareketli iken olmuyor karnım kaskatı oluyor.elfidam nekadarlık hamilesin?

günaydın kızlar...chat e dalıyoruz buraya hiç yazmıyoruzzz

günaydın arkadaşlar ben geldim nasılsınız bakalımmmmm?

yok cnm geldim istçdayım eşimi özledim geldi aldı beni şimdi beşiktaştayım...çok sıcak yahu.sen nasılsın bebişin büyüyor maşallah cnm...

yok cnm geldim istçdayım eşimi özledim geldi aldı beni şimdi beşiktaştayım...çok sıcak yahu.sen nasılsın bebişin büyüyor maşallah cnm...

öyle teyzesi yaa büyüyoruz maşallah..:teytey:
eşin içinde zor olur canım senin burda özlediğin bi kişi ama onun özlediği 2 kişi..
evet canım aşırı sıcaklar var dışarı felan çıkma sakın ha bu sıcakta pişirirsin bebişi.
tatilin nasıl geçti.

iyiydi cnm ya pazar düğün var oda vesile oldu gelmeme...ama artık çok zor geçiyo günler uyku yok...dönemiyorum yatakta...doğsa da artık kurtulsam diyorummmm

neyse az kaldı canım birasdaha sık dişini.
hayırlısıyla kavuşcaksın bebişine ya biz ne yapalım daha yolun başındayız.
daha çoook var bize.

canım zaman çok çabuk akıp gidiyo ama son 2 ay geçmek bilmiyorrrrrrr

Eşim Bursali Cnmmmmm.ben Istanbulda Doğdum Cnm...anne Balikesir Baba Kütahya Simav

anladım canım amamben burayı dememıştım yazısalım dıye hanı ılk sayfada ana sayfada paylasım yerı var ya oarsı işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…