Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
özümcüm şanslısın canım valla. alalhın sevdiği kuluymuşsun :)))
herkese yeniden merhaba bu arada . ben müdürlerden fırçayı yedim geldim. niye sen geldin diye kızdılar bana. öğleden sonra arabayla bırakıcaklar beni eve. yarında yokum. direkt nimet gelme dediler. pek hoşuma gitti :)))))
ayrıcana kuzuma bişeyler aldım e-bebektenn
banyo küveti , filesi, burun aspiratörü, atta çantası, balık termometre, güvenli yatış yastığı :))) nihayet bişeyler aldım :)))

Ay ne güzel Nimetcim anlayışlılarmış bak, git eve, bi duş, yat dinlen!

bana kimse izin vermiyo.üstelik başımda yığınla iş var.bugün bizim evlilik yıldönümümüz.ama ben hiç mutlu değilim.................

bana kimse izin vermiyo.üstelik başımda yığınla iş var.bugün bizim evlilik yıldönümümüz.ama ben hiç mutlu değilim.................

elificm alalh sana anlayışlı sevgi dolu bir eş vermiş. daha ne olsun :)))
merak etme allahtan kliman var ya olmasa. hem eşinde çiçek gönderiri sana şimdi. bide not yazar. bide güzle bir hediye. sne ne aldın kocana bakıyım

bizim ki koyu fenerbahçeli.ne zamandır feneriumdan forma istiyordu.almasına izin vermiyordum gittim kendi ellerimle aldım..eminim çok hoşuna gidecek...

benim hediyelerim geldi bile.bana çanta aldı.mp4 çalar aldı.çiçek de gelir şimdi mis gibi kokar...
ama nimet içim sıkılıyo benim yaaaaaaaaa

selam kizlar...

mavili birlikte cok mutlu seneler gecirmenizi dilerim ...

Nimet sen de benim yerime sooole soguga yakin bir dus alip, soguk bir karpuzla ye, sonra uzan ayaklarini da havaya dik...oooooooo :))))

SAĞOL CANIM HEPİMİZİN MUTLULUĞU DAİM OLSUN SENDE İYİSİNİ YAPÖIŞSIN KİRAZ YEMİŞSİN YARASIN NİL BEBİŞE

NİMETÇİM VALLAHİ NE GÜZEL KIZZ İZİNDE VERMİŞLERRRRR OHHHHHH GİT DİNLEN VALLAHİ AL DUŞUNU YATT KEŞKE BİZDEDE VEREN OLSADA GİTSEM YAWWWWWsenağlamasenağlama

Selam Kizlar Nasilsin Bugün.bende Malesef çalişmak Zorunda Olanlardanim.bize Izin Yok Nimet Kiskandim Patronlarini.
Elifcim Umarim Bir ömür Boyu Eşinle Bebişle Mutlu Olursunuz.

_papatyam1_ .!.:
canım bizim 3 gün düğün oldu ağustos 2006da yani 1.yılımızı kutlicaz ağustosta

PAPATYACIM OZAMAN AYNIYIZ BİZİMDE 2006 13 AĞUSTOS 1 SENE OLCAK NE GÜZELLL AMA SEN ERKEN HAMİŞ KALMIŞIN BEN 5 AYSON RA FALAN KALDIMM CANIMMM HAYIRLISI OLSUN BAKALIMMMMMM:1hug:

İyiyim canım, çook sıcak, onun dışında bi sorun yok. Sen nasılsın? Bulantı falan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…