E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi şirin1979
-
- #2.521
suracım meraba canım nasılsın
inş. havalar normale dönerde rahatlarız biraz birde çalışıyorum ben
dün mafoldum vallahi.
Herkese Selam Arkadaşlar
Uzun süredir bağlanamamıştım. Biraz üzüntülü günler geçirdim bu hafta. 3 gün ara ile Halamı ve Eniştemi kanserden kaybettik. Ankara da olmaları ve benim cenazaye katılamam çok üzdü beni. Araya sıcaklar girince kendi derdime düştüm şimdi. Çok sıcak çok. Bu yaz nasıl geçecek bilmiyorum. Bu üzüntülerin üstüne bugün güzel bir şey de yaşadım.
Kızımın odası geldi bugün. Mobilyaları yerleştirdik. Çok güzel oldu. Allah sağlık sıhhat ve mutluluk verir inşallah o odada kızıma.
İşte böyle hayat ne garip. Yazıcak bir şey bile bulamıyorum. Kafam çok dolu.
Herkese Selam Arkadaşlar
Uzun süredir bağlanamamıştım. Biraz üzüntülü günler geçirdim bu hafta. 3 gün ara ile Halamı ve Eniştemi kanserden kaybettik. Ankara da olmaları ve benim cenazaye katılamam çok üzdü beni. Araya sıcaklar girince kendi derdime düştüm şimdi. Çok sıcak çok. Bu yaz nasıl geçecek bilmiyorum. Bu üzüntülerin üstüne bugün güzel bir şey de yaşadım.
Kızımın odası geldi bugün. Mobilyaları yerleştirdik. Çok güzel oldu. Allah sağlık sıhhat ve mutluluk verir inşallah o odada kızıma.
Herkese Selam Arkadaşlar
başın sağolsun cnm sende benim gibi yaşadın bu üzüntüleri...takdiri ilahi...az kaldı kavuşcaz bebişleree...
başınız sağolsun canım taktiri ilahi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?