Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yelizcim benim bildiğim kızlar daha geç daha oynarmış. doktorumun da dediği ilk defa enne olacaklar 22 hafta gibi hissetmeye başlar dedi. ama nerdeyse 22 olduk hala tık yok. babası oğlumda ben gibi tembel olacak galiba diyor ama ben endişelenmeye başladım

öğle yemeği yiyen arkadaşlar afiyet olsun. ben yedim geldim. bid eüstüne kahve.ama uykum geldi yaa.
sizler napıyonuz?

bende şimdi kahvemi içtim ama öğle yemeği daha yok 2 3 gibi yiyiyorum ancak bide azıcık temizlik yaptım

ya ufak ufak canım sıkılıyor evde ne yapayım artık annem gelsin muhabbet ederiz sıkıldım zaten dün eşimin yanına gittim bütün gün onunla işteydik zevkliydi ama hergün beni sepet gibi taşıyamazki hem yoruluyorum bende evde uğraşıyorum işte

haklısın sende
bende bunalırım keisn evde. haftasonalrı bile sıkıldımmmmm diye mızıkçılık yapıyorum.bebek olsa neyse onla zaten vaktin geçtiğini anlamayız. hatta dinlenecek yer ararız . bebişin odası hazırmı? neler aldınız? hangi markaları aldınız? ben de daha bişey yok.

aldık canım vallaha hediye de çok geldi kozmetik olarak bübchen aldık çok iyi dediler banyo ve bakım malzemeleriniin bir kısmı chicco kıyafetler hep hediye ben çok az aldım havlu ve bornoz chicco ve taç gibi gibi aklıma bunlar geldi sen sor ben anlatayım

bende yedim yemeğimi.ama bişey içmedim daha.çalışıyorum hala işim çok hadi gelinde bana yardım edin kızlar.
ya bende diyorum bebek değil diye.ama herkes bu kadar zaman hiç değişmedi diyorlar.böyle gaz olmaz diyorlar.haftaya doktora gideceğim bakalım ne diyecek..

yatağı nasıl aldın oda atkımı mı yoksa park yatak mı?
ana kucağı, kanguru falan onlarda mı chicco
ddğin gibi kıyafetler hep hediye geliyor zaten.
valla bi yerden başlamam lazım ama bir türlü başlayamadım ben yaaa

yardım edelim mavilicim.git tabii doktora bakalım ne dicek sana.valla banada burda işyerimde ne zaman gitcen sne git artık diyolar. yürüyüşüm komikmiş. halbuki aynı hızda yürüyorum ama tombik duurnca komik oluyor herhalde.

ana kucağı kanguru seti falan hep hediye geldi yatağı büyüyenlerden aldım yani onu da babam aldı biz beğendik senin erken tatlım birazcık bekle biliyorum için dayanmıyor ama bekle azıcık ben bu konuda birazcık eski kafalıyım

BENİM O KADAR KARNIM OLMADIĞI HALDE BANA BİLE DİYORLAR YÜRÜYÜŞÜM DEĞİŞMİŞ.BEN FARK ETMİYORUM AMA BELLİ OLUYORMUŞ CANIM YA...
BU ARADA BEN KESİN KARAR VERDİM PARK YATAK ALACAĞIM KULLANANLAR ÇOK MEMENUN CHICCO NUN Kİ ÇOK GÜZEL BİZ EŞİMLE BAYAĞI ARAŞTIRDIK.SENDE ONDAN CANIM BENCE

haklısın ya dayanamıyor insan annem izmirden gelince bakacak eksik ne var ona göre son bi alişveriş yapıcaz

ay ne güzel yapın yapın hatta anlat bizede.
mavilicim valla bende park yatağpı çok duydum . bakalım babiş ne dicek

Merhaba Ben Geldim Nabersiniz Kizlar Muhabbet Sarmiş Yine Bebişlerin Cicilerinimi Konuşuyosunuz Bende Ufaktan Birşeyler Aliyorum Gerçi Ne Pembe Nede Mavi Alabiliyorum Ama Malum Bizim Sipa Belli Olmadiği Için Başka Renkler Almak Zorundayim Ama çok Cici şeyler Aldim Kuzuma Annesinin Minik Meleği Oooo

valla kadişcim banada kız gibi geliyor.beyazlar al hem daha iyi.
nefincim misafir gelcek he ooh şöle bi ça yaprsınız muhabbet güzle güzel ohhh
valla site yavaş bencede kızlar bende bayağ kasıyom yani

ekincim park yatak çok kullanışlı diyorlar, tşıunabilir diyorlar, bide daha sonra oyun için kullanılabilir diyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…