Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yelizcim valla durumun zor canım, gene iyi dayanıyorsun.
fundacım ya bende de kıyafet sorunu var yarın kına gecesi, hftaya da düğün var kafama göre bişey bulamıyorum yaaa.
saol kadişcim ,daha doğrusu herkes saolun dün destek oldunuz bana. asudcum geçmiş olsun cnaım yaaa. ağrıdan kıvrana kıvrana yürüyorsun. kramp girdiğinde ger bacağını canım hemen . inan çok iyi geliyor ben geriyorum öyle uzun süre kasılı kalmıyor daha az hasar veriyor canım.

ya bide kızlar ben kkya giremiyom bu sayfaya girene kadar kaç dakka geçti yaaa. çok yavaş sizde de benim gibi mi

evet benimde bazen yavaşlıyor anlamıyorum bu arada bugün daha iyisin dimi canım

belmacım saol yaaa bugün iyiyim valla. allahıma şükür sen nasılsın napıyorsun ?

mavili aşkolsun kızzz aaaa. yazamıyozki canım ebnim yavaşladı bu geneeee
nasılsın napıyonnn

kız birazdan delirecek farkında olmadna bülent ersoy dinletiyormuşumm :)))) seni aradııııııııııııııııııııığııııııııııııııııııııııııııııııııııııım duduak izlerindeeeeeeeeeeeeeeeeee

ben de iyiyim sağol canım ne olsun işte dün biraz fazla yormuşum kendimi gece kabus üstüne kabus gördüm

boşver oda lazım herşey dinlesin uzaya çocuk doğurmuyoruzki

saolun kızlar iyiyim.yazmıştım.dedim ki karnımın büyümesi için erken amam.karnımda belirgin bi büyüklük var artık.herkes artık belli olduğunu söylüyor.eşim resmimi çeksin göstereceğim size de.işlerim çok yoğun ya....

:uhm: günaydın herkeze çok uyuyorum ben nasıl işe geri dönücem :1shok:

hayırlara çıksın belmacımm . çok yorarsan kendini böle olur işte. bugün yorma bari kendini. öğrensin dimi benim düüünyaaaa güüüzeli yavrum bülent ablasını tanısın demi :)

kolay gelsin daha önceden göbüşün yoksa çıkmıştır tabi ufaklık bizimki de coştu artık elini kolunu hissediyorum

elifcim, sana öle geliyordur kız, aslınd ailk başlarda bir şişkinlik oluyor . bana öle olmuştu sanki birden büyümüştü ama şimdi normal seyrinde hatta aynaya bakıp bakıp ama yaaaa kimse anlamıyo hamile olduğumu diye üzülüyom.sokakta görünce şişko zannediyolar

ay ne güzel belma yaaaa. bende hiisetsem şöle doya doya konuşsam onla

onetimes uyuma kız uyaannn
hem daha iyi depola şimdiden sonra uykusuz geçirecen
ya bid euyuyamasaydın

selam arkadaşlar, nasılsınız?
bugün cuma yaşasınnnnn :)))
ya kızlar nerdeyse 21, hafta bitti ben hala oğlumun kıpırtılarını falan hissetmiyorum normal mi bu yaaaa(

ay ne güzel belma yaaaa. bende hiisetsem şöle doya doya konuşsam onla

onetimes uyuma kız uyaannn
hem daha iyi depola şimdiden sonra uykusuz geçirecen
ya bid euyuyamasaydın

hissedersin tabikide evet bugün yormucam kendimi ama bu saferde eşim iş dolayııyla geç geliyo ben öğlen uykusu uyuduğumdan zıpkın gibi oluyorum o da gözümün içine bakıyor uyuyayım diye kötü oluyor bugün kendimi tutayımda öğlen uyumayayım bari

Ben de siskinlik gaz felan sanmistim...sonra dalga konusu oldum senin gaz hic gecmiyor diye :) bazilarinda cok belli oluyor...belki senin de bellidir simdiden.. :)

selam arkadaşlar, nasılsınız?
bugün cuma yaşasınnnnn :)))
ya kızlar nerdeyse 21, hafta bitti ben hala oğlumun kıpırtılarını falan hissetmiyorum normal mi bu yaaaa(

denizcim merhaba..
evet yaşasın bugün cuma.
inan bende hissetmiyorum diye üzülmeye başlamıştım. demekki normalmiş. ben kız ya da erkek bebek ikisinden birinin geç oynadığını biliyorudum ama hangisi hatırlayamadım. belliki oğluşlarımız bol bol uyuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…