Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya ama bende öle iş istiorum varsa öle bildiğin iş izinsiz çalışırım falla :)laelaelaelaelae

Eşimle beraber çalışıyoruz. O ofisde duruyor ben evden çalışıyorum. Ama inan kolay değil aslında. Bazen sıkılıyorum. Bazen de eşimle iş yüzünden kavga ediyoruz. Yani hem güzel hem kötü. fisfisfis:1rolleyes:

Oncelikle hayirli olsun...kiminin 3. ayda karni cikar kiminin 5. ay da. kimsenin birbirine benzemez..herkes ayri ayri..kiminin 14. hafta da belli oldu cinsiyet kiminin 23. hafta da hala bellli degil. gostermeyen gostermiyor.:) 3,5 ayda karnim cikti, 4 kilo aldim toplamda, 17. hafta da cinsiyetini ogrendik. ise devam edebildigim kadar devam etmeyi dusunuyorum. 37. hafta olmasini umuyorum. Herkes o kadar farkli ki birbirinden.

Günaydın asudcum nasılsın? ben biraz üşüttüm galiba burnum tamamen kapalı, bütün vücudum kırılıyor ağıdan ve çok fazla hapşırıyorum. ilaç da alamıyorum minoset dışında. bugün nasıl geçecek bakalım. daha kötü olursam eve gideceğim. az önce bir bardak limonlu ılık su içtim. bunun dışında senin önerebileceğin bir şey var mı?

günaydın arkadaşlar, ne var ne yok bakalım.yelizcim çok geçmiş olsunnn.sen yinede meyve ye derim. Dikkat et kendne. Bende bi tuhafım sanki göğsüm sıkışıyor gibi. Dün eşim diyoki her gün bir yerin ağrıyoo.Acaba çokmu pipirikliyiz ya:uhm:

Canim cok gecmis olsun. Dikkat et kendine...kesinlikle gidebiliyorsan eve git, uzerini ort ve yat. Maalesef onerebilecegim hic birsey yok bende minosetle idare etmistim..insallah kolay cabuk atlatirsin..Ama eve git daha kotu ilerlemesin..

pinpirik degil fundacim cidden hergun biryerimiz agriyor. Bunu da anlatmak mumkun degil. Geceleri resmen bagirarak uyaniyorum kramplardan, yururmekte zorlaniyorum artik. Hergun yeni bir sey. Bir yerimiz sıkısmazsa, kasiklar agriyo, o agrimazsa basimiz agriyo..kolay gecmiyor iste..Ama bunu erkekler ne kadar anlayacak? Ellerinden geleni yapiyorlar sagolsunlar ama anlama konusunda gene de suphelerim var :)

asudcum gerçekten o kadar çokmu krampların,ben geçen doktora gittiiğimde sormuştum,banada ara ara oluyorda.bana dedikisüt peynir süt.Kalsiyum gereğinden filan dedi. Yürümem zorlaştı diyorsun,çokmu kilo aldın hayatım?Keyfim yok bugün benimya,bide yarın akşam nişan var şirket müşterimizin ve ben gitmek durumundayım eşimle. Çok lüks bide ya,üfff ne giyicem.Bişeyim olmuyokiii.Amaaannnn

Günaydın kızlarrrr bugün nasılsınız bakalım yelizcim geçmiş olsun canım dikkat et kendine c vitanini al bol bol ıhlamur falan limon falan başka çare yok bide minoset birazda yatar dinlenirsen herhalde kendine gelirsin canım benimde boğazlarım acıyo vallahi sırtım falan ağrıyo allah tardım etsin hergün biryerimizin ağırması normal artık ağırlaşıyoruz artık

GÜNAYDIN KIZLAR, NASILSINIZ?
YELİZCİM GEÇMİŞ OLSUN BENCEDE BİR AN ÖNCE YAT VE ŞU KIRHINLIĞI ÜSTÜNDEN AT ŞEKERİM
FUNDACIM, VALLA BENİMDE HERYERİM KIRILIYO DÖKÜLÜYO AMA PİMPİRİKLİ DEĞİLİZ AMA BİRAZ DAHA DİNLİYORUZ VÜCUDUMUZU BENCE. ÇÜNKÜ BİZE BİŞEY OLURSA MİNİK YAVRUMUZA BİŞEY OLUR KORKUSU VAR İÇİMİZDE BENCE ONDAN.
ASUDCUM SENİN MORALLER NASIL?

KIZLAR BEN İYİYİM BUGÜN DÜNKÜ SİNİRİMİ HİDDETİMİ ATTIM ALLAHIMA ŞÜKÜR. HATTA DÜN EŞİME GÖRÜMCEMİN SÜNNET YATAĞI HAKKINDA KONUŞTUK. ODA BENİM GİBİ SİNİR OLMUŞ. NE YAPMAYA ÇALIŞIYORLAR DİYE KAFA PATLATTI BÜTÜN GECE. SONRA KOCİŞİMLE EVLENMEDEN ÖNCEKİ HALLEİRMİZE BÜRÜNDÜK SARILDIK İLK AŞIK OLDUĞUMUZ ANLARI ANLATTIK. O DİREKT ARKADAŞINA BEN NİMETİ SEVİYORUM DEMİŞ HOŞLANIYORUM FALANDA DEMEMEİŞ YANİ DİREKT SEVİYORUM. ÖYLE ROMANTİK ROMANTİK KONUŞTUK. SONRA DUAYBİLECEĞİM EN GÜZEL SÖZLERİ SÖYLEDİ. KIZIMI DAHA DOĞMADAN BU KADAR SEVİYORSAM DOĞUNCA ÇILDIRIM HERHALDE DEDİ.
GÖNLÜMÜ ALDI YİNE HINZIR YANİİ.
ÖYLE YANİ BEN BUGÜN FULL MORALL ORTALIKTA DOLAŞIYORUM..:)):asigim:a.s.sırnaşık şey

Ne güzel maşallah maşallah allah bir ömür mutluk versin nimetçim bizde bazen öle oluruz eşimle ilk zamanları konuşuruz hepp böle romantik olun kızzz :))))))

kızlar hepinize teşekkür ederim. şimdide felaket üşümeye başladım. içim titriyor adeta. evde kadın var temizliğe o nedenle eve de gitmek istemiyorum. biliyorum çünkü evde temizlik yapılırken ben durmayacağım burada hiç değilse oturyorum ve sağolsun arkadaşlar yalnız bırakmıyor.

fundacım aynen bende senin gibiyim eşim bana bir gün iyiyim desen şaşıracağım diyor azarlıyor arada bir beni. ama benim gerçekten hergün bir yerim ağrıyor. eskiden canım hiç kıymetli değildi. asla kendimi dinlemezdim ama şimdi bebek nedeni ile sürekli en ufak şeyi büyütüyorum herhalde. o da öncesini bildiğinden naz falan yapıyorum zannediyor. benim henüz kramp problemim yok çok şükür ama bundan sonra olursa bilmem. bir de siz kalsiyum sandoz kullanıyormusunuz ben kullanıyorum. acaba ondan mı kramplarım olmuyor.

nimetcim iyi olduğuna sevindim. dün biz de senin kadar sinir olmuş senin kadar üzülmüştük. neyseki romantik olarak sonuçlanmış benim de eşim 4 gündür yok biliyorsunuz. inşallah bu akşam gelecek onu o kadar çok özledimki.

yelizcim kıyamayız kız sana hem hastasın hem eşin yok yine iyi dayandın ben okadar ayrı kalamam eşimden maşallah sana dikkatli ol canım sen bayağı üşütmüşün galiba

hu huuu ben geldimmm...yelizcim bencede bir an önce yatmaya bak ancak ölee geçiyo bende yeni geçirdim bol bol c vitamini al ıhlamur iç bide ben öle geçirdim daha bugün rahatımm..

selam kızlar.ben geldim..nasılsınız bakalım?ben çok yoğunum işlerim çok fazla bu aralar.hayırlısı ile şu haftayı bi atlatsam valla.çok rahatlayacağım.
kızar benim karnımın büyümesi için daha erken biliyorum ama karnımda gözle görülür büyüme var.herkes artık belli olduğunu söylüyor.size en kısa zamanda resmini göstereceğim...

yelizcim kıyamayız kız sana hem hastasın hem eşin yok yine iyi dayandın ben okadar ayrı kalamam eşimden maşallah sana dikkatli ol canım sen bayağı üşütmüşün galiba

bir de bana sor kadiscim. önceden de giderdi ama hamilelikten sonra acayip etkilenmeye başladım her gidişinde askere gidiyor gibi ağlıyorum. her gece ağlamaktan gözlerim şişiyor valla. ama ne yapalım bu da onun işi. meslektaş olduğumuzdan onu anlayabiliyor sorun çıkarmıyorum. ama inan o da eskisinden çok zor gidiyor artık. ben de oğlumla konuşuyorum onun yerine.

hu huuu ben geldimmm...yelizcim bencede bir an önce yatmaya bak ancak ölee geçiyo bende yeni geçirdim bol bol c vitamini al ıhlamur iç bide ben öle geçirdim daha bugün rahatımm..

sağol canım sana da geçmiş olsun. yatmak haricinde herşeyi yapıyorum bakalım eğer öğleden sonra da kötü olursam eve gideceğim.

canım benim benim eşimde sık sık gidiyor ve bana çok zor geliyor ama alişmak lazım bebeiş olunca biraz rahatlarız herhalde bu arada kendine dikkat et dinlen hem önemli olan geçirdiğimiz dar zamanda güzel vakit geçirmek

,

Fundacim kilodan degil..Ayni yerlere surekli kramp girdiginden artik agri yapmaya basladi. Topallar oldum. kimseye de soyleyemiyorsun kramptan diye :) cok komik
sen hamilesin ne giysen guzel olur bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…