ya ama bende öle iş istiorum varsa öle bildiğin iş izinsiz çalışırım falla :)laelaelaelaelae
Arkadaslar selam. Acemi hamis olarak bir kac sorum olacak. Kacinci ayda hamile oldugunuz artik disardan iyice anlasilmaya basladi(yani gobis buyudu)? Kacinci ayda cinsiyeti ogrendiniz ve kac haftaliga kadar ise devam etmeyi dusunuyorsunuz? Ve tabiki kacinci ayda bebisinizin hareketlerini hissetmeye basladiniz?Tecrubelerinizi bekliyorum, cok tesekkurler.
Günaydın asudcum nasılsın? ben biraz üşüttüm galiba burnum tamamen kapalı, bütün vücudum kırılıyor ağıdan ve çok fazla hapşırıyorum. ilaç da alamıyorum minoset dışında. bugün nasıl geçecek bakalım. daha kötü olursam eve gideceğim. az önce bir bardak limonlu ılık su içtim. bunun dışında senin önerebileceğin bir şey var mı?
günaydın arkadaşlar, ne var ne yok bakalım.yelizcim çok geçmiş olsunnn.sen yinede meyve ye derim. Dikkat et kendne. Bende bi tuhafım sanki göğsüm sıkışıyor gibi. Dün eşim diyoki her gün bir yerin ağrıyoo.Acaba çokmu pipirikliyiz ya:uhm:
nimetilker .!.:GÜNAYDIN KIZLAR, NASILSINIZ?
YELİZCİM GEÇMİŞ OLSUN BENCEDE BİR AN ÖNCE YAT VE ŞU KIRHINLIĞI ÜSTÜNDEN AT ŞEKERİM
FUNDACIM, VALLA BENİMDE HERYERİM KIRILIYO DÖKÜLÜYO AMA PİMPİRİKLİ DEĞİLİZ AMA BİRAZ DAHA DİNLİYORUZ VÜCUDUMUZU BENCE. ÇÜNKÜ BİZE BİŞEY OLURSA MİNİK YAVRUMUZA BİŞEY OLUR KORKUSU VAR İÇİMİZDE BENCE ONDAN.
ASUDCUM SENİN MORALLER NASIL?
KIZLAR BEN İYİYİM BUGÜN DÜNKÜ SİNİRİMİ HİDDETİMİ ATTIM ALLAHIMA ŞÜKÜR. HATTA DÜN EŞİME GÖRÜMCEMİN SÜNNET YATAĞI HAKKINDA KONUŞTUK. ODA BENİM GİBİ SİNİR OLMUŞ. NE YAPMAYA ÇALIŞIYORLAR DİYE KAFA PATLATTI BÜTÜN GECE. SONRA KOCİŞİMLE EVLENMEDEN ÖNCEKİ HALLEİRMİZE BÜRÜNDÜK SARILDIK İLK AŞIK OLDUĞUMUZ ANLARI ANLATTIK. O DİREKT ARKADAŞINA BEN NİMETİ SEVİYORUM DEMİŞ HOŞLANIYORUM FALANDA DEMEMEİŞ YANİ DİREKT SEVİYORUM. ÖYLE ROMANTİK ROMANTİK KONUŞTUK. SONRA DUAYBİLECEĞİM EN GÜZEL SÖZLERİ SÖYLEDİ. KIZIMI DAHA DOĞMADAN BU KADAR SEVİYORSAM DOĞUNCA ÇILDIRIM HERHALDE DEDİ.
GÖNLÜMÜ ALDI YİNE HINZIR YANİİ.
ÖYLE YANİ BEN BUGÜN FULL MORALL ORTALIKTA DOLAŞIYORUM..:)):asigim:a.s.sırnaşık şey
yelizcim kıyamayız kız sana hem hastasın hem eşin yok yine iyi dayandın ben okadar ayrı kalamam eşimden maşallah sana dikkatli ol canım sen bayağı üşütmüşün galiba
hu huuu ben geldimmm...yelizcim bencede bir an önce yatmaya bak ancak ölee geçiyo bende yeni geçirdim bol bol c vitamini al ıhlamur iç bide ben öle geçirdim daha bugün rahatımm..
bir de bana sor kadiscim. önceden de giderdi ama hamilelikten sonra acayip etkilenmeye başladım her gidişinde askere gidiyor gibi ağlıyorum. her gece ağlamaktan gözlerim şişiyor valla. ama ne yapalım bu da onun işi. meslektaş olduğumuzdan onu anlayabiliyor sorun çıkarmıyorum. ama inan o da eskisinden çok zor gidiyor artık. ben de oğlumla konuşuyorum onun yerine.
,asudcum gerçekten o kadar çokmu krampların,ben geçen doktora gittiiğimde sormuştum,banada ara ara oluyorda.bana dedikisüt peynir süt.Kalsiyum gereğinden filan dedi. Yürümem zorlaştı diyorsun,çokmu kilo aldın hayatım?Keyfim yok bugün benimya,bide yarın akşam nişan var şirket müşterimizin ve ben gitmek durumundayım eşimle. Çok lüks bide ya,üfff ne giyicem.Bişeyim olmuyokiii.Amaaannnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?