bence kız senin içine ne dogguyor ben kızımı rüyamda gördüm doktora bile söyledim kızım olcak diye bi baktık kız valla alah saglıklı bebişler naip etsin
merhaba kızlar minosetten sonra biraz vücudumun ağrıları dindi sanki. ama başım hala ağrıyor burnum hala kapalı.. öğlen sıcak limonlu bir çorba içtim o da iyi geldi. sanırım eve gitmeyeceğim. zaten ben evde sıkılırım. çalışmadan duramam.
sizler ne yapıyorsunuz benim oğlumun odası hazır. o nedenle park yatak almıyacağım galiba. daha şimdiden bir sürü hediye cicisi de oldu. şanslı valla iki taraftan çeyizi yapılıyor. bana pek bir şey kalmayacak galiba.
bencede kendini çok yormadan çalış evde insan kendini dinliyor bide ne sorucam hani şu kapıya yapıştırılan harfler var ya bebek ismi için onlardan nerde bulabilirim ismi belli ya senin bebişin almişsindır belki diye soruyorum
ya ben bir süre bebişin odasında yatıcam galiba onu taşımak istemiyorum ordan oraya yatağına alışsın hem
belmacım nasıl harflerden bahsediyorsun kağıt olanlardan mı? eğer öyleyse kırtasiyelerde bulabilirsin canım. nereye odasınamı yapıştıracaksın? ne güselllll!a.s
yok yok tahtadan oluyor kapısına yapıştırılıyor sende yap çok güzel e-bebek.com da var ama hani başka model varsa
Link Silinmiştir.
tamam canım olmadı ordan alıcam zaten
belma dediğin harfleri boynerde gördüm ben
ege olacak teyzesi
belma dediğin harfleri boynerde gördüm ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?