Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Vallahi kızlar bilmiyorumki doktorda erkeğe benzetiyo işte hayırlısı kendini göstermiyo diyo herkesde kız diyo ama ben zaten kavun içi sarı bide fıstık yeşili aldım artık hangisi olursa ona göre alırım tabiki beyazda aldım bu arada yanında 1 tanede emzik verdiler :))))))))))))))))) park yataklıları bende beğeniyorum ama açıkçası bende karar veremedim daha ne yapacağıma

bence kız senin içine ne dogguyor ben kızımı rüyamda gördüm doktora bile söyledim kızım olcak diye bi baktık kız valla alah saglıklı bebişler naip etsin

VALLA AYNEN BENDE BİLİYODUM KIZIM OLACAĞINI..BABASIYSA DURMADAN ERKEK ERKEKDİYODU AMA BEN Bİ TÜRLÜ ERKEK DİYEMİYODUM HEP DİYODUM HAYIR KIZIMIZ OLACAK DİYE VE NİTEKİM DE ÖYLE OLDU..

ay sohbet yine ne güzelll olmuşşş, tekrar merhaba kızlaaaarr. Evet beşik alacakmısınız peki (hani ilk 6 ay için filan) park yatakta çok büyük değilmi..ilk zamanlar içinnn?????????sengözlerimebaksanab

merhaba kızlar minosetten sonra biraz vücudumun ağrıları dindi sanki. ama başım hala ağrıyor burnum hala kapalı.. öğlen sıcak limonlu bir çorba içtim o da iyi geldi. sanırım eve gitmeyeceğim. zaten ben evde sıkılırım. çalışmadan duramam.
sizler ne yapıyorsunuz benim oğlumun odası hazır. o nedenle park yatak almıyacağım galiba. daha şimdiden bir sürü hediye cicisi de oldu. şanslı valla iki taraftan çeyizi yapılıyor. bana pek bir şey kalmayacak galiba.

ya kızlar park yatağı bilmem ama hani şu ilk aylar için alınan sallanır beşikler var ya onları pek düşünmeyin bence tehlikeli duruyor çünkü

bencede kendini çok yormadan çalış evde insan kendini dinliyor bide ne sorucam hani şu kapıya yapıştırılan harfler var ya bebek ismi için onlardan nerde bulabilirim ismi belli ya senin bebişin almişsindır belki diye soruyorum

aslında sepet şeklinde çok güzel beşikler var ama bence onlar da tehlikeli. belki ilk bir kullanılabilir. hani yatak odasında yanında

ya ben bir süre bebişin odasında yatıcam galiba onu taşımak istemiyorum ordan oraya yatağına alışsın hem

belmacım nasıl harflerden bahsediyorsun kağıt olanlardan mı? eğer öyleyse kırtasiyelerde bulabilirsin canım. nereye odasınamı yapıştıracaksın? ne güselllll!a.s

ya ben bir süre bebişin odasında yatıcam galiba onu taşımak istemiyorum ordan oraya yatağına alışsın hem

öyle sepetten falan bahsettiğime bakma bende tasvip etmiyorum yatak odasında yatmasını direk odasında alışsın yatmaya. gerekirse annenin onun odasında yatması bence de mantıklı.

belmacım nasıl harflerden bahsediyorsun kağıt olanlardan mı? eğer öyleyse kırtasiyelerde bulabilirsin canım. nereye odasınamı yapıştıracaksın? ne güselllll!a.s

yok yok tahtadan oluyor kapısına yapıştırılıyor sende yap çok güzel e-bebek.com da var ama hani başka model varsa
Link Silinmiştir.

yok yok tahtadan oluyor kapısına yapıştırılıyor sende yap çok güzel e-bebek.com da var ama hani başka model varsa
Link Silinmiştir.

anladım canım. baktım da çok güzelmiş gerçekten ama ben daha bu tür şeyleri araştırmaya başlamadığımdan bilmiyorum galba. yinede bir yerlerde değişik modellerini görürüsem sana haber veririm.

Kizlar Ben Geldim Sonunda Bitti Işlerim.nasilsiniz Görüşmeyeli..yeğenlerim Nasill

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…