Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evet Canim Ya çalişiyorum Hiçde Içimden Gelmiyo Cumartesi Işte Yok Boş Boş Sikiliyo Insan Yaaa Birazda Rahatsizim Boğazlarim Ağriyo

evet ya kötü calışmak dimi gecmişolsun ben atlatım bi grip şimdi iyiyim dikat et kendine yorulma canım

Tatarkızı az kaldı kızzz maşallah 38 haftadasın yaaa sabah akşam heran doğum olur yani

tatarkızı .!.:
evet ya kötü calışmak dimi gecmişolsun ben atlatım bi grip şimdi iyiyim dikat et kendine yorulma canım

sağol canım ediyorum ama nasıl oluyo anlamıyorum bu yaz günü

bekliyoz bebişimi bakalım saglıkla gelir inşalah her akşam rüyamda dogum yaparken görüyorum kndim hayırlısı bebek gelse onunla ilgilenirim sıkılıyorum evde tek başıma

tabi senin ikinci çocuk değilmi oğlun var galiba dimi inş. canım allah bir avazda kurtarsın inş. istanbulun neresinde oturuyosun canım

dogurmaya kalsam kimse yok evde eşim habire calışıyor şehir dışına cıkıyor beni kim götüecek hastaneye kafama takılıyor valla

annen falan yokmu yakında veya eşinin tarafından kimse kayın validen görümcen falan

ya yakın komşun falan varsa yardım eder
artık ne var insanlık öldümü yani

var canım götüren olcak elbet bakalım piyanga kime cıkacak merak ediyom maceralı bi dogum olcak kanim ca :))))))

olsun saglıkla dogsunda benim doktorum hep kız dedi gecen gittigimde oglandedi bi bi şaşırdım megersem şaka yapıyorrmuş alah hayırlsını versin canım

merhabalarr canlarımmmm çok özel anne adaylarımmmm :)))
öpüyorum hepiniziiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…